تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 416 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راستی اینم بگم که از نمایش بازیکنای بارسا واقعا لذت بردم!
    منظورم بازیشون نیست! هنز بازیگریشونه!
    چقدر حرفه ای فیلم بازی میکردن!
    +
    اون حرکت اواخر بازی مسی هم نشون داداخلاقش رو...
    بخصوص اون شکار دوربین که خنده مسی رو نشون داد که بلافاصله بعد دیدن پپه در جلوش، تبدیل به ترس شد!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

در ضمن پپه هم باید اخراج میشد که به لطف داور کارت هم نگرفت...

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مسعود مرادی:

1. صحنه ی اول، درگیری کاسیاس و ویا: پنالتی نبود.

2. صحنه ی دوم، پنالتی بارسا صحیح بود ( نفهمیدیم خلاصه اونجا کارت قرمز باید میداد یا نه! )

3. صحنه ی سوم، پنالتی رئال هم صحیح بود، به دنی آلوز باید کارت زرد داده میشد ( که اخراج میشد ) اما داده نشد.

استناد به مسعود مرادی ؟!

بحث کارشناسی داوری باشه برای کارشناسای بزرگ نه یکی که خودش فرق کارت زرد و قرمز نمیدونه!

در ضمن کارتهای بیشتر بازیکنان ما بیجهت بود ولی په په 100 بار باید کارت میگرفت

+

خدا اون روز نیاره که تو زمین خودمون اتوبوس پارک کنیم و به لطف داور مساوی کنیم و جشن قهرمانی راه بندازیم .
    حاضرم فوتبال بازی کنیم و ببازیم ولی اینطور بازی نکنیم

سیستم رئال هم پارک اتوبوس و دلخوش کردن به سیستم علی اصغری و گرفتن خطا به لطف داور و غیره

+

کسب تساوی در زمین خودتون را بهتون تبریک میگم بی شک الان خوشحال ترین هوادارای روی زمین رئالی های عزیز هستند که با تساوی در خانه خود و به لطف داور سر از پا نمیشناسند

در اخر هم با همین نتیجه قهرمانی لیگ ما 100 درصد تضمین شد پس پیشاپیش قهرمانی لا لیگا را به همه بارسلونایی های عزیز تبریک میگم

پ ن : فرق هواداران ما و رئال اینه ما با تساوی در خانه حریف ناراحتیم و رئالی های عزیز با خرج کردن بیش از 500 میلیون و بازی دفاعی و تساوی در خانه خود به لطف داور خوشحالند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

داور به وظیفش عمل کرد یک پنالتی بیجهت برای رئال گرفت در صورتی که پای الوز به مو های اون مارسلو هم برخورد نکرد
    په په هم 100 بار باید اخراج میشد حتی 1 کارت هم نگرفت

تاکتیک مورینیو هم پارک اتوبوس بود بعلاوه دستور مستقیم به په په و خدیرا برای زدن پای بازیکنان بارسا

ویا هم عجیب بد بازی کرد
    +
    بازی که راحت میتوانستیم ببریم به کمک داور و شل گرفتن بازیکنا مساوی کردیم

ولی همین که تو خونه خودشون فقط دفاع کردند و به لطف داور مساوی کردند و انگار قهرمان جام جهانی شدن برام ارزشمند بود

ببینید چه به سرشون اوردیم با 1 مساوی کارناوال شادی راه میندازند!
    ویا بیشتر از داور رو مخ بود .. بازی رو خیلی مفت از دست دادیم. بعد از گل اول بازیکن ها شروع کردن به تحقیر رئالی ها (که کمی هم موفق بودن) تا یه موقعیت شانسی برای رئال که.. ولی خوب بود تو این بازی که کم اهمیت ترین بود به خودمون اومدیم. همچین اتفاقی دوباره نمی افته.
    +

مسی 49 گله شد!
    +

وقتی پویول، پیکه و بوسکتس با هم باشن ساختار دفاعی تیم خیلی خیلی بهتر از هر حالت دیگه ایه.
    +

رئال توی بازی حرفی برای گفتن نداشت. نصف بازی رو با چهار مدافع و سه سوییپر (با ارفاق یکی از سوییپرها موقع حمله می شد هافبک دفاعی!) بازی می کردن. مورینیو داره پیشرفت می کنه، توی اینتر با چهار مدافع/سه سوییپر نمی تونست حمله هم کنه، حالا نسبتا می تونه. اینم تاکتیکیه برا خودش.
    +

شانس جزئی از بازیه (و بارسا باید اونقدر قوی باشه که حریف با شانس هم نتونه مقابله کنه) ، ولی رئال خوش شانس بود. از پنالتی ها گرفته تا کارت ها و ... ، شانس های طبیعی هم در کار بود.
    +

تبریک به رئالی ها، و تماشاگرهای رئالی که توی ورزشگاه بعد از مساوی با بارسا سرود پیروزی می خوندن. مساوی با بارسا هم خودش یه نوع پیروزیه.

1. صحنه ی اول، درگیری کاسیاس و ویا: پنالتی نبود.

2. صحنه ی دوم، پنالتی بارسا صحیح بود ( نفهمیدیم خلاصه اونجا کارت قرمز باید میداد یا نه! )

3. صحنه ی سوم، پنالتی رئال هم صحیح بود، به دنی آلوز باید کارت زرد داده میشد ( که اخراج میشد ) اما داده نشد.

در کل، من از بازی راضی بودم. مهم این بود که نیمه اول گل نخوریم تا بارسا عصبی بشه. دیدم که اینطور هم شد!

این بارسا، یک بار دیگه هم باید بیاد تو این ورزشگاه! امیدوارم اونبار حسابشون رو کف دستشون بذاریم...
    سه کارشناس Sky Sports صحنه اول رو اتفاق نظر پنالتی دیدن، صحنه دوم رو اتفاق نظر پنالتی+اخراج و صحنه سوم اختلاف نظر بود.. بارسا بعد از گل خوردن (دقیقه 81) کمی عصبی شد نه بعد از نیمه اول.

جواب شما:
    سه تا از اخطارهای بارسا به خاطر اعتراض داده شد، اون دو تا به خاطر خطاهای فنی. هیچ حرکت خشنی از بارسا ندیدیم، برعکسش مشخصه چند بار بارسایی ها با خشونت زمین افتادن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپیتان خیره کننده بود.
    اگه ویا قدر می دونست راحت نتیجه می گرفتیم.
    با آمادگی نه چندان جالب دفاع و حمله به نظرم بازی بدی نشد.

حسابی امیدوار شدم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی اینم بگم که از نمایش بازیکنای بارسا واقعا لذت بردم!
    منظورم بازیشون نیست! هنز بازیگریشونه!
    چقدر حرفه ای فیلم بازی میکردن!
    +
    اون حرکت اواخر بازی مسی هم نشون داداخلاقش رو...
    بخصوص اون شکار دوربین که خنده مسی رو نشون داد که بلافاصله بعد دیدن پپه در جلوش، تبدیل به ترس شد!
    بله دقیقا. جالبه که همشون هم اعتراض میکردن!

بجز آلوز، حتی آدریانو هم میتونست اخراج بشه، رو اون صحنه که رونالدو رو زد میتونست کارت زرد دوم رو بگیره!

بارسا نزدیک به 70-80 درصد پاساش بین پویول و والدز بود! اما در عوض رئال کلا به 3-4 تا پاس گل موقعیت سازی میکرد.

تعویض های مورینیو هم همه عالی بود! اوزیل عالی بازی کرد، اعتماد به نفسش خوب بود. همینطور آدبایور، اما یه صحنه میتونست توپ رو کنترل کنه و تک به تک بشه ولی از زیر پاش رد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

........

رئال توی بازی حرفی برای گفتن نداشت. نصف بازی رو با چهار مدافع و سه سوییپر (با ارفاق یکی از سوییپرها موقع حمله می شد هافبک دفاعی!) بازی می کردن. مورینیو داره پیشرفت می کنه، توی اینتر با چهار مدافع/سه سوییپر نمی تونست حمله هم کنه، حالا نسبتا می تونه. اینم تاکتیکیه برا خودش.
    +

شانس جزئی از بازیه (و بارسا باید اونقدر قوی باشه که حریف با شانس هم نتونه مقابله کنه) ، ولی رئال خوش شانس بود. از پنالتی ها گرفته تا کارت ها و ... ، شانس های طبیعی هم در کار بود.

سه کارشناس Spy Sports صحنه اول رو اتفاق نظر پنالتی دیدن، صحنه دوم رو اتفاق نظر پنالتی+اخراج و صحنه سوم اختلاف نظر بود.. بارسا بعد از گل خوردن (دقیقه 81) کمی عصبی شد نه بعد از نیمه اول.

سه تا از اخطارهای بارسا به خاطر اعتراض داده شد، اون دو تا به خاطر خطاهای فنی. هیچ حرکت خشنی از بارسا ندیدیم، برعکسش مشخصه چند بار بارسایی ها با خشونت زمین افتادن.
    کاملا از روی کرنر ها و ضربات به سمت چهارچوب معلوم بود رئال فرصتی نداشت همه چیش از روی شانس بود! کسی اتوبوس نچید دوست عزیز، بازی تخریبی بود. فکر کنم فرق این دوتا رو درک نمیکنید. برین یه دور دیگه بازی رو نگاه کنید و ببینید که برخلاف بازی مقابل اینتر که همش پشت محوطه جریمه پاس میدادین، اینجا فقط تو زمین خودتون با دروازبان کار میکردین!

بستگی داره شما نظر اون کارشناس داوری Sky Sport رو صحیح بدونی، یا یه داور پیشکسوت بین المللی.

به هر حال، دنی آلوز اصلا پاش به توپ نخورد! و از این هم که بگذریم، وقتی داور اون صحنه رو خطا گرفته، باید کارت میداد!!!
    Last edited by kasra_khan2003; 17-04-2011 at 02:11.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بله دقیقا. جالبه که همشون هم اعتراض میکردن!

بجز آلوز، حتی آدریانو هم میتونست اخراج بشه، رو اون صحنه که رونالدو رو زد میتونست کارت زرد دوم رو بگیره!

بارسا نزدیک به 70-80 درصد پاساش بین پویول و والدز بود! اما در عوض رئال کلا به 3-4 تا پاس گل موقعیت سازی میکرد.

تعویض های مورینیو هم همه عالی بود! اوزیل عالی بازی کرد، اعتماد به نفسش خوب بود. همینطور آدبایور، اما یه صحنه میتونست توپ رو کنترل کنه و تک به تک بشه ولی از زیر پاش رد شد.
    همشون معترض بودن که جالب بود واقعا!

کارت زرد نگرفتن آلوز، بخاطر اعتراض نکردن بازیکنای رئال بود...در حالیکه براسایی ها حواس داور رو پرت کرده بودن...

دقیقا...من گفتم...بارسا مثل همیشه، توپ رو داشت اما اصلا نمیتونست بازی درستی ارائه بدن و موقعیت سازی کنن! در حالیکه رئالی ها تا توپ رو میگرفتن، میرفتن برا حمله...

این توپ در رفتنا چند بار پیش اومد...مثلا اوایل بازی کریس یه اینطور اشتباهی داشت..یا اینکه اون حرکت عالی اوزیل، آخر سر با یه پاس آروم همراه بود که اوج بدشانسی بود..
    +
    کسی اگه آمار بازی رو داشت، بذاره...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کاملا از روی کرنر ها و ضربات به سمت چهارچوب معلوم بود رئال فرصتی نداشت همه چیش از روی شانس بود! کسی اتوبوس نچید دوست عزیز، بازی تخریبی بود. فکر کنم فرق این دوتا رو درک نمیکنید. برین یه دور دیگه بازی رو نگاه کنید و ببینید که برخلاف بازی مقابل اینتر که همش پشت محوطه جریمه پاس میدادین، اینجا فقط تو زمین خودتون با دروازبان کار میکردین!
    دوست گرامی من واژه اتوبوس رو استفاده نکردم (برای اینتر هم استفاده نکردم)، هیچ وقت نگفتم رئال فرصتی نداشت، هیچ وقت هم نگفتم "همه چیش از روی شانس" بود، گفتم کلا خوش شانس بود!

من عرض کردم رئال در نصف بازی با چهار مدافع بازی کرد و سه سوییپر، این دقیقا بازی تخریبیه (که چون احتمالا شما فرق بازی اتوبوسی و تخریبی رو نمی دونستید به من میگین "درک نمی کنم") . عرض هم کردم مورینیو پیشرفت کرده ، این بازی خیلی بهتر از اون بازیش با اینتر بود.

اول بخونید من چی گفتم، بعد با مغالطه و خلط مبحث سعی کنید مخالفت کنید دوست عزیز.

بستگی داره شما نظر اون کارشناس داوری رو صحیح بدونی، یا یه داور پیشکسوت بین المللی.
    اسکای اسپورت کارشناس هاش رو از سر خیابون نمیاره، شما گفتید مسعود مرادی فلان حرف ها رو زده من عرض کردم کارشناس های اسکای اسپورت هم اونطوری گفتن. من چیزی رو قبول می کنم که خودم دیدم، و به نظرم پنالتی بود .. تمایلی هم ندارم به بقیه ثابت کنم اشتباه می کنن، فقط هدف اطلاع رسانی نظر چند کارشناس بود (همون کاری که شما کردید).
    --------
    +

نیمکت ضعیف باز هم بهمون ضربه زد. هیچ برگ برنده ای روی نیمکت نداشتیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست گرامی من واژه اتوبوس رو استفاده نکردم (برای اینتر هم استفاده نکردم)، هیچ وقت نگفتم رئال فرصتی نداشت، هیچ وقت هم نگفتم "همه چیش از روی شانس" بود، گفتم کلا خوش شانس بود!

من عرض کردم رئال در نصف بازی با چهار مدافع بازی کرد و سه سوییپر، این دقیقا بازی تخریبیه (که چون احتمالا شما فرق بازی اتوبوسی و تخریبی رو نمی دونستید به من میگین "درک نمی کنم") . عرض هم کردم مورینیو پیشرفت کرده ، این بازی خیلی بهتر از اون بازیش با اینتر بود.

اول بخونید من چی گفتم، بعد با مغالطه و خلط مبحث سعی کنید مخالفت کنید دوست عزیز.

اسکای اسپورت کارشناس هاش رو از سر خیابون نمیاره، شما گفتید مسعود مرادی فلان حرف ها رو زده من عرض کردم کارشناس های اسکای اسپورت هم اونطوری گفتن. من چیزی رو قبول می کنم که خودم دیدم، و به نظرم پنالتی بود .. تمایلی هم ندارم به بقیه ثابت کنم اشتباه می کنن، فقط هدف اطلاع رسانی نظر چند کارشناس بود (همون کاری که شما کردید).
    شما از اونور پنالتی رو جزء شانس میدونی، بعد از اینور میگی که خودتم قبول داری پنالتی بود؟

اگه قبول دارین که پنالتی بود، پس باید اینم قبول داشته باشین که حداقل جریمه ی دنی آلوز یه کارت زرد بود.

ضمن اینکه رئال نزدیک 40 دقیقه 10 نفره بازی کرد، یکی از مدافعین اخراج شد و په په رفت جاش. با این حال دیدین که تو چند صحنه چطور خدیرا تو حمله حضور داشت. حتی با نگاه به تعویض های مورینیو هم میشه فهمید که به چه قصدی اومده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •