براحتی
میگیردیم یه سایت پیدا میکنیم (ترجیحا ارسال به ایران باشه ولی اگه نبود هم مشکلی نیست) و دلارش رو پرداخت میکنیم با پی پل. محصول میرسه میریم 4راه لشگر تحویل میگیریم. به همین راحتی.
براحتی
میگیردیم یه سایت پیدا میکنیم (ترجیحا ارسال به ایران باشه ولی اگه نبود هم مشکلی نیست) و دلارش رو پرداخت میکنیم با پی پل. محصول میرسه میریم 4راه لشگر تحویل میگیریم. به همین راحتی.
همون momentum هدفون خیلی خوبیه
و در حال حاظر بهترین هدفون قابل حمل موجود در ایران
ضمن اینکه از m50 هدفون بهتریه
m50 برای اینکه تمام توانش رو به کا بگیرین احتیاج به امپ خواهد داشت.
البته میتونید به sony z1000 هم فکر کنید ولی اون هم در حد momentum نخواهد بود.
اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟
یکی از دوستان یه هدفون که استفادش فقط برای گیم هست و فیلم به من معرفی کنه تا سقف 200 ت که صداش بم باشه بیس قوی داشته باشه
..
دوستان یادم رفت بگم ......با خبر شدم یکی از اشنا ها المانه که با هزار جور پیغام و پسغام موفق شدم باهاش تماس بگیرم...خلاصه اینکه ie80 دار میشم ایشالا![]()
داستان این آمپلی فایر هدفون چیه دوستان؟
برای هدفون 39 اهم لازمه؟ و تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
قیمتش چقدره و از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام.
تفاوتی خاصی بیبن Cerative HQ 1400 و HQ 1450 وجود ندارد. در ضمن AKG K77 صدای فلت و متعادل دارد و بیس آن قوی نیست و صدای بم ندارد. AKG K77 تا جایی که به خاطر دارم تقلبی ندارد ولی سایت مطمئن برای خرید آن سراغ ندارم. Creative را هم اگر با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است. در کل اگر صدای بم دوست دارید AKG را فراموش کنید.
اگر میکروفون برای شما مهم نیست V-Jays هم مناسب شما خواهد بود. سایت شناخته شده ای برای خرید آنلاین سراغ ندارم و باید حضوری از مجتمع پایتخت خرید کنید. البته اجازه تست می دهند.
موفق باشید.
سلام.
Amplifier به معنی تقویت کننده است بنابراین آمپلی فایر هدفون وسیله ایست برای تقویت سیگنال های صوتی.
در ضمن صرفا" بر اساس امپدانس هدفون که مثلا" 39 اهم باشد نمی توان در مورد نیاز هدفون به آمپ صحبت کرد بلکه عامل مهم دیگری به نام حساسیت نیز در این امر دخیل است.
پست های زیر را مطالعه نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هر دو می تواند تاثیر داشته باشد. در ضمن آمپ برای تخریب یا رنگی کردن صدا نیز استفاده می شود که در لینک بالا شرح داده شده است.تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
بسته به تکنولوژی ساخت و کاربرد قیمت های مختلف دارد اما در ایران موجود نیست!بنابراین به فکر تهیه آن در ایران نباشید. تا حد ممکن سعی کنید با خرید هدفون متناسب با سورس نیاز به آمپ را ایجاد نکنید.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 21-08-2013 at 00:06.
تا اونجا که یادمه ۲۲۵ تومن بود![]()
دوستان یه امپ خوب و آماده (ترجیحا از مدل های لامپی) میخوام برای هدفون ولی هرچی تو اینترنت میگردم نیست چکار کنم؟ تعجب میکنم چرا اینقدر امپلی فایر تو ایران کمیابه ؟ بعضیا هم اصلا نمیدونن چی هست و فوقش بفهمن ذهنشون میره طرف امپلی فایر ماشین. اهمیت امپ هم به همون اندازه هدفون هست وقتی یه هدفون نتونه به حداکثر کاراییش برسه فایده ای نداره.
تو سایت های خارجی زیاد هست ولی از ایران که نمیشه خرید...
لطفا یه توضیح بدید به ما که مسلما این معظل خیلی های دیگه هم هست تقریبا هرکسی که هدفون داره بخصوص اونایی که مدل های امپدانس بالا دارن
اگر عجله نداری حدود 10 روز دیگه صبر کنی نمونه کامل امپی که با 6080 و 12BH7A ساختم تکمیل میشه و دوستان علاقمند میتونن با هدفون های خودشون تست کنن. هزینه ش هم خیلی نیست در حد 200 دلار اینطورا با بهترین قطعات و متریال، این 200 دلار هم همش صرف قطعات میشه پیزی عاید من نمیشه.
الان مدار تکمیل شده و صدا گرفتم چهارچوب جعبه رو هم درست کردم فقط تنها چیزی که مونده صفحه رویی هست که باید واترجت برش بخوره یکم اتوکد میخواد که وقت نشده انجام بدم.
قبل از ساخت 6080 از امپ دست ساز لامپ VT-25 صدا میگرفتم، الان هم با همون صدا میگیرم ولی این 6080 خیلی پتانسیل بالایی داره. ممکنه در آینده روی لامپی مثل 6C33-C هم وقت بزارم برای ساخت امپ هدفون.
ممنون حتما امپ خوبی در میاد ولی قیمت خیلی زیاد میشه از خود هدفونی هم که دارم بیشتر بهم میوفته. امپ های فیو رو با قیمت های پایین تر قبلا دیده بودم ولی الان هرچقدر میگردم نیست هرچند هیچ وقت به پای امپ لامپی نمیرسن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)