چرا داره باید یری بخری .یک پکیج که یه مجله ی معرفی رشته ها ست با سی دی انتخاب رشته .
نرم افزار سرکان به نظر من دقیق نیست چون من که رفتم مشاوره بهم گفتن بیشتر به سی دی توجه کنم تا سرکان!
چرا داره باید یری بخری .یک پکیج که یه مجله ی معرفی رشته ها ست با سی دی انتخاب رشته .
نرم افزار سرکان به نظر من دقیق نیست چون من که رفتم مشاوره بهم گفتن بیشتر به سی دی توجه کنم تا سرکان!
سرکان چطوره؟
مال کجاست؟
پولیه؟
اره ،باید بری نمایندگی های کانون برات انتخاب رشته ی مجازی میکنن.
سرکان رو دونه ای نمیشه خرید ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها خوبید
بچه ها من به زتبم که نگاه می کنم فقط کاردانی قبولم
می خواستم یکدونه کارشناسی پیدا کنم تو رشته ی عمران هر کجای این ایران باشه ایراد نداره البته غیر انتفایی
یک جایی رو می خوام که یک احتمالیی باشه که قبول بشم درصدکم هم باشه مشکلی نیست فقط یکی باشه
یکی دنبال کارشناسی عمران یکی هم معماری یکی هم it می شه بهم بگید
رتبه ام اینه 56996
ببنید تهش شانسم چی کارشناسی میارم
چیز دیگه ای هم بود بگید ممنون می شوم
رتبه بندی دانشگاه های ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ماجرای دفترچه A را کسی شنیده؟! و اینکه چرا ماهایی که +18 شده معدلمون ستاره دار نشدیم؟
سلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...
رتبه سهمیه من 1000 علوم انسانی و 3600 کشوری
شهر : مشهد مقدس
علوم اجتماعی
علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
باستان شناسی
مشاوره و راهنمایی
علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
جغرافیا و برنامه ریزی شهری
ژئومورفولوژی
آب و هوا شناسی
تاریخ
Last edited by ali.rajabiyan; 11-08-2011 at 09:38.
بچه ها اگه ممکنه جواب من رو زود بدین به فردا نکشه زود تعین رشتم رو کامل کردم بروم
دفترچه ی منم A بود دو تا از درسام درصداش کم شده بود !معدلم منم همینطور بود ولی ستاره دار نشدم میگن چون نمره ی کل علمی از نمره ی کل سوابق تحصیلی بهتره علامت ستاره نذاشتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)