تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 344 از 870 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیئت مدیره که کاملا مخالف بود با حضور استیلی.
    ولی علی آبادی خیلی ضایع طرفدار استقلال هستش.
    اگر یه بررسی تو کارا و صحبتای علی آبادی از زمان ریاستش بشه معلوم میشه که حمایتش اس استقلال خیلی بیشتر از پرسپولیس بوده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا كاشاني بخاطر اين مرديكه داره ميره

آخه قطبي رفت كاشاني هم بره كي مي خواد پرسپوليس رو جمع كنه
    دوست عزيز توهين كردن به افراد خلاف قوانينه . در صورت تكرار به مديريت گزارش خواهد شد .

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض مدير عامل پرسپوليس

سومين استعفاي كاشاني پذيرفته شد

اگر چه اين روزها استعفاي حبيب كاشاني از مديريت عاملي باشگاه پرسپوليس به موضوعي رسانه اي تبديل شده است اما اين بار قضيه كاملا جدي است. او ديروز سومين استعفاي خود را به رئيس سازمان تربيت بدني ارائه داد و براساس شنيده هاي موثق پذيرفته شده است.

به گزارش خراسان شنبه شب بالاخره پس از كش و قوس فراوان علي سعيدلو معاون رئيس جمهور يك وقت آزاد پيدا كرد تا به عنوان رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس جلسه هيئت مديره اين باشگاه را براي تعيين سرمربي تشكيل دهد.
    در اين جلسه كه حميد استيلي به عنوان يكي از گزينه هاي اصلي سرمربي گري حضور داشت به ارائه برنامه پرداخت اما آن چيزي كه از اين جلسه جدي تر بود درگيري لفظي علي سعيد لو و حبيب كاشاني بود.
    كاشاني معتقد بود با توجه به قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر بايد كمك مالي سازمان تربيت بدني همسان با استقلال صورت مي گرفت.
    سعيدلو اما بدون توجه به اظهارات كاشاني هيچ گونه حمايتي از صحبت هاي مدير عامل باشگاه پرسپوليس نكرد.
    به هر شكل جلسه خاتمه يافت تا كاشاني روز بعد از جلسه به ديدار علي آبادي برود.
    كاشاني در ديدار با رئيس سازمان تربيت بدني بازهم گلايه هاي خود را نسبت به وضعيت پرسپوليس ارائه داد و استعفاي خود را نيز تقديم رئيس سازمان تربيت بدني كرد.
    جالب اين كه حميد استيلي قبل از اين اتفاق خيلي به سرمربي گري پرسپوليس نزديك شده بود و حتي در مصاحبه اي با ايسنا گفته بود منتظر تاييد هيئت مديره است تا تمرينات را از همين امروز شروع كند اما با اين وصف اگر خبر پذيرفتن استعفاي كاشاني از سوي علي آبادي درست باشد، استيلي نيز بايد با پرسپوليس خداحافظي كند.
    آخرين خبر اين كه جانشين كاشاني به احتمال فراوان فرخزادي است كه از اعضاي هيئت مديره است.
    به دنبال اين استعفا حبيب كاشاني در گفت وگو با ايسنا به تشريح دلايل استعفايش از پرسپوليس پرداخت.
    حبيب كاشاني به ايسنا گفت: به دليل فراهم نبودن شرايط براي ادامه كار استعفا كردم.
    وي با بيان اينكه بدون امكانات نمي توان كار كرد، گفت:
    ما با حداقل امكانات در سال گذشته پرسپوليس را قهرمان كرديم. اما، پرسپوليس امسال شرايط ويژه اي دارد و براي حضور در سه جام برنامه ريزي قوي مي خواهد.
    همان گونه كه همگان مي دانند به دليل حجم كاري بالاي آقاي "سعيدلو" تا يكشنبه شب نتوانستيم جلسه هيئت مديره را تشكيل بدهيم.
    كاشاني با بيان اين كه سازمان تربيت بدني كمك شاياني به باشگاه پرسپوليس نكرد، گفت:
    همان گونه كه "قطبي" تاكيد مي كرد و خواستار امكانات براي فعاليت بود ما از حداقل امكانات برخورداريم.
    اكنون بايد قرارداد بازيكنان قبلي را تمديد و بازيكنان جديدي را جذب كنيم كه اين بودجه زيادي را مي طلبد.
    در زمان من كه اين امكانات و شرايط فراهم نشد اميدوارم رفتن من باعث شود كه سازمان و هيئت مديره از مدير بعدي حمايت بيشتري كند.مديرعامل مستعفي پرسپوليس با بيان اين كه با كسي اختلاف نداشته و ندارم، گفت:
    من سربازم، براي حضور در پرسپوليس از سوي رئيس جمهور به من تكليف شد و من با كمال ميل پذيرفتم و سختي هاي آن را به جان خريدم.
    من آدم سي ياسي نيستم، معلم بوده ام و مي مانم.
    اما، گويا دوستان سازمان تربيت بدني و هيئت مديره موافق نظر رئيس جمهور نبودند و خيلي از مشكلات ناشي از اين مسئله است.
    كاشاني با بيان اين كه هيئت مديره درخواست غيراصولي داشت، در مورد جلسه شب گذشته هيئت مديره پرسپوليس گفت:
    استيلي كانديداي اصلي سرمربي گري در جلسه حاضرشد و برنامه هاي خود را ارائه كرد.
    اما، اعضاي هيئت مديره اعلام كردند كه دستياران سرمربي را بايد آن ها انتخاب كنند. اين در حالي است كه اين روال در هيچ كجاي دنيا مرسوم و معمول نيست.
    سرمربي خود كمك هايش را انتخاب مي كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

كاشاني: پرسپوليس داراي مشكلات زيادي است

مديرعامل مستعفي پرسپوليس گفت: دوست ندارم درباره جلسه امروز حرف بزنم؛ فقط هواداران بدانند كه تيم داراي مشكلات زيادي است.

حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاش خودم را در يك سال اخير براي موفقيت تيم و شادي هواداران با كمك هيئت مديره، پرسنل باشگاه، كادر فني و بازيكنان انجام دادم.
    وي افزود: به هيچ عنوان اهل باز گرمي نيستم و هر بار استعفايم را اعلام كردم، دليل خاصي داشته است. اين بار ديگر قادر با همكاري با پرسپوليس نيستم. قصد استراحت دارم و ديگر نمي‌توانم در خدمت تيم باشم.
    حبيب كاشاني خاطر نشان ساخت: از صميم قلب اميدوارم پرسپوليس در آينده موفق باشد. اصلا دوست ندارم درباره جلسه امروز حرفي بزنم؛ فقط بدانند كه اين تيم داراي مشكلات زيادي است. دست و پنجه نرم كردن با اين مشكلات بسيار سخت و دشوار است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرخزادي در گفت و گو با فارس:

چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد

عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نمي‌شود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است.

محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم.
    وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام مي‌گذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرف‌ها را براي اعضا گذاشتند.
    فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نمي‌شود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است.
    عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي مي‌كنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه‌ نشود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بره بابا.
    اصلا همه برن بازم پرسپولیس شد همونی که بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان ما بیخود حرص میخوریم.
    قول میدم الان قهرمانان لیگ و حذفی سال بعد مشخص شدن
    حتی تیم های دوم تا چهارم لیگ هم مشخصن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نقل و انتقالات فوتبال ايران

دو بازيكن با تيم فوتبال راه‌آهن قرارداد امضا كردند

باشگاه راه‌آهن براي فصل جديد با دو بازيكن ليگ برتري قرارداد داخلي امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جذب رضا معقولي و عليرضا افضلي دو بازيكن ليگ دسته اولي از سوي مسئولان راه آهن، اين تيم با دو بازيكن ليگ برتري به نام هاي يدا.. اكبري، بازيكن فصل قبل پاس همدان و علي محمد دهقان، بازيكن فصل قبل مقاومت به توافق رسيد.
    آنها به تازگي با راه آهن قرارداد داخلي امضا كرده‌ و به زودي اين قرارداد را در هيئت فوتبال تهران ثبت مي‌كنند.
    مسئولين اين تيم در پي جذب بهمن طهماسبي، مهاجم فصل گذشته مقاومت سپاسي هستند؛ البته اين بازيكن به دليل پيشنهاد پيكان، هنوز تصميمي درباره فصل بعد نگرفته است.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

دوستان ما بیخود حرص میخوریم.
    قول میدم الان قهرمانان لیگ و حذفی سال بعد مشخص شدن
    حتی تیم های دوم تا چهارم لیگ هم مشخصن.
    یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی آبادی چه راحت موافقت کرد.
    طبق آمار هم کمکایی که به استقلال کرد چند برابر کمک به پرسپولیس بود.
    الانم خیلی راحت شرایطو جوری فراهم کرد که کاشانی بره.
    امیدوارم انصاری فرد برگرده.اونم مدیر خوبیه اگه سنگ جلو پاش نندازن
    امیدوارم این پرسپولیس تجاری بشه و سازمان دیگه نتونه توش دخالت بکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •