تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 405 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    راهنمایی هایی که دوستمون میخواستند در حد اطلاع بنده براتون مینویسم
    در استفاده از پکیج
    رادیاتور های آلومینیومی بستگی داره به آلیاژی که استفاده شده و در نوع با کیفیت خوب ایرادی در مورد هوا گرفتن و ... ندارد ولی در مواردی که کیفت آلیاژ خوب نیست و معمولا ارزان هستند ایراد هوا گرفتن دارند در رادیاتور های آلومینیومی موجود بازار برند بوتان خوب هست و ایران هم بنظرم خوب باشه
    در استفاده با موتور خانه رادیاتور آلمینیومی ایرادی مثل هوا ندارند

با پکیج بهترین گزینه رادیاتور پانلی هست

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    رادیاتور کرمی وارداتش کم شده و در صورت خرابی معمولا شرکت زیر بار گارانتی نمیره و به دردسر میافتید
    پکیج فرولی ایتالیا مونتاژ ترکیه هست که وقتی مونتاژ میشه بعضی از لوازم دیگر ایتالیا نیست
    رادیاتور فرولی هم ترکیه هست و کیفیتش هم خوبه
    رادیاتور پنلی والترو هم ترکیه هست و فعلا همه سایز های ترکیه ای وارد نمیشه و سایز هایی که از قبل شرکت داره بفروش میرسه و والترو تولید ایران هم فعلا متوقف هست
    ولی رادیاتور های جنرال والترو 10 سانتی متری هست و 10 سال گارانتی کیفیت بسیار عالی و بازدهی بالا تر از حتی کرمی دارند به دلیل حجم آبگیری بیشتر
    رادیاتور جنرال والترو فقط 2پانل و دو کنوکتور هست با ضخامت 10 سانتی متر

رادیاتور آتربان هم هست با طراحی و کیفیتی دقیقا مشابه جنرال والترو ولی با تنوع بیشتر 2پانل بدون کنوکتور و ضخامت 7 سانتی متر
    و دوپانل و دو کنوکتور با ضخامت 7 سانتیمتر و بازدهی حرارتی دقیقا مشابه جنرال والترو
    و سه پانل بدون کنوکتور و یا سه پانل با دو کنوکتور هم داره برای جاهایی که برای طول رادیاتور محدودیت داریم و بار حرارتی دو پانل جوابگو نیست از این مدل با ضخامت 13 سانتیمتر استفاده میکنیم
    در مورد آلومینیومی ایل پریمو بوتان خوبه ولی باز هم از نظر بازدهی و زیبایی بنده آتربان و یا جنرال والترو را پیشنهاد میدم با سیستم پکیج

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام. مرسی از پاسخ خوبتون و ممنون از راهنمایی
    بله کرمی رو من چند جا دیدم داشتن ولی خوب بسیار نایاب بود . و گرانتر از بقیه هم بود.
    کرمی المان یه موردی تو توضیحاتش بود که نوشته بود اب ابتدا از پنل جلو رد میشه و بعد وارد پنل پشتی میشه و اینو یه وجه تمایز نوشته بود نسبت به بقیه پنلی ها و باعث راندمان بهتر دونسته بود.
    سوالم اینه بقیه پنلی ها چرخش اب به این شکل نیستن گردش اب داخلشون ؟

در مورد کیفیت برای بنده مهم هست و زیبایی و اینکه حداقل جا رو اشغال کنه. مشکلاتی مثل سوراخ شدن و .. و اب سیاه نداشته باشه.
    الان خیلی شرکتا گارانتی 10 12 15 ساله دارن.
    نمونش ایساتیس ایرانی هم هست ولی 15 سال ضمانت تعویض میده. فرولی هم که رادیاتورش ترکیه هست گفتن گمونم 10 یا 12 سال ضمانت داره و خیلی موارد دیگه مثل کندل گرفته تا ایران رادیاتور و ...
    یعنی همه میگن سوراخ شد تعویض میکنیم. مساله اینه رادیاتور الومینیومی سوراخ شدن و این مشکل خیلی خیلی نادر شاید باشه براش و پیش نمیاد ولی فرضا پیش بیاد اب داخلش الان من رادیاتور روکا دارم بعد 8 سال اب داخلش مثل اب معمولیه و شفاف .
    ولی اگه اب داخل رادیاتورای پنلی سیاه باشه اون نشتی غیر از دردسر تعویض و .. زحمتای خیلی بیشتری هم درست میکنه.
    میخوام از نظر جاگیری کمتر جا بگیره و زیباییش هم بهتر باشه و کیفیتش هم مطمئن.
    به نظر شما زیبایی پنلی ها بهتر از مدلای خوب الومینیومی هست؟ یا فقط بحث قیمتیش باعث شده بیشتر استفاده بشن .
    در مورد دوام که فکر میکنم دوام الومینیوم بهتر باشه.

