مالکیت چیه برادر من ،وقت کشی مدرن من اسمشو میزارم

اقا یه تیمی بود پارسال تو لیگ قهرمانان 89 درصد مالکیت داشت بعد همون بازیو باخت ، حالا من اسمشو نمیارم ریا نشه

من تکذیب میکنم اقا ! ما از زمان قدیم طرفدار بودیم اینا شایعست همش

+
عزیزمی من درس پس میدم و از این تعارفا

اره البرزی این کار شدید جواب میده بخصوص اگه بخوای بازیو ببندی و فضا به حریف ندی . دو تا مزیتم داره این کار ، اولیش اینه اگه با دفاع هات من مارک کنی حریف میتونه با یه جابجایی ساده تو خط حمله کل خط دفاعیتو به هم بزنه ، حالا اگه با هافبک ها مارک کنی حریفو ( بخصوص وینگ های سرعتی رو ) اگه حریف جابجایی توی خط حملش بده خط دفاعی ساختارشو حفظ میکنه و فضا به حریف نمیده .
مزیت دوم هم اینه درسته اسمش من مارک هست ولی بعضی وقت ها پیش میاد که دوست داری حداقل دو نفر بازیکن حریفو مارک کنن و بیان رو پاش

فیفا اجازه این کارو نمیده پس با این مارک کردن در اصل بازی رو دور میزنی ! وقتی مهاجما به خط دفاعی نزدیک شدن نزدیک ترین مدافع به مهاجم حریف به صورت خود به خود میاد اون بازیکنو مارک می کنه ، حالا اگه یه هافبک هم اون بازیکنو مارک کرده باشه به راحتی میتونی اون بازیکنو دو نفره تحت فشار بزاری تا توپو لو بده
مثلا اگه بخوام جلوی ترکیب بارسایی که چیدی بازی کنم ویا رو با الونسو مارک می کنم ، پدرو و مسی رو هم با اوزیل و مودریچ ( می خوای منو گول بزنی وینگاتو یه خط عقب بردی ؟

من گول نمی خورم

) حالا با این ترکیب فقط برادر مهندس و رفیقش ازاد میمونن که اونام میتونن با هم پاسکاری کنن موشکلی ندارم من
احسان جان این سیستم برای من سیتی واقعا جواب میده بخصوص با داشتن یه بازیکن مثله یحیی توره که یه تنه میتونه کل تیم حریفو نابود کنه ! حتما امتحان کن