دوستان کسی گریس سیلیکون سراغ نداره برای تعویض شمع میخوام؟
دوستان کسی گریس سیلیکون سراغ نداره برای تعویض شمع میخوام؟
توی خیابان سعدی وسط خیابان تقریبا بین داوری و مکتبی کی مغازه گریس فروشی هست انواع گریس ها و بلبرینگ ها را داره
یکسری بهش بزن
----------------
یک سوال : این شمع های ایساکویی تندر که ساخت مکزیک هست آیا فیلر گیری شده یا زمان تعویض خودمون باید فیلرش را بگیریم؟چون اگر فیلر گیری شده باشه خودم عوض می کنم اگر نه بدم یکجایی عوضش کنه چون فیلر ندارم!!
سلام
اگه برای تعویض شمع می خواد و میخواهید گیریس به رزوه شمع بزنید و ببندید باید بگم که هم گیریس های نسوز معمولی هم کا آدم را راه می ندازه کلا باید موقع بستن شمع خودور به قسمت رزوه ی شمع گیریس نسوز مالید و بعد بسته بشه .
چون ممکنه رزوه هرز بشه . و دردسر های دیگه .
سلام
بله بصورت فابریک فلیر شمع نتظیم شده و احتیاجی نیست تنظیم بشه ولی اگه آچار فیلر دارید فیلرش را اندازه بگیرید و بعد شمع را ببنید گرچه فیلرش تنظیمه.
من فیلر دارم یه زنگ بزن بیا چک کن ولی باید تنظیم باشه خودش.
چرا ایساکویی گرفتی. ngk و denso هست هم ارزونتر و هم بهتر. با تندر هم سازگاری داره.
گریس سیلیکون برای قسمت سرامیکی میخوام. برای آببندی الکتریکی و رطوبت هست و تحمل دمای بالا داره. سری اول که باز کردم دیدم داشت همه رو پاک کردیم فک کردیم چربی از جایی دیگه اومده! نگو باید باشه.هر سری هم باید زده شه.
علت سوختن کوئل فقط تعویش دیر شمع عنوان میشه همه جا در حالی که این گریس هم تاثیر داره در سوختنش.
Last edited by becareful; 16-04-2014 at 19:42.
ببخشید میشه یه خورده در مورد این گریس توضیح بدید؟ موقع تعویض شمع باید ازش استفاده کرد؟اصلا چی هست؟
سلام
از این گیرس برای رزوه ی شمع و قسمت چینی شمع استفاده می کنند برای قسمت رزوه چون که هرز نشه و برای قسمت چینی شمع به دلیل اینکه ترک نخوره و باعث برق دزدی بشه چون گاهی مواقع همین ترک خوردن شمع باعث برق دزدی از کوئل ها میشه و در نتیجه ممکنه که خود کوئل ها بسوزه .
و همچنین در برارت رطوبت و حرارت از قسمت چینی شمع محافظت می کنه .
سلام
اگه چربی به مقدار زیادی بر روی قسمت چینی شمع وجود داشته باشه یکی از دلایل این چرب شدن میتونه نشتی از قسمت قالپاق سوپاپ باشه که باعث میشه قسمت بالایی شمع ها چرب بشه .
قسمت داخلی کوئل ها را چک کنید ببنید چربه یا نه ؟
ببخشید یعنی موقع تعویض شمعها حتما باید از این گریس استفاده کرد؟به خود نمایندگی بگم میدونه چکار باید بکنه؟چون خودم که اصلا بلد نیستم شمع عوض کنم.
سلام
به قسمت رزوه ی شمع بهرته گیریس زده بشه و بسته بشه چون راحت تر بسته میشه و رزوه ها از بین نمیره . به قسمت چینی شمع زیاد مهم نیست زده بشه یا نه ولی زده بشه هم بد نیست یه نوع مهمکم کاری به حساب میاد با اصطلاح می گند کار از مهم کاری عیب نمیکنه .
خود نمایندگی ها که به زور شمع را عوض می کنند و هیچ کدوم از این موارد را در نظر نمیگیرند به نظر من خودتون شمع ها را عوض کنید کار زیاد سختی نیست بهتره یک آچار فیلر هم داشته باشید و فیلرش را تنظیم کنید و بعد ببندید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)