مساله دیگه اینکه این مدل جنرال والترو ظاهرا 10 سال ضمانت داره و مدل والترو چه تولید ایران و چه ترکیه اش 12 ساله هست. ایا دلیل کیفیتی داره؟؟
    و اینکه کیفیت این مدل اتربان نسبت به والترو و جنرال والترو چه طور هست ؟؟
    ظرفیت گرمایی هاشون چه طور هست.

و اگه شما بخواید از نظر کیفیت به ترتیب این موارد رو با توجه به مواردی که گفتم لیست کنین نظرتون چیه :
    کرمی . فرولی -ایساتیس -جنرال والترو-والترو-اتربانم
    مرسی

راستی این طرح مشبک بعد نصب به نظرتون از مدل متداول زیباتر بوده؟
    به نظر من متفاوت هست طرحش ولی در مورد زیباتر بودنش بعد نصب نسبت به مدل عمودی ها تردید دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

و اینکه رادیاتور ال پریمو بوتان و یا الومینیومی فرولی رو بازم بعد همه این پنلی ها میذارین ؟؟
    اینا جاگیر تر نیستن نسبت به پره ای های ذکر شده؟؟
    و اینکه حدودا شما برای یه اتاق 12 متر طبقه اخر چند پره توصیه میکنین و یا ازین پنلی ها چه اندازه میذارید
    برای اتاق 10 متر چه طور

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

و اینکه رادیاتور ال پریمو بوتان و یا الومینیومی فرولی رو بازم بعد همه این پنلی ها میذارین ؟؟
    و اینکه حدودا شما برای یه اتاق 12 متر طبقه اخر چند پره توصیه میکنین و یا ازین پنلی ها چه اندازه میذارید
    برای اتاق 10 متر چه طور
    سلام دوست عزیز
    رادیاتور های پنلی حداقل بازده حرارتشون 2000 هست و پره ای 8 سانتی جنس خوب 157 درنتیجه 2000/157=تقریبا 13 پره 8 سانتی میشود طول 104 سانتیمتر یعنی پنلی با کمترین بازده 4 سانتیمتر کوچکتر میشه و
    پنلی آتربان 95 سانتیش 2356 هست که 2356/157=15 پره * 8= 120 سانتی متر و پره ای 20 سانتیمتر طولش بیشتر از آتربان یا جنرال والترو هست

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برای اتاق 10 متر چه طور
    بسته به اینکه چند طرف باز داشته باشید طول رادیاتور ها متفاوت میشه و جای قرارگیری رادیاتور سمت سرد باشه یا گرم
    معمولا برا 10 متر طبقه بالا 80 سانتی و 12 متر 80 یا 100 البته بازم باید شرایط را بررسی کرد
    نکته اینکه طول رادیاتور هرچه بیشتر باشه مصرف گاز و کارکرد پکیج کم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مرسی ازتون
    ولی یه مساله این وسط هست.
    این ظرفیت حرارتی که بعضی شرکتا اعلام میکنن اگه دقت کنین بعضی یه نکته داره که من که موارد رو بررسی کردم اینو کامل حس کردم و حتما شما اطلاع دارید این عرض منو :

ببینین بعضی شرکتا میان برای اینکه رنج عدد ظرفیت حرارتی شون بالا باشه اعلام میکنن مثلا فلان عدد کیلووات ظرفیت حرارتی این رادیاتور هست.
    خوب اولا هر کیلووات 860 کیلوکالری در ساعت هست و عملا این شرکتا وقتی فرضا اعلام کنن 2000 کیلووات میشه 1720 کیلوکالری در ساعت .

نکته دومی که اینم مهم هست اون شرایط دمایی تست هست :
    یه مثال بزنم :
    شرکت فرولی در کاتالوگ محصولش 2 عدد برای ظرفیت گرمایی اعلام کرده .
    یکیش 2164 کیلوات و یکیش 1694 کیلووات. نه اینکه برا 2 محصول .. دقیقا برا یه رادیاتور 100 سانتیش این 2 عدد ذکر شده. اما این دو عدد چی هستن؟
    اولا این دو عدد به کیلوکالری در ساعت میشن 1861 کیلوکالری در ساعت و 1457 کیلوکالری در ساعت این اولا.
    اما این 2 عدد اعلامی چیه ؟
    اون شرایط سنجش هست :
    1861 در شرایط دمای آب ورودی 85 و اب خروجی 75 و دمای محیط 20 حاصل شده.
    1457 در شرایط اب ورودی 75 و اب خروجی 65 و دمای محیط 20 به دست اومده.

منظور حرفم اینه اگه یه شرکتی دقیق اعلام نکنه این ظرفیت حرارتی که اعلام میکنه دقیق طبق چه دمای ورودی و خروجی حساب شده عملا اون عدد میتونه گول زننده هم باشه.
    بماند که بعضی شرکتا هم هستن که ب کیلوواتم اعلام میکنن و کلا این قضیه تشدید هم میشه.

مثال بزنم :
    رادیاتور کندل مثلا برای 1 مترش زده 2236 کیلووات.
    اولا یکی که اینو بدونه حسابش کنه به کیلوکالری در ساعت میشه 1923 . دوما شرایط تستش چی زده؟ زده 90 دمای ورودی اب و 70 خروجی اب و دمای محیط 20
    یعنی این 1923 یی که زده در دمایی به دست اومده که ازون اعلامی فرولی در بالاترین دماشم بالاتره .
    خوب مشخص هست یه تستی اگه اعلام بشه که در دمای بالاتره مشخصه اگه با عدد شرکتی دیگر که در دمای پایین تر تست شده مقایسه بشه اون عدده بالاتره.

8. این کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا حسام زحمت کشیدن و خیلی زیاد وقت گذاشتن و راهنمایی کردن من رو.
    یه سری عکس خوب هم برام فرستادن که گفتم برای دوستان دیگرم بذارم . شاید کمک کننده باشه برای دیگرانم مثل من.

من بین رادیاتور الومینیومی فرولی و بوتان
    و رادیاتورهای پنلی فرولی و کرمی بیشتر و مواردی مثل ایساتیس تردید داشتم.

دنبال یه رادیاتور بودم که از نظر گرمایش مطمئن باشم و همچنین کیفیت خوب داشته باشه و اینکه از سوراخ شدن پنلی ها و اب سیاهشون میترسیدم .
    و دنبال این بودم اگه قراره پنلی بگیرم ترجیحا علی رغم ظرفیت گرمایی بالا و کیفیت خوب زیبا باشه و عرض کمتری داشته باشه ...
    حتی مثلا تو این فکر بودم مثلا کمی عرض 6 سانت اگه گرمایش رو جواب بده تهیه کنم و متراژ بیشتر بگیرم (کرمی 6 سانت تک کانورتور بود که البته میگفتن بعهتره 2 کانورتور تهیه بشه همه)

ایشون یه رادیاتوری بهم معرفی کردن به نام آتربان و جنرال والترو که یه طراحی مشبک داشت و با طراحی متداول پنلی ها فرق داشت.
    و اینکه یه مقدار ابگیری این مدل بیشتر هست و ظرفیت حرارتیش هم بالا بود. اینو هم بگم که چیزی که من دیدم تو کاتالوگ ظرفیت حرارتی اون در شرایط استانداردی هست که معمولا ذکر میکنن برندهای معتبر.
    یعنی مثل مثال خودم در صحبت قبلی با درج کیلووات یا تست در دمای بالاتر عددسازی نشده ... و ظاهرا واقعا ظرفیت گرمایی خوبی داره
    در مورد ظاهرش حالا دوستان شما هم نظری داشتین بفرمایین به نظرتنون این مورد شکیل تر میشه یا طرح عادی.
    و اینکه در مورد کیفیت این برند آتربان و جنرال والترو کسی تجربه ای داره؟ ممنونم

عکساشو میذارم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس بالایی سمت چپی 2 کانوکتور 7 سانت هست و سمت راستی 2 کانوکتور 10 سانت
    --------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahmad_1390; 15-12-2016 at 22:53.

10. این کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hlpmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کازرون،پایتخت تاریخ و تمدن ایران

پيش فرض

سلام
    من یه پکیج دیواری تاچی دارم برای واحد ۵۵ متری. این مشاهدات را درموردش داشتم:
    ۱- گاهی اوقات (نه همیشه) دمای آب مصرفی نوسان می‌کند.
    ۲- گاهی اوقات، چند ثانیه (~دو ثانیه) بعد از روشن شدن شعله، با صدای «تق» مانند خاموش می‌شود. (به نظرم گاز را قطع می‌کند)
    ۳-گاهی اوقات این مشکل ناتوانی در روشن نگه‌داشتن شعله ادامه پیدا می‌کند و پکیج خطای E6 که به معنای نقص در احتراق است را می‌دهد.

یک راه حل که به صورت تجربی پیدا کردم این است که بعد از ری‌استارت پکیج، یک شیر آب گرم را چند ثانیه زیاد باز کنم ، این کار باعث روشن شدن شعله می‌شود، سپس آب را بسته و پکیج را روی حالت زمستان قرار دهم که این کار پمپ و شعله را روشن می‌کند. در این صورت معمولا شعله روشن باقی می‌ماند!
    به طور خلاصه اینکه، پکیج گاهی اوقات قادر به روشن نگه‌داشتن شعله نیست، اما معمولا وقتی چند ثانیه آب‌گرم را باز می‌کنم (و شعله روشن می‌شود)، بعد از بستن آب، شعله می‌تواند برای سیستم گرمایش نیز روشن بماند!
    سوال:
    مشکل از کجاست؟ نظر خودم من، میله‌ی یونیزاسیون (سنسور شعله) است، و یا خرابی برد الکترونیکی.
    خواستم نظر شما را بدانم. و اینکه آیا می‌توان خودم آن را تعمیر کنم (کلا اگر راهنمایی کنید عالی خواهد بود!)
    پیشاپیش ممنون.
    Last edited by hlpmostafa; 17-12-2016 at 18:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    البته امیدوارم دوستانی اگه در مورد کیفیت رادیاتور های آتربان و جنرال والترو تجربه دارن یا از کیفیتشون تجربه دارن جواب پست های قبلی منم بدن ممنون میشم.

در مورد سوال شما. من در مورد مشکل دومتون که چون اطلاع ندارم صحبت نمیکنم. نمیدونم سرویس رو کردید هر 2 سال یه بار اقلا. من پکیج خودمون روکا هست و واقعا بی ازار بوده ولی هر 2 سالی یه بار تجربم شده باید سرویس بشه توی تابستون که اگه نشه به خاطر سرویس نشدن توی زمستون و توی اوج کارش ممکنه اروری بیاره و اون موقع مجبور بشی اون سرویس رو تو زمستون انجام بدی. ولی همون تابستون خودت برا سرویسش اقدام کنی اصلا دیگه تا 2 سال دیگه هیچ کاری نداره ... تو پکیج روکای ما که اینجوریه . قدیم سرویسش اصلا نمیکردیم گمونم سال سوم یا چهارمش که خریده بودیم تو زمستون یه اروری اورد و اتفاقا تو اوج زمستون بود . کاری نداشت ولی همون سرویسش یه روزی ما رو به زحمت انداخت. بعد اون دیگه هر 2 سال یه بار تابستون سرویس میشه دیگه هیچ کار و مشکلی نداشته اصلا. البته ممکنه مشکل برا سنسور یا چیزی باشه . دوستان دیگه نظر بدن.
    اما در مورد اینکه میگید گاهی اوقات دمای اب نوسان میکنه

ببینید احتمالا پکیج شما تک مبدل هست.
    پکیج تک مبدل در فصل زمستان که پکیج گرمایشش روشن هست وقتی اب بسته هست همون مبدل بالای شعله هست و اب رو داره داغ میکنه.
    وقتی شما شیر اب رو باز میکنی ممکنه دما رو 45 گذاشته باشه ولی اولی که ابو باز میکنی اب بسیار داغ تر میاد و خیلی دمای بالاتر و بعد چند لحظه میاد پایین.
    این برا اینه تک مبدل هست و مدار شوفاژ روشن بوده و اول که شیر باز میشه اون اب داغ داخل مبدل میاد بیرون.
    کلا یه مقداری توی پکیج تک مبدله کنترل دما سخت تر هست و یه کمی نوسان دما توی این پکیج ها کمی هست. یعنی یه نوسان خفیفی حول اون دمایی که شما تنظیم میکنی داره .
    ما هم پکیج روکای قدیمی مون تک مبدل هست ولی واقعا عالی بوده و این نوسان دماییشم به چشم نمیاد ولی حتی تو بهترین ها هم یه نوسان اندک دمایی هست . تو ایرانیا نمیدونم احتمالا تو ایرانیا و جنسلای پایین تر بیشتر باشه.
    ولی کلا تک مبدله این موردو داره و یه نوسان اندک دمایی داره . خصوصا اولی که ابو باز میکنی اب خیلی داغ تری از اون دمای بعدی میاد .
    ثابت اب رو باز نگه داری تنظیم میاد و نوسان محسوسی نمیکنه.
    باز اگه ببندی شیر اب رو باز شوفاژ روشن میشه و وقتی شیر رو باز بازش میکنی همون قضیه پیش میاد.
    یعنی این مساله رو شما تو زمستون حس میکنی و موقع باز شدن شیر اینو میبینی که اول اب خیلی داغ میاد و بعد افت میکنه و نرمال میشه.

تو 2 مبدله اینجوری نیست و اب یه کم مکث ممکنه داشته باشه نسبت به تک مبدل گرم شدنش ولی دماش نوسان نمیکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •