دوستان من امروز بازي رو نصب كردم . ويندوزم سرويس پك 2 . ارور ميده . اين ارور مال چيه ؟
ْgta iv fatal error : Rmn40
دوستان من امروز بازي رو نصب كردم . ويندوزم سرويس پك 2 . ارور ميده . اين ارور مال چيه ؟
ْgta iv fatal error : Rmn40
اول از منوي استارت روي قسمت ران کلک کرده و regedit را تايپ ميکنيد و روي ok کليک کنيد. از طريق مسير زير به وليو CSDVersion دسترسي پيدا ميکنيد.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows
روي اين وليو کليک کنيد و مقدار 200 ( براي سرويس پک 2 ) يا 100 (براي سرويس پک 1 ) را به 300 تغيير بدهيد. صفحه را ببنديد و ريستارت کنيد.
سلام
بازی به دستم رسید بعد از نصب به سوالات جواب میدم .
البته فضای کافی ندارم ! شاید هم تا عرضه ی پچ نصب نکردم
البته تا جایی که پست ها رو دیدم :
جواب بیشتر پست ها در پست زیر است .
لینک هایی که از مایکروسافت اند مستقیم اند !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منظور شما این پستتون هست؟
تا وقتی بازی به صورت سالم پخش نشه ترینر و حتی هیچ Review از گیم داده نمیشه !
ای بابا هنوز تموم نکردین بابا یکم از game play حرف بزنین ای کاش یک چیزی میشد مثل اسپانسر که اون پست رو همش نشون بده حیف که نمی شه!
راستی کسی هست که رفته باشه اونور پل من یک بار رفتم وسط شهرش منو به قتل رسوندن
نامردا خیلی قوین.
این سایه ها رو ما آخر نفهمیدیم! بابا داداشم کشت از بس بهم زنگ زد ای بابا کسی نمیدونه؟
ویندوزش sp2 تبدیل شده با رجیستری به sp3 خوب فکر نمی کنید که این سایه ها از ویندوز باشه؟
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا بم جواب نميدين؟خواهش ميكنم ميخوام ياد بگيرم خو
![]()
آقا الان مشکل این بازی چیه؟
چی شده که همه دنبال patch و ... هستند. این مشکل تئ نسخه کرک شدش هست یا تو نسخه اصلیشم این مشکلات به وجود اومده؟
سلام
من بازی رو 4 روزی میشه نصبیدم.یکی از دوستام گرفته می گه همچین error میده:GTA IV FatalError:RMN40 معنی این چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)