در پناه خدا باشند
ایشالله سلامتی برن و برگردن
در پناه خدا باشند
ایشالله سلامتی برن و برگردن
مرسی اتقیای عزیز
این مورد بیشتر تو محیط کاری پیش میاد یعنی یه جورایی یه روال عادیه نه مثل سفر رفتن یعنی طرف میره به سلامتی منزل و برمیگرده
بهرحال ممنون
بازم اگر دوستان جواب بهتری بنظرتون رسید ممنون میشم بگید
Last edited by gelayor14; 29-08-2015 at 19:06.
من ترکم به طرف میگم که یاشاسین
کسی که هر موقع منو میبینه بهم فحش میده و جنگ راه میندازه وافعا آداب معاشرت بلده؟
سلام دوستان.
من تا میرم ارایشگاه یا یه جایی (معمولا اشنا ها و همسایه ها) سوالات عجیب و غریب و خصوصی میکنن ازم.
پدرت بازنشست نشده، خودت چی، درست فلان شده، ال شده ، بل شده.
من نمیخوام جواب اینارو بدم ، چیکار کنم؟؟؟
چی بگم که طرف ناراحت نشه و بیخیال پرسیدن شه؟
ممنونم
Sent from my C5303 using Tapatalk
بهترین کار استفاده از شوخیه .... مثلا در جواب پدرت بازنشسته شده میتونی بگی پدرم همیشه با زن نشسته بودهیا در جواب درست چی شد یا کار پیدا کردی میشه گفت :
دیپلم دارم دیگه !! یا در مورد دومی هممون سر کاریم میتونی همه سوالات رو با یه جمله طنز سرهم بیاری این دیگه به شوخ طبعی خودت برمیگرده .
در اکثر موارد هم فرد مورد دیگه ادامه نمیده سوال کردنو مگه این که نسبتی با سریش داشته باشه !!
البته این مواردی که گفتم در مورد همه نمیشه استفاده کرد مثلا کسی که سنش خیلی بیشتر از شماست و داره کاملا جدی سوال میکنه .
در جواب این افراد باید جواب سر بالا و محترمانه داد .
واقعا امان!
یعنی دقیقا این افراد خیلی هم پررو هستند و اصلا از رو نمیرن!بهشون بر هم نمیخوره در حد پرسیدن حقوق هم هستند ینی!
بنظر من جوابشون رو باید محکم داد و خیلی رک و کوتاه
مثلا بازنشست شدن؟در حد اره یا نه اونم با بی میلی بعدم خودتون رو مشغول کار با موبایل یا حرف زدن با یک نفر دیگه کنید
یا هم در مورد کار مثلا پرسیدن میتونید بگید کار که هست مهم اینه باب میل باشه اینجوری نه اره گفتید نه جوابتون منفی بوده یجورایی پیچوندنه
- - - Updated - - -
واقعا امان!
یعنی دقیقا این افراد خیلی هم پررو هستند و اصلا از رو نمیرن!بهشون بر هم نمیخوره در حد پرسیدن حقوق هم هستند ینی!
بنظر من جوابشون رو باید محکم داد و خیلی رک و کوتاه
مثلا بازنشست شدن؟در حد اره یا نه اونم با بی میلی بعدم خودتون رو مشغول کار با موبایل یا حرف زدن با یک نفر دیگه کنید
یا هم در مورد کار مثلا پرسیدن میتونید بگید کار که هست مهم اینه باب میل باشه اینجوری نه اره گفتید نه جوابتون منفی بوده یجورایی پیچوندنه
خب منم منظورم این بود که خود زنه باید چیکار کنه
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
آهان در مورد خودتون هست پسمن به جای شما بودم سعی میکردم که هیچ جا با اون اقا مهمونی نرم! یکی دوبار که اینکار رو انجام بدید اونوقت بخاطر حفظ وجه خودش هم که شده نمیتونه مدام مهمونی ها رو نره اونوقت براش شرط بگذارید که اگر فلان طور رفتار کنی اخرین باری میشه که باهات میام خونه اقوامت/اقوامم
دروود
یکی از یک شرکتی زنگ میزنه و میگه اقا مثلا شما شکایت کردید. بعد اون اسم و فامیل ما رو میدونه
بعد میگه من فلانی هستم. ما باید چی بگیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)