اگه میخوای گوشی بخری که اصلا الان صلاح نیست بخری قیمت ها رفته بالا وایسا اومد پایین اونموقع بخر
اگه دوربین به تنهایی میخوای ایکس 10 مینی اما اگه دوربین برات اهمیت چندانی نداره و برنامه و بازی برات مهمه ایکس 8 چون رزولوشنش برای بازی و برنامه عالیه
اگه میخوای گوشی بخری که اصلا الان صلاح نیست بخری قیمت ها رفته بالا وایسا اومد پایین اونموقع بخر
اگه دوربین به تنهایی میخوای ایکس 10 مینی اما اگه دوربین برات اهمیت چندانی نداره و برنامه و بازی برات مهمه ایکس 8 چون رزولوشنش برای بازی و برنامه عالیه
دوستـان نظرتون در مورد رام xperiadroidx چیه ؟ کسی نصب کرده ؟ اینطور که گفتن تا 864 اورکلاک شده و زمان بوت 5 ثانیــه هست . اگه کسی بتونه تست کنه خوبــه .
سلام علیکم
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون جناب عادل
گوشی ایکس 10 مینی به دلیل رزولیشن غیر استانداردش اصلا توصیه نمیکنم!
مورد دیگه هم برای تعویض باطری نیاز به باز کردن گوشی و شاید مراجعه به نماینگی ها باشد
ظرفیت باطریشم 950 میلی آمپر میباشد که در مقایسه با ایکس 8 1200 میلی آمپر هستش،هرچند به دلیل کوچک بودن صفحه نمایش و رزولیشن پایین تر شاید در مدت زمان عملکرد از تابع مشابهی برخوردار باشه!
یه مورد هم ایکس 10 مینی پرو هستش که علاوه بر مواردی که اشاره شد
یه حسن در این مدل وجود کیبورد Qwerty هستش که برای افراد اهل اس ام اس یه مزیت محسوب میشه
و تعویض باترشم معمولیه+ باطری با ظرفیت 930 میلی آمپر[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
معرفی بازی
بازی اکشن دفاع نهایی Final Defence v1.0.3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.com/1390/10/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D9%83%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-final-defence-v1-0-3-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%AF/
بازیه اکشن و خوبیه، این بازی قدیما برای پی سی بود
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
Last edited by AMIRHJ; 02-02-2012 at 23:01.
دارگ وینگز عزیز رامه xperiadroidx رو مشخصات خیلی رامه خوبیه اما من شنیدم تو عمل به جز دوربین کارکرد خوبی از خودش نشون نداده بفرما اینم لینکش تو قسمت نظرات رو بخون خودت متوجه میشی که چجور رامیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر میخوام بدونم فرق ایکس 8 با مینی به غیر بازی اچ دی و دوربین فرقی دیگری هم دارند/
خب حامد جان تو اندازه ی صفحه ایکس 8 3 اینچ ایکس 10 مینی 2.5 اینچ و این رو همه چیز تاثیر میزاره و ایکس 8 رو تو برنامه وبازی برتر جلوه میده راستی تعداد رنگی که ایکس 8 نمایش میده 16 میلیون رنگ که کیفیتش عالیه اما ایکس 10 مینی 256 هزار رنگ البته تو سایت زده 16 میلیون اما روبروش نوشته 256 هزار رنگ موثر اگه خواستی بخری حتما ایکس 8 بخر وگرنه پشیمون میشی.
تشکر کارکردش هم پیدا نمیشه کسی داشت مارو خبر کنه
بیشتر مدنظر من مینی منظور مینی اکسپریا بود نه مینی ایکس10
سلام خوب معلومه xperia mini بهتره هم صفحش(ledbacklit) هم سی پی یو و غیره ولی خوب گرون تر حدود 100 ت گرون تره.
خب معلومه قابل مقایسه نیستند ایکس پریا مینی خیلی خیلی خیلی بهتره از همه نظر من فکر کردم منظورت ایکس 10 مینی هست
با سلام خدمت عادل جون
می خواستم بپرسم که درباره ویندوز فون چیزی میدانید؟
گوشی htc hd7 خریدم ولی بلوتوثش غیر فعاله و اصلا نمیشه توش نرم افزلر ریخت لطفا در این باره کمکم کنید.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر
شاد باشید
ـــــــــــــــــ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)