والا راستشو بخوای من تا حالا نتونستم با ویندوز7 وارد وبکم لپ تاپ شم،چون اون پروگرام مخصوصشو پیدا نکردم...شمام نصب کنی پیداش نمیکنی...
ولی به هر حال شما این درایور رو دانلود کن درست میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا راستشو بخوای من تا حالا نتونستم با ویندوز7 وارد وبکم لپ تاپ شم،چون اون پروگرام مخصوصشو پیدا نکردم...شمام نصب کنی پیداش نمیکنی...
ولی به هر حال شما این درایور رو دانلود کن درست میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه.درسته که میگن این لپ تاپ ظریفه اونم بخاطر اولترا اسلیم بودنش ولی اینطوریم که میگن نیست....
وسیله رو تا زمانی که باهاش بد تا نکنید مشکلی پیش نمیاد براتون....
من دکمه کیبوردم در نیومده تا حالا...
اگه سری جدید Z500 رو بگیرین از اول بایوسش آخرین آپدیت یعنی 1.18 هستش و گرماش بد نیست....
اصلا صدا نداره،عالیه....
اونم خوبه،وصل شدنم که راحت میشه...![]()
ویندورم هشته ...وایرلس هم روشنه ...نمی دونم چی شده ..فقط دیروز ویروس کشم رو پاک و دوباره نصب کردم ...همین...البته تو بحش divices وقتی لیست دستگاهها رو میاره واسه تلویریون نوشته :
not windows certified
مشکل جیه ؟
دوستانی که دکمه کیبوردشون از جاش در اومده بوده ، چیکار کردن باهاش؟ حل شده مشکلشون؟![]()
سارا خانوم یه سوالاینکه لپو به TV وصل کنی با Widi به چه دردی میخوره؟؟
![]()
سلام دوستان . یه خبر خوش ( البته برا خودم ) پس از ماه ها تحقیق و خوندن 300 صفحه از این فروم یک z500 مدل i5 و 740m و بکلایت دار گرفتم . ویندوز 7 نصب کردم و درایو گرافیکشم هم دانلود کردم ( از سایت لنوو ) هیچ مشکلی نداشت و راحت نصب شد . و دیگه تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم فقط خیلی می ترسم که دکمه های کیبوردش از جا کنده شه. دوستانی که دارند این مشکلو چه جوری می شه حلش کرد . راستی یه سوال دیگه هم داشتم . میشه کیبورد کامپیوتر قبلیم را با usb بهش وصل کنم و دیگه از کیبورد pc استفاده کنم تا کیبورد خودش خراب نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله.میشه.منم خیلی از مواقع برا بازی کیبورد PC رو بهش میوصلم و استفاده می کنم...
برا کیبورد خودشم یه کاور بگیری بد نیست،هم آشغال زیر دکمه ها نمیره،هم رنگشون برات میمونه...
در ضمن ایشالا سی پی یوش برات خوب کلاک کنه...![]()
مبارک باشه ایشالا فنش واست بچرخه... چه رنگی گرفتی؟ چند؟ با چه گارانتی؟
![]()
گارانتی سازگار . رنگ شوکولاتیش ( اخه سازگار رنگ سفید نداشت ) قیمتشم از اصفهان خریدم 2250000 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)