سلام من از نسخه پی سی این بازی استفاده میکنم چطوری باید از کد های گیم شارک استفاده کنم؟؟؟
سلام من از نسخه پی سی این بازی استفاده میکنم چطوری باید از کد های گیم شارک استفاده کنم؟؟؟
متاسفانه من در مورد نسخه پی سی اطلاعاتی ندارم.
اگه منظورتون شبیه سازه که به این تاپیک مراجعه کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140234
هم مباحث شبیه ساز و هم هک و کد مطرح شده
نه شبیه سازی نیست یک شرکت ایرانی به نام دلفین این کارو کرده ولی سایتش دیگه بسته شده حجمش هم 80 مگ هستمتاسفانه من در مورد نسخه پی سی اطلاعاتی ندارم.
اگه منظورتون شبیه سازه که به این تاپیک مراجعه کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=140234
هم مباحث شبیه ساز و هم هک و کد مطرح شده
با این حال بازهم میتونید مباحث مربوط به هک و وارد کردن کد گیم شارک رو از مباحث اون تاپیک به دست بیارید.
بچه ها بسیار کامل توضیح داده اند.
اگر هم برای گیم شارک نشد، می تونید با برنامه هایی که معرفی کره اند خودتون کد بسازید.
سلام
بسیار بسیار ممنون از aqua عزیز بابت عکس های زیباش ... جدید ... جالب ... نو
در مورد قضیه ی عسل ها مطمئن هستین ؟!!!!
البته من که خودم به خاطر این همه شایعه ای که درست شده هیچی رو باور نمیکنم مگه این که یا خودم بهش برسم یا یکی عکسش رو بذاره !!!
اما در مورد این عسل ها هم داشتم امتحان می کردم ... 99 تا جمع کردم و نزدیک 2 ماه طول کشید عسل دادنم ... تازه آخرش فهمیدم که اشتباهی روزی 2 تا عسل میدادم بهش !!!
بعد از کلی عصبانیت از دست خودم تصمیم گرفتم از از اول ماه بعد شروع کنم ...
احتمال این که درست نباشه زیاده ولی امتحانش ضرر نداره!!!
خوب تنها نکته ی این دمو اینه که باید ذرت رو با قیمت کمی به کایی بدید تا دوستتون بشه
![]()
عسلها رو که گفتم خیلی شیاعه ی درد اوریه. 3000 گرم طلا برای یک عسل؟
اگه می خواهید عسلها رو از 50 به 60 برسونید فقط کافیه که 1 عسل به لوئیس بدید تا فردا بیاد یه نگاهی بندازه همین!
![]()
سلام
خیلی ممنون از دوستان که راهنمایی می کنند .
اما دو دموی دیگه :
1- ازدواج من با Ann و اتفاقات بعدش :
2- بعد از عروسی به مسافرخانه رفتم که دیدم همه از ناپدید شدن غذاها سخن می گویند :
قرار نبود دموی صحنه دار بزارین ها!!!!!
آقا این داداش کوچیکه ی من داره توی پلی استیشن 15 - 10 سال پیش اینو بازی میکنه...
هر چی من بهش می گم بیا من روش دارم برای پول در آوردن... اصلا اعتنا نمی کنه...
یه جوری شدم! احساس پوچی می کنم... این همه جون بکن آخر نمک دون رو می شکونن!
بشکنه این انگشت که نمک نداره.
فکر کنم دومی همون گربه هست نه؟
سلام
اون نسخه پی سی نیست . اصلاً هاروست مون نسخه ی پی سی نداره . اون را برداشتند با مبدل کردند یک فایل که دیگه نیازی به اجرای دستی فایل ایزو نداره که مشکلاتی برای سیو کردن هم داره ، من خودم Crash Team Racing را به همین صورت دارم . به نظر من اونو بی خیال شو ، برو ایمیج همین هاروست مون را دانلود کن و با مبدل ePSXe اجراش کن که تو همین فورم لینکش هست .
سلام
صحنه ی خاصی که نداشت . در مورد اون دموی دوم هم ، خودشون چیزی نگفتند ولی آره فکر کنم کار گربشونه . ( ای شیطون !!! )
اما دو تا دموی دیگه :
1- دموی گرفتن معجون عشق ( یا همون عطر ) :
توضیحات : فکر می کنم این دمو را عروسک جان قبلاً گذاشته بودند ولی من کمی کاملش کردم و یک سری هم توضیحات . معمولاً روز 8 تابستان هوا طوفانیه که نمی تونید بیرون بیاید ولی روز بعد که بیرون آمدید به اسکله رفته که بقیش تو دمو معلوم هست . ولی خود من سال اول نذاشتم این طوفان اتفاق بیفته چون محصولاتم را لازم داشتم . وقتی دیدم می خواد طوفان بشه از سیو چند روز قبلم بازی را رفتم که دیگه طوفان نشد و بارون اومد . ولی سال دوم که این دمو را آماده کردم ، خیلی خسارت خوردم و محصولاتم داغون شد ولی گذاشتم اتفاق بیفته تا عطر را بگیرم ولی سگم را گذاشتم توی گلخانه که گلخانه خراب نشه چون وقتی بدون سیو رفتم دیدم طوفان گلخانه را خراب می کنه .
2- یک دمو از دعوای کای و ریک :
توضیحات : من مطمئن نیستم این دمو قبلاً تو این تایپیک قرار داده شده یا نه ولی دیدنش خالی از لطف نیست .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)