سلام دوست عزیز
بنده نصب داشتم و راضی بودم
نقاط قوت: دو موتوره بودن، پشتیبانی از زبان فارسی، آپدیت کم حجم، لایسنس با قیمت مناسب، شناسایی قدرتمند، رفتارشناسی عالی، استفاده از منابع سیستم در حد مناسب، دیتابیس عالی.
بنده در کل اگر شخصی از عملکرد کسپرسکی راضی نباشه، امسی سافت رو بهش پیشنهاد میکنم.
سلام کاربر گرامی
دیوارآتش همان فایروال میباشد. یک نوع ابزار دفاعی برای جلوگیری از نفوذ، هک، عدم دانلود جاسوس افزارها در بکگراند، جلوگیری و اجازه اتصال برنامه ها و یا فایل های سیستمی به اینترنت، بلاک کردن سایت و IP های دلخواه، ایجاد قوانین برای انواع کانکشن ها و دیگر امکانات
اکثر آنتی ویروس های مشهور و قدرتمند مانند (کسپرسکی، بیتدیفندر، امسی سافت، ناد 32، آویرا، آوست، کومودو و ...) ابزار ضد جاسوس دارند. این ابزار بسته به قدرت و کارکرد آن در برنامه های امنیتی مختلف، متفاوت میباشد.
قوی ترین آنتی ویروس رو خود کاربر بر اساس نیازها، خواسته ها، استفاده ها انتخاب میکنه. در حال حاظر قدرتمندترین ها در جهان عبارتند از: کسپرسکی، بیتدیفندر، آویرا، آوست، ناد 32، امسی سافت، ترندمیکرو
آنتی ویروس ناد 32 در نسخه ی 8 عمبکرد خوبی داشته است، راضی کننده هست ولی هنوزم در مقابل نفوذ و گندزدایی قدرت مناسبی ندارد.
Microsoft Security Essentials فقط برنامه های مخرب سرشناس را میشناسد و چندان کارایی مناسبی ندارد ولی از سرعت سیستم اصلا کم نمیکند.
Comodo Internet Security بنده قبلا استفاده میکردم و بسیار راضی بودم، اما در این نسخه های جدیدتر اطلاع چندانی ندارم
موفق باشید عزیزان
![]()