دوستان کسی اطلاع داره اگر از بسته یک ماهه اینترنت با حجم ۱/۵ گیگابایت ، سه روز و ۵۰۰ مگابایت مونده باشه و همین بسته رو دوباره بخرم،روزها و حجم باقیمانده بسته قبلی به بسته جدید انتقال پیدا میکنه؟
دوستان کسی اطلاع داره اگر از بسته یک ماهه اینترنت با حجم ۱/۵ گیگابایت ، سه روز و ۵۰۰ مگابایت مونده باشه و همین بسته رو دوباره بخرم،روزها و حجم باقیمانده بسته قبلی به بسته جدید انتقال پیدا میکنه؟
دوستان سرعت بسته نسل سوم حرفه ای که تا 4مگ زده سرعت دانلودش چنده؟
این تست دوماه پیشه:
![]()
البته رایتل تمام کشور سرعت رو باز نگذاشته . فقط نقاطی که پهنای باند مناسبی در اختیار داره رو باز گذاشته.
مشهد کسی خبر نداره چجوریه![]()
من خودم رشت هستم بیشتر جاهای رشت پوشش خوبه آنتن ضعیف نیست ولی سرعت تو محل ما روی 124 کیلوبایت ثابت هست یکی گفته بود با بسته حرفه ای تا 18 مگابیت داده رایتل.تعجب کردم مگه میشه اینجا حرفه ای داره دوستم بزور تا 240 میره یعنی به 2 مگابیتم نمیرسه
این رو سرعت رو ببینید آخه با رایتل گرفته شده آدم تعجب میکنه
رایتل عملا داره دزدی میکنه سرعت پایین به جای بسته حرفه ای تازه اگر بسته معمولیش بخری با همون حجم پولش کمترهدر کل سرعتش باسه من حداکثر همونی بود که ثبت کردم
دانشگاه گیلان که 4کیلومتر خارج شهر هست افتضاح هست اصلا آنتن نمیده اتوماتیک میره رو رومینگ همراه اول ولی ایرانسل از اول سرعتش بالا بوده
دوستان تاپیکی اینجا هست معرفی کنید بهم این مودم سیم کارت خور (وای فای) رایتل چطوری ریستش کنم سیم کارت ایرانسل قبول کنه ؟؟
اینا اوایل راه اندازی هست که سرعت بالا میدن تعداد کاربرها بالا رفت باید زیرساختشون آماده باشه که نیست مجبورن پهنای باند کم کنن به همه برسه میشه همین 124 کیلوبایت !!
Last edited by alireza3dshadow; 07-07-2015 at 01:30.
سلام
جهت اطلاع دوستان
بنده به اکثر نقاط موقعیتی ایران سفر کردم و سرعت همیشه بالای ۸ مگابیت بوده است
حتی در شمال کشور
غرب شرق کشور بنده حداقل سرعتی که داشتم ۴ مگابیت بوده است
شیراز سرعت بالاست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)