تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 626 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

وین 8 منظورم نبود . وین 7 64 بیتی ...یعنی هیچ کس غیر من با دوربین این نوت بوک مشکل نداره ؟
    عکس گرفتن نداره . وقتی می خوای برنامه دراور رو نصب کنی می گه متناسب نیست !!!
    والا راستشو بخوای من تا حالا نتونستم با ویندوز7 وارد وبکم لپ تاپ شم،چون اون پروگرام مخصوصشو پیدا نکردم...شمام نصب کنی پیداش نمیکنی...

ولی به هر حال شما این درایور رو دانلود کن درست میشه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستانی که Z500 خریدن در مورد کیفیت دستگاه نظر بدن

تا حالا به گارانتی بردن دستگاه رو یا خیر؟ و اینکه مشکل سخت افزاری داشته یا خیر؟

متاسفانه تو این مدت تعداد زیادی Z500 با کیفیت اسمبل خیلی پایین دیدم که کمی برام عجیبه
    شما مشکلی داشتید؟
    نه.درسته که میگن این لپ تاپ ظریفه اونم بخاطر اولترا اسلیم بودنش ولی اینطوریم که میگن نیست....

وسیله رو تا زمانی که باهاش بد تا نکنید مشکلی پیش نمیاد براتون....

3. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    دوستانی که دکمه کیبوردشون از جاش در اومده بوده ، چیکار کردن باهاش؟ حل شده مشکلشون؟
    -------
    با آپدیت بایوس ، مشکل گرمای لپتاپ حل میشه؟
    ------
    صدای dvd rom چطوره؟
    ------
    wifi چطوره؟ راحت وصل میشه؟ سرعتش خوبه؟
    من دکمه کیبوردم در نیومده تا حالا...

اگه سری جدید Z500 رو بگیرین از اول بایوسش آخرین آپدیت یعنی 1.18 هستش و گرماش بد نیست....

اصلا صدا نداره،عالیه....

اونم خوبه،وصل شدنم که راحت میشه...

5. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان خیلی سوالاتتونو کلی می پرسین اینجوری هیچ کس نمی تونه جواب بده .

شما مگه تغییری دادین ؟ مثلا WIDI رو آپدیت کردین ؟
    یه خورده بیشتر اطلاعات بدین مثلا آخرین بار کی کار می کرد از کی از کار افتاده چیز خاصی نصب کردین یا نه ...

WiDi فعلا با ویندوز 8.1 مشکل داره !
    تو 8.1 یه نرم افزار جایگزین Intel WiDi هستش WiDi رو پاک کنین ( اگر 8.1 دارین ) و از Wireless Display ویندوز استفاده کنین

لپ تاپو بستین ؟ تو موارد مشابه مشاهده شده وقتی لپ تاپ می ره رو Sleep وایرلس خاموش می شه . یه بار سیستمو ری استارت کنین . سپس از تو Settings توی Win8 چک کنین وایرلس روشنه یا نه .

فعلا در همین حد می تونستم کمک کنم
    ویندورم هشته ...وایرلس هم روشنه ...نمی دونم چی شده ..فقط دیروز ویروس کشم رو پاک و دوباره نصب کردم ...همین...البته تو بحش divices وقتی لیست دستگاهها رو میاره واسه تلویریون نوشته :
    not windows certified
    مشکل جیه ؟

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستانی که دکمه کیبوردشون از جاش در اومده بوده ، چیکار کردن باهاش؟ حل شده مشکلشون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ویندورم هشته ...وایرلس هم روشنه ...نمی دونم چی شده ..فقط دیروز ویروس کشم رو پاک و دوباره نصب کردم ...همین...البته تو بحش divices وقتی لیست دستگاهها رو میاره واسه تلویریون نوشته :
    not windows certified
    مشکل جیه ؟
    سارا خانوم یه سوال اینکه لپو به TV وصل کنی با Widi به چه دردی میخوره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان . یه خبر خوش ( البته برا خودم ) پس از ماه ها تحقیق و خوندن 300 صفحه از این فروم یک z500 مدل i5 و 740m و بکلایت دار گرفتم . ویندوز 7 نصب کردم و درایو گرافیکشم هم دانلود کردم ( از سایت لنوو ) هیچ مشکلی نداشت و راحت نصب شد . و دیگه تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم فقط خیلی می ترسم که دکمه های کیبوردش از جا کنده شه . دوستانی که دارند این مشکلو چه جوری می شه حلش کرد . راستی یه سوال دیگه هم داشتم . میشه کیبورد کامپیوتر قبلیم را با usb بهش وصل کنم و دیگه از کیبورد pc استفاده کنم تا کیبورد خودش خراب نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان . یه خبر خوش ( البته برا خودم ) پس از ماه ها تحقیق و خوندن 300 صفحه از این فروم یک z500 مدل i5 و 740m و بکلایت دار گرفتم . ویندوز 7 نصب کردم و درایو گرافیکشم هم دانلود کردم ( از سایت لنوو ) هیچ مشکلی نداشت و راحت نصب شد . و دیگه تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم فقط خیلی می ترسم که دکمه های کیبوردش از جا کنده شه . دوستانی که دارند این مشکلو چه جوری می شه حلش کرد . راستی یه سوال دیگه هم داشتم . میشه کیبورد کامپیوتر قبلیم را با usb بهش وصل کنم و دیگه از کیبورد pc استفاده کنم تا کیبورد خودش خراب نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله.میشه.منم خیلی از مواقع برا بازی کیبورد PC رو بهش میوصلم و استفاده می کنم...

برا کیبورد خودشم یه کاور بگیری بد نیست،هم آشغال زیر دکمه ها نمیره،هم رنگشون برات میمونه...

در ضمن ایشالا سی پی یوش برات خوب کلاک کنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مبارک باشه ایشالا فنش واست بچرخه... چه رنگی گرفتی؟ چند؟ با چه گارانتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

گارانتی سازگار . رنگ شوکولاتیش ( اخه سازگار رنگ سفید نداشت ) قیمتشم از اصفهان خریدم 2250000 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •