تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 396 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مالکیت چیه برادر من ،وقت کشی مدرن من اسمشو میزارم اقا یه تیمی بود پارسال تو لیگ قهرمانان 89 درصد مالکیت داشت بعد همون بازیو باخت ، حالا من اسمشو نمیارم ریا نشه
    من تکذیب میکنم اقا ! ما از زمان قدیم طرفدار بودیم اینا شایعست همش
    +
    عزیزمی من درس پس میدم و از این تعارفا
    اره البرزی این کار شدید جواب میده بخصوص اگه بخوای بازیو ببندی و فضا به حریف ندی . دو تا مزیتم داره این کار ، اولیش اینه اگه با دفاع هات من مارک کنی حریف میتونه با یه جابجایی ساده تو خط حمله کل خط دفاعیتو به هم بزنه ، حالا اگه با هافبک ها مارک کنی حریفو ( بخصوص وینگ های سرعتی رو ) اگه حریف جابجایی توی خط حملش بده خط دفاعی ساختارشو حفظ میکنه و فضا به حریف نمیده .
    مزیت دوم هم اینه درسته اسمش من مارک هست ولی بعضی وقت ها پیش میاد که دوست داری حداقل دو نفر بازیکن حریفو مارک کنن و بیان رو پاش فیفا اجازه این کارو نمیده پس با این مارک کردن در اصل بازی رو دور میزنی ! وقتی مهاجما به خط دفاعی نزدیک شدن نزدیک ترین مدافع به مهاجم حریف به صورت خود به خود میاد اون بازیکنو مارک می کنه ، حالا اگه یه هافبک هم اون بازیکنو مارک کرده باشه به راحتی میتونی اون بازیکنو دو نفره تحت فشار بزاری تا توپو لو بده
    مثلا اگه بخوام جلوی ترکیب بارسایی که چیدی بازی کنم ویا رو با الونسو مارک می کنم ، پدرو و مسی رو هم با اوزیل و مودریچ ( می خوای منو گول بزنی وینگاتو یه خط عقب بردی ؟ من گول نمی خورم ) حالا با این ترکیب فقط برادر مهندس و رفیقش ازاد میمونن که اونام میتونن با هم پاسکاری کنن موشکلی ندارم من

احسان جان این سیستم برای من سیتی واقعا جواب میده بخصوص با داشتن یه بازیکن مثله یحیی توره که یه تنه میتونه کل تیم حریفو نابود کنه ! حتما امتحان کن

این همون کاریه که من میکنم واسه دفاع کردن . واقعا تیمی که CDM نداشته باشه یا cdm اش قوی نباشه دوی دفاع لنگ میزنه .

من واسه بازی های افلاین مثل کریر سیستم رو میزارم روی 5-4-1 diamond و سیستم رو تقریبا ضد حمله ای میکنم ولی با کمی تغییرات . بدون همون کمی تغییرات توی تاکتیک کلا بازی از این رو به اون رو میشه و به شدت میبازم . ولی تاکتیک رو که اعمال میکنم یادمه با اسپانیول رئال رو روی ورلدکلاس 8-0 زدم . باورم نمیشد . اونم توی کریر که اکثر بازی ها رو میباختم . دو تا پاشن جلوم بود . یا دوتا cdm و 4 تا دفاع یا یک cdm و 5 تا دفاع . کلا من با 2 تا cdm مخالفم و به نظرم تو کار هم یا تداخل ایجاد میکنن یا اون وسط رو به شدت خالی میکنن . یه cdm خیلی خفن داشته باشی میارزه به داشتن دوتا cdm معمولی . از اون طرف 5 تا مدافع هم هم موقع دفاع خیلی با هم هماهنگ کار میکنن . lwb , rwb چون موقع حمله میان جلو خیلی موقع دفاع مزاحم بقیه دفع نمیشن . کلا سیستم خوبی بود در مقابل cpu .

ولی من انلاین که بازی میکنم سیستم اینه . 4-4-2 diamond (طرح الماس مخابرات ) . منتهی با کمی تغییر . کمی rm و lm رو میارم جلو و کمی هم پایین تر . cam رو کمی عقبتر . دوتا مهاجم رو کمی به هم دیگه نزدیک تر و cdm هم ذره ای به دفاع نزدیک تر . چون فاصله دفاع با هافبک تهاجمی ها زیاده با کمی سرعت بازی سازی رو زیاد کرد ولی نه به اندازه ضد حمله . این سیستم به شدت واسه رئال و همچنین در مقابل رئال تست شده و جواب گرفته . CR رو منتهی دیگه lm نمیزاریم و به جاش اوزیل میاد . رونالدو میره یا cam یا st در کنار بنزما . ولی St بهتره و مودریچ بیاد cam بهتره . واسه cdm خدیرا رو به الونسو ترجیح میدم چون دفاعی تر بازی میکنه به درد این سیستم بیشتر میخوره .
    این ترکیب تقریبا همون ترکیب پیش فرض رئاله منتهی من اومدم همه جاهای توی فرمیشن رو غیر از خط دفاعی قرینه کرده . یعنی به جای دوتا فافبک دفاعی و یه حمله اومدم یه فابک دفاعی و دو حمله گذاشتم . تیم به شدت هم توی دفاع خوب کار میکنه و هم توی حمله . من اغلب بارسا بر میدارم منتهی باید اعتراف کنم رئال توی 13 بیشتر به درد انلاین میخوره . از اونایی هم نیستم که فقط یاد دارن با کریس دریبل کنن یا از توی خط دفاع پاس هوایی تو عمق بهش بدن و اونم فرار کنه تو دروازه . برعکس با استایل رونالدو اصلا نمیتونم دریبل بزنم . بیشتر با دی ماریا توی رئال و با سانچز و مسی توی بارسا دریبل میزنم . کریس رو فقط واسه سرعتش و شوتاش میخوام و واسه همین میزارمش st .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

شما چه طوری آنلاین میزنید؟کارت دارید دیگه درسته؟وگرنه فری که نمیشه آنلاین زد.

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی هرکسی میتونه بره یا کسای که قبلا تو جام دجیتال رتبه اوردن
    نه به جام دیجیتال ربطی نداره، فدراسیون ورزشهای همگانی برگزار میکنه
    واسه انتخابی استانم مسابقات برگزار کردند که نفرات اولشو میفرستن، منم میام! البته من خودم نمیدونستم این مسابقات واسه اینه برای همین یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم دو روز پیش بهم خبر دادن الان دارم مثلا تمرین میکنم!!! نفرات شاخی مثل منتظرالظهور و خویی از چند ماه پیش خودشونو داشتن آماده میکردن

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

نه به جام دیجیتال ربطی نداره، فدراسیون ورزشهای همگانی برگزار میکنه
    واسه انتخابی استانم مسابقات برگزار کردند که نفرات اولشو میفرستن، منم میام! البته من خودم نمیدونستم این مسابقات واسه اینه برای همین یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم دو روز پیش بهم خبر دادن الان دارم مثلا تمرین میکنم!!! نفرات شاخی مثل منتظرالظهور و خویی از چند ماه پیش خودشونو داشتن آماده میکردن
    شما شرکت کردی قبلا؟؟
    این مسابقات چ قوانینی داره کلا؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما شرکت کردی قبلا؟؟
    این مسابقات چ قوانینی داره کلا؟؟

نه متاسفانه قبلا تو این مسابقات نبودم، البته پارسال برای اولین بار تو جام دیجیتال شرکت کردم! قوانینش تا اونجایی که به ما گفتن همون قوانین بین المللیه همونیه که تو جام دیجیتال اجرا میشه
    Last edited by EngineeR EhsaN; 19-04-2013 at 05:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا احسان فکر کنم پارسال خودت بودی توی ارومیه اول شدی اره ؟ حتما امسال هم برو . جدیدا قهرمانی توی فیفا خیلی ارزش داره . چه از لحاظ مالی چه اینده نگری . منتظرظهور که با FG کلا همه رو دارن درو میکنن امسال . البته خویی پارسال یه کم مشکل داشت با فیفا 12 فکر کنم . ولی امسال واقعا شاخ شدن همشون . جلوی اونا هم بخوای برنده بشی باید شانس هم داشته باشی . راستی ارجینال هم داری دیگه ؟ یا کنسولی ؟

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اقا احسان فکر کنم پارسال خودت بودی توی ارومیه اول شدی اره ؟ حتما امسال هم برو . جدیدا قهرمانی توی فیفا خیلی ارزش داره . چه از لحاظ مالی چه اینده نگری . منتظرظهور که با FG کلا همه رو دارن درو میکنن امسال . البته خویی پارسال یه کم مشکل داشت با فیفا 12 فکر کنم . ولی امسال واقعا شاخ شدن همشون . جلوی اونا هم بخوای برنده بشی باید شانس هم داشته باشی . راستی ارجینال هم داری دیگه ؟ یا کنسولی ؟
    آره درسته ، امسالم میرم ولی وقعیتش هیچ امیدی ندارم قبل اینکه بهم بگن میریم مسابقات شاید باورتون نشه ولی یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم و جالبه اینه که الانم که باخبر شدم روزی بزور میرسم دو سه دست بازی کنم!! این منتظر‌الظهور و خویی کلا کارشون اینه و با این تمریناتی که دارن بایدم نتیجه بگیرن! البته قهرمانی امسال منم باید اعتراف کنم کمی شانسی بود، با اون بازیای ضعیفی که انجام دادم خودمم نمیدونم چطوری تونستم بیام بالا
    متاسفانه با توجه به ناخن خشکی بنده ، آنلاین ندارم و رو پی سی با نسخه کرک شده بازی میکنم اکثرا با دوستم بازی میکنم!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره درسته ، امسالم میرم ولی وقعیتش هیچ امیدی ندارم قبل اینکه بهم بگن میریم مسابقات شاید باورتون نشه ولی یه ماه بود اصلا دست به فیفا نزده بودم و جالبه اینه که الانم که باخبر شدم روزی بزور میرسم دو سه دست بازی کنم!! این منتظر‌الظهور و خویی کلا کارشون اینه و با این تمریناتی که دارن بایدم نتیجه بگیرن! البته قهرمانی امسال منم باید اعتراف کنم کمی شانسی بود، با اون بازیای ضعیفی که انجام دادم خودمم نمیدونم چطوری تونستم بیام بالا
    متاسفانه با توجه به ناخن خشکی بنده ، آنلاین ندارم و رو پی سی با نسخه کرک شده بازی میکنم اکثرا با دوستم بازی میکنم!
    همون بهتر . من الان از ارجینال خریدن پشیمونم . وصل نمیشه ناکردار جدیدا . وصل هم که میشه اصلا لگ داره حسابی . دیلی که کلا نگو . فقط اگه وقت کنم یه کم کریر میزنم .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

همون بهتر . من الان از ارجینال خریدن پشیمونم . وصل نمیشه ناکردار جدیدا . وصل هم که میشه اصلا لگ داره حسابی . دیلی که کلا نگو . فقط اگه وقت کنم یه کم کریر میزنم .
    بنظرم بازی با کامپیوتر اونم تو حالت لجندری خیلی میتونه تو سطح بازی کمک کنه، من خودم تو هیچ بازیکنی تا حالا همچین قدرتی ندیدم

راستی قرار بود از این به بعد در مورد ترکیب تیم هم صحبت کنیم، اینم ترکیب من با منچستر سیتی:

+
    High Pressure

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بنظرم بازی با کامپیوتر اونم تو حالت لجندری خیلی میتونه تو سطح بازی کمک کنه، من خودم تو هیچ بازیکنی تا حالا همچین قدرتی ندیدم

راستی قرار بود از این به بعد در مورد ترکیب تیم هم صحبت کنیم، اینم ترکیب من با منچستر سیتی:

+
    High Pressure
    اره بازی با لجندری خیلی به قوی شدن دفاعت کمک میکنه . واقعا حمله های خفنی میکنن که به سرعت عمل زیادی احتیاج داری .

ولی راجع به ترکیبی که گفتی بالشخصه اصلا با 3-5-2 حال نمیکنم . یعنی کلا اگه بخوام یکی از دفاع کم کنم و به بقیه اضافه کنم ترجیح میدم به فوروارد اضافه کنم تا به هافبک . مثل سیستم 3-4-3 diamond که فکر میکنم هجومی ترین سیستم بازی باشه . البته این مال فیفا 12 بود و بارسلونا . اون زمان چون دفاعم ضعیف بود و هر چی تعداد دفاع رو زیاد میکردمم تاثیری نداشت گفتم بیام قید دفاع رو بزنم و تا میتونم هجومی کنم تیم رو . کلا تاکتیک رو هم کاملا هجومی میریختم . قید دفاع رو کلا میزدم . مثلا توی بازی انلاین . 5 تا میزدم 4 تا میخوردم . البته ریسک خیلی زیادی داشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •