دوستان برای پدرم میخوام گوشی بگیرم...
به نظرتون گلکسی s2 پلاس بهتره یا اکسپریا های t و tx و sp و اکرو اس ؟
در کل منظورم هست...مثلا دوربین و فیلم برداری و داشتن دوربین جلو و کیفیت صفحه و روون بودن...
دوستان برای پدرم میخوام گوشی بگیرم...
به نظرتون گلکسی s2 پلاس بهتره یا اکسپریا های t و tx و sp و اکرو اس ؟
در کل منظورم هست...مثلا دوربین و فیلم برداری و داشتن دوربین جلو و کیفیت صفحه و روون بودن...
به نظر من، اول s2 Plus و بعد، T چون ضده آبه...
از لحاظ قدرت و ظاهر T و TX از اس 2 بهتره.
اس پی از همه ی اینا سخت افزارش قدرتمند تره.
s2 Plus، کیفیت دوربین و کیفیت صفحه نمایشش از اینا بهتره. و من فکر می کنم برای پدرتون مناسب تره.
سلام دوستان. من قصد خرید گوشی اندرویدی دارم. تو بازار موبایل وقتی قیمت میپرسم یا پای معامله میرفتم، میگفتن جدای از پول گوشی باید setup -box بدی از این حرفا. یکی دیگه میگفت باید setup registery ثبت کنی. دو مورد داره اصلی و کپی. میگفت گوشی که میخوای بخری lock هستش و سیم کارت های ایرانی بهش نمیخوره باید انلاکش کنی از این حرفا. داستان این حرفا چیه؟اگه انلاین از سایت های فروشنده موبایل، خرید کنیم. بازم این قضیه unlock و lock هست. اگه میشه یه توضیح بدید ممنون.
سلام.
به عبارت خیلی ساده این مدلی از دزدی است که توسط فروشندگان موبایل اجرا میشود.
اصلا نیازی به این حرفا نیست شما گوشی رو بخر سیم کارت رو بزار روشن کن و استفاده کن.پول این بازیهارو هم نده.اگر از سایت هم بخرید این حرف هارو نداره. :-11:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اقا با 700 تومن بودجه چه گوشی ای میشه خرید؟؟؟
خودم l9 دوس دارم بگیرم!
گزینه ی بهتری نیست؟؟
از l9 به خاطر این شک دارم چون میترسم نسخه ی جدید انروید کیت کات واسش نیاد!
البته میتونم دسته دو 4x هم بگیرم!
که اون 100% نسخه ی جدید اندروید واسش نمیاد
دیگه دوست عزیز با این بودجه باید با ورژن سیستم عاملت کنار بیای
نظر من اینه که 4x دست دوم بگیری البته در حد نو، توی نت گشتم اینو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asus fonpad note FHD^ چطوره ؟ ازش خوشم اومده ! صفحه نمایش واسم خیلی مهمه![]()
دوستان میخوام گوشی دس دوم بگیرم Note 3 به نظرتون چجوریه؟ ارزش داره بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نسبت قیمتش گوشی عالیه دوست عزیز، اگه بودجه ای که دارید محدوده و نمیتونید این گوشی رو نو بخرید آره ارزش خرید داره
سلام.
شما باید بفرمائید گوشی در چه وضعیتی هست و اینکه قیمتش چنده (همون دست دوم رو )تا دوستان بتونن راهنمایی بدن خدمتتون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)