دوسته عزیز ، بدونه شک داستان بازی فقط همون خطه داستانی ای که شما رفتی نیست ، مسلما Universe بازی و ... همه تویه خطه داستانیه بازی قرار میگیره.
از اونجا که بگم من 100% موافقم با نظرت در مورده اینکه DAO شخصیت پردازیه بهتری داره ، اما نمی تونم از نظره حماسی بودن داستان و Universe بازی باهات موافق باشم.
اگه بخوایم از نظره Universe ( اون جهان و کله المنت هایه داستانی بازی ) مقایسه کنیم که مطمئنا هیچ بازی ای به سری The Elder Scrolls نمیرسه.
اما شما تویه TES در مورده تک تک اشیاء عجیب غریب ، نمیدونم شخصیت ها نژاد ها ، تاریخ!! تاریخ رو بگو اصلا! تاریخ TES رو خوندین شما؟ واسه بیشتر قسمت هایه تاریخ ( شخصا میگم خطه اصلیه داستانیه Skyrim شاهکار نبود ، اون Side Quest هاش بود که بازی رو شاهکار میکرد ، چون نکاتی از تاریخ و قهرمانان اون توش داره ) تویه TES کتاب داره ، من بحثم TES ]ست نه صرفا Skyrim ، قبله Skyrim ، من یک دور Oblivion رو رفتم و بعضی از کتاب هاش رو که قبلا خونده بودم ورق زدم ، یک سری هم قبلا یادم بود ، وقتی تویه Skyrim و تویه یکی از Side Quest هایه بسیار کوچکش اشاره ای از اون دیدم ، واقعا نمیدونستم چی بگم! هر قسمت و تک تک اعضایه این بازی به هم وصله ، یعنی نویسنده جهانی رو درست کرده که هر آدمی میموند توش! به این وسعت با اون همه نکته ی داستانی ، شما اصلا بری داستان Location هایه Skyrim رو بخونی ، میبینی که خیلی هاش بر میگرده به تاریخ دور ماله Era 2 و ... ، اصلا Skyrim به خاطره اینکه اصیل ترین نژاد و اولین جایی بود که انسان ها واردش شدن رو داره ، خیلی خیلی از لحاظه داستانی غنی هست. شما میای فقط خط داستانیه اصلیه بازی رو نگاه میکنی ، من تویه این قسمت رفتم از اوله بازی تمامه کتاب هایه بازی رو که پیدا میکردم نگه میداشتم میزاشتمش تو خونه ای که تویه Solitude خریدم ، رفتم Barn College رو خالی کردم از کتاب هاش ، بعدش داشتم تاریخ Uriel Spetim رو میدیدم ، میدیدم چقدر نکته اضافه شده ، باور کن از این همه بازی کردنم هر بار چیزه جدیدی از عظمت بازی رو من درک میکردم .
مسئله اینجاس که اگر مثلا DAO از لحاظ داستانی و خطه اصلی عالی هست و دیالوگ هاش تنوع بسیاری دارن ، به خاطره اینکه یک پنجم عظمت این بازی رو هم نداره ( خودم فنه شدید DAO هستم و همه هم منو اینجا میشناسن ) و کلا Bioware تویه دیالوگ سازی و شخصیت پردازی عالی عمل میکنه عالی! اما Bethesda هم نمیتونیم دسته کم بگیریم حداقل به خاطره بهترین سریه خودش من خیلی از جاها دیالوگ هایه فوق العاده ای دیدم که تویه خیلی از بازی ها شخصیت هایه اصلی میگن و فرداش تویه امضایه دوستان میبینیم!
سنگینی ای که این بازی و سبکش و داستانش داره هیچ بازیه دیگه ای نداره.