از عکسهای این فایل می تونید واسه تست پیکسل سوخته و همچنین آب بندی استفاده کنید :
رنگهای مورد استفاده واسه تست پیکسل سوخته قرمز ، آبی ، سبز ، سیاه و سفید است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از عکسهای این فایل می تونید واسه تست پیکسل سوخته و همچنین آب بندی استفاده کنید :
رنگهای مورد استفاده واسه تست پیکسل سوخته قرمز ، آبی ، سبز ، سیاه و سفید است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تجربه دیدن 3d با vt30 و st30 اگه داره با ذکر نام فیلمها بنویسه
اقا ممنون از راهنماییتون.حتما اینارو در نظر میگیرم.
نوع نگارش مطلب مشخصه که جملات خودش نیست و دست پا شکسته از رو یک سایت خارجی درب و داغون تر از خودش به طرز ناشیانه ای ترجمه کرده
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
2 تا عینک رو تی وی هست + یک کابل hdmi هم باید همراه تی وی بهت بدن
من مستند imax deep sea و avatar و green hornet رو فعلا دیدم.آواتار وحشتناک زیباست.جلوه های زیبای فیلم تو حالت سه بعدی زیباتر میشه.green hornet هم خویه.تو بیرون اومدن تصاویر از تی وی خوب کار کردن.مستند deep sea هم عالیه.انگار داری به یک آکواریوم زیبا نگاه می کنی.تا حالا هیچ مستندی انقدر بهم نچسبیده بود.
در کل هر چه اندازه تی وی بزرگتر باشه و شما از فاصله متناسب با آن سایز ببینید بهتره . در مورد 3D اهمیت این قضیه به مراتب بیشتر هم میشه . اگر بودجتون اجازه میده 50 بگیرید وگرنه 42 هم خوبه
باسلام ؛ من که دیشب از نمایندگی شماره 1 مشهد واقع در خیابان سعدی ، VT30 50 رو خریدم 3050000 تومان..؛ تازه وقتی (به استناد شنیده هام ) به فروشنده گفتم که خبرش رو دارم که بعضی نمایندگی های تهران 2950 قیمت دادن ، می خواست من رو بزنه !! و گفت که همچین چیزی امکان نداره و در همه ی نماینگی ها قیمت واحده و فقط هم به صورت نقدی باید تسویه بشه ...!!!
متعلقات : پایه رومیزی - 2 عدد عینک - 1 عدد کابل اچ دی ام آی بی نام و نشون !! - یه عالم کابل AVI , Audio
USB 16 G هم روش تست کردم ، Avi , Mkv , Mp4 رو به راحتی تلاوت فرمود![]()
من از یکی از نمایندگی ها تو تهران پرسیدم گفت اقساط هم میدن
با چک کارمندی یک سومش رو هم پیش میگیرن
از عسلویه و گناوه کسی هست ؟
آخرین قیمت 50VT30 در نمایندگیهای اهواز :
فروشگاه رویال در خیابان کاوه 2.950.000 همراه با کابل HDMI
پاناسونیک سنتر ( شمالی زاده ) در زیتون کارمندی : 3.040.000 بدون کابل HDMI
عجب دیزاین ظریف و قشنگی داشت.
کیفیت پخش از --- خیلی عالی بود.
قدرت Upscaling فوق العاده ای داشت. از Upscaling خوب و تصویر نرم SD که داشت خیلی تعجب کردم!
کنتراست و رنگهای طبیعیش عالی بود.
3D هم که با فیلم آواتار خیلی تر و تمیز بود.
دیگه بهتر از این نمیشه.
Last edited by poonel; 19-12-2011 at 17:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)