تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 602 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چجوری از اون طرف؟
    آمپ هم میشه سفارش بدیم؟
    یه کم توضیح میدید بیشتر؟
    براحتی
    میگیردیم یه سایت پیدا میکنیم (ترجیحا ارسال به ایران باشه ولی اگه نبود هم مشکلی نیست) و دلارش رو پرداخت میکنیم با پی پل. محصول میرسه میریم 4راه لشگر تحویل میگیریم. به همین راحتی.

2. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بدون در نظر گرفتن قیمت و portability، بهترین هدفون سنهایزر که بدون آمپلیفایر با پلیرهای رایج مثل ایریور و کاوان تطبیق امپدانسی داشته باشه و درایو بشه، چیه؟ مثلا برای استفاده در هواپیما یا قطار یا اتوبوس در سفرهای بین شهری. من کلا مسافرت زیاد میرم و نمیتونم هدفون اصلی خودم رو ببرم چون باید امپ هم ببرم بعد یه موتوربرق هم میخواد نظرتون درباره Mementum با قیمت 1300 چیه؟ یا اودیو تکنیکا M50 چطور؟
    همون momentum هدفون خیلی خوبیه
    و در حال حاظر بهترین هدفون قابل حمل موجود در ایران
    ضمن اینکه از m50 هدفون بهتریه
    m50 برای اینکه تمام توانش رو به کا بگیرین احتیاج به امپ خواهد داشت.
    البته میتونید به sony z1000 هم فکر کنید ولی اون هم در حد momentum نخواهد بود.

4. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    لطفا" کاربرد و بودجه خود را ذکر نمایید. در ضمن آیا اصرار دارید که میکروفون هم داشته باشد؟
    موفق باشید.

سلام.
    HQ 1400 و HQ 1450 تفاوت چندانی ندارند.
    AKG K77 حدود 300 هزار تومان قیمت دارد! از قیمت AKG K44 هم اطلاع ندارم. در ضمن مدلهای AKG که معرفی شدند بیس قوی ندارند و بیس آنها متعادل است. Creative را با گارانتی شاب تهیه کنید.
    موفق باشید.
    اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
    ..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

یکی از دوستان یه هدفون که استفادش فقط برای گیم هست و فیلم به من معرفی کنه تا سقف 200 ت که صداش بم باشه بیس قوی داشته باشه
    ..

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یادم رفت بگم ......با خبر شدم یکی از اشنا ها المانه که با هزار جور پیغام و پسغام موفق شدم باهاش تماس بگیرم...خلاصه اینکه ie80 دار میشم ایشالا

7. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داستان این آمپلی فایر هدفون چیه دوستان؟
    برای هدفون 39 اهم لازمه؟ و تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
    قیمتش چقدره و از کجا میشه تهیه کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
    ..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

یکی از دوستان یه هدفون که استفادش فقط برای گیم هست و فیلم به من معرفی کنه تا سقف 200 ت که صداش بم باشه بیس قوی داشته باشه
    ..
    سلام.
    تفاوتی خاصی بیبن Cerative HQ 1400 و HQ 1450 وجود ندارد. در ضمن AKG K77 صدای فلت و متعادل دارد و بیس آن قوی نیست و صدای بم ندارد. AKG K77 تا جایی که به خاطر دارم تقلبی ندارد ولی سایت مطمئن برای خرید آن سراغ ندارم. Creative را هم اگر با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است. در کل اگر صدای بم دوست دارید AKG را فراموش کنید.
    اگر میکروفون برای شما مهم نیست V-Jays هم مناسب شما خواهد بود. سایت شناخته شده ای برای خرید آنلاین سراغ ندارم و باید حضوری از مجتمع پایتخت خرید کنید. البته اجازه تست می دهند.
    موفق باشید.
    داستان این آمپلی فایر هدفون چیه دوستان؟
    برای هدفون 39 اهم لازمه؟ و تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
    قیمتش چقدره و از کجا میشه تهیه کرد؟
    سلام.
    Amplifier به معنی تقویت کننده است بنابراین آمپلی فایر هدفون وسیله ایست برای تقویت سیگنال های صوتی.
    در ضمن صرفا" بر اساس امپدانس هدفون که مثلا" 39 اهم باشد نمی توان در مورد نیاز هدفون به آمپ صحبت کرد بلکه عامل مهم دیگری به نام حساسیت نیز در این امر دخیل است.
    پست های زیر را مطالعه نمایید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
    روی هر دو می تواند تاثیر داشته باشد. در ضمن آمپ برای تخریب یا رنگی کردن صدا نیز استفاده می شود که در لینک بالا شرح داده شده است.
    بسته به تکنولوژی ساخت و کاربرد قیمت های مختلف دارد اما در ایران موجود نیست! بنابراین به فکر تهیه آن در ایران نباشید. تا حد ممکن سعی کنید با خرید هدفون متناسب با سورس نیاز به آمپ را ایجاد نکنید.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 21-08-2013 at 00:06.

10. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بررسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی اگر از دوستان کسی بتونه قیمت این ایرفون رو بده کمک بزرگی کرده.
    موفق باشید.
    تا اونجا که یادمه ۲۲۵ تومن بود

12. 5 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه امپ خوب و آماده (ترجیحا از مدل های لامپی) میخوام برای هدفون ولی هرچی تو اینترنت میگردم نیست چکار کنم؟ تعجب میکنم چرا اینقدر امپلی فایر تو ایران کمیابه ؟ بعضیا هم اصلا نمیدونن چی هست و فوقش بفهمن ذهنشون میره طرف امپلی فایر ماشین. اهمیت امپ هم به همون اندازه هدفون هست وقتی یه هدفون نتونه به حداکثر کاراییش برسه فایده ای نداره.

تو سایت های خارجی زیاد هست ولی از ایران که نمیشه خرید...

لطفا یه توضیح بدید به ما که مسلما این معظل خیلی های دیگه هم هست تقریبا هرکسی که هدفون داره بخصوص اونایی که مدل های امپدانس بالا دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یه امپ خوب و آماده (ترجیحا از مدل های لامپی) میخوام برای هدفون ولی هرچی تو اینترنت میگردم نیست چکار کنم؟ تعجب میکنم چرا اینقدر امپلی فایر تو ایران کمیابه ؟ بعضیا هم اصلا نمیدونن چی هست و فوقش بفهمن ذهنشون میره طرف امپلی فایر ماشین. اهمیت امپ هم به همون اندازه هدفون هست وقتی یه هدفون نتونه به حداکثر کاراییش برسه فایده ای نداره.

تو سایت های خارجی زیاد هست ولی از ایران که نمیشه خرید...

لطفا یه توضیح بدید به ما که مسلما این معظل خیلی های دیگه هم هست تقریبا هرکسی که هدفون داره بخصوص اونایی که مدل های امپدانس بالا دارن

اگر عجله نداری حدود 10 روز دیگه صبر کنی نمونه کامل امپی که با 6080 و 12BH7A ساختم تکمیل میشه و دوستان علاقمند میتونن با هدفون های خودشون تست کنن. هزینه ش هم خیلی نیست در حد 200 دلار اینطورا با بهترین قطعات و متریال، این 200 دلار هم همش صرف قطعات میشه پیزی عاید من نمیشه.
    الان مدار تکمیل شده و صدا گرفتم چهارچوب جعبه رو هم درست کردم فقط تنها چیزی که مونده صفحه رویی هست که باید واترجت برش بخوره یکم اتوکد میخواد که وقت نشده انجام بدم.
    قبل از ساخت 6080 از امپ دست ساز لامپ VT-25 صدا میگرفتم، الان هم با همون صدا میگیرم ولی این 6080 خیلی پتانسیل بالایی داره. ممکنه در آینده روی لامپی مثل 6C33-C هم وقت بزارم برای ساخت امپ هدفون.

15. 6 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر عجله نداری حدود 10 روز دیگه صبر کنی نمونه کامل امپی که با 6080 و 12BH7A ساختم تکمیل میشه و دوستان علاقمند میتونن با هدفون های خودشون تست کنن. هزینه ش هم خیلی نیست در حد 200 دلار اینطورا با بهترین قطعات و متریال، این 200 دلار هم همش صرف قطعات میشه پیزی عاید من نمیشه.
    الان مدار تکمیل شده و صدا گرفتم چهارچوب جعبه رو هم درست کردم فقط تنها چیزی که مونده صفحه رویی هست که باید واترجت برش بخوره یکم اتوکد میخواد که وقت نشده انجام بدم.
    قبل از ساخت 6080 از امپ دست ساز لامپ VT-25 صدا میگرفتم، الان هم با همون صدا میگیرم ولی این 6080 خیلی پتانسیل بالایی داره. ممکنه در آینده روی لامپی مثل 6C33-C هم وقت بزارم برای ساخت امپ هدفون.
    ممنون حتما امپ خوبی در میاد ولی قیمت خیلی زیاد میشه از خود هدفونی هم که دارم بیشتر بهم میوفته. امپ های فیو رو با قیمت های پایین تر قبلا دیده بودم ولی الان هرچقدر میگردم نیست هرچند هیچ وقت به پای امپ لامپی نمیرسن

17. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •