تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 1783 اولاول ... 2442943343403413423433443453463473483543944448441344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینقدر اطلاع رسانی ضعیفه؟؟! خب من چرا باید از تویه تاپیک پی سی ورلد بفهمم یه همچین هدیه ای بوده!

من قبلا شاتل داشتم این موارد رو عالی انجام میداد.

البته الان بجز بعضی موارد جزئی کاملا راضیم از صبا . 128 با 15 گیگ ترافیک دارم.

جا داره یه خسته نباشید هم به شما بگم .لطفا پیام من رو منتقل کنید تا شاید این وضع اطلاع رسانی یکم بهبود پیدا کنه.

موفق باشید.
    سلام

دوست گرامی غیر از اینجا در صفحه اصلی سایت صبانت نیز این خبر درج شده و اطلاع رسانی لازم انجام شده.

لینک خبر در سایت اصلی صبانت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 07:49 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------

supportجان! حتما امروز گزارش بده ... سرعت شبانه خیلی داغون شده.. الان سرعت حداکثر روی 15 میره .. (یاد ایام 200 کیلوبایتی به خیر! واقعا این صبانت ..............)
    بله حتما اطلاع میدم

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------

بازم درست نشد! از cd هم استفاده میکنم تو مرحله verfying گیر میکنه! و ارور 020 میده.. میگه تنظیمات WAN رو درست کن!
    از cd هیچ وقت برای نصب و تنظیم این نوع مودم ها استفاده نکنید چون اغلب با مشکلات زیادی مواجه میشوید.
    در ضمن به احتمال زیاد شما قبلا از bridge mode استفاده می کردین و حتما باید مک آدرس شما توسط بخش پشتیبانی ریست بشه تا با pppoe بتوانید کانکت شوید.
    بهترین راه اینه که مستقیم از طریق کنسول خود مودم وارد شوید.
    ip: 192.168.1.1
    user: admin
    pass: admin
    Last edited by Sabanet - Support; 23-07-2011 at 08:12.

2. 4 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به احتمال زیاد شما قبلا از bridge mode استفاده می کردین و حتما باید مک آدرس شما توسط بخش پشتیبانی ریست بشه تا با pppoe بتوانید کانکت شوید.
    بهترین راه اینه که مستقیم از طریق کنسول خود مودم وارد شوید.
    ip: 192.168.1.1
    user: admin
    pass: admin
    مودم سیمفونی 800 منم گاهی که قرصاش رو سر وقت نمیخوره خودبخود میره روی bridge و کانکت نمیشه خودم داخل تنظیمات مودم میذارمش روی pppoe تا کانکت شه در حالیکه پشتیبانی گفت باید روی bridge باشه! مودم قبلم همین مدل بود و یکبارم مشکل نداشت در اثر رعد و برق سوخت و از اون زمان این یکی مودم گاهی بعد از روشن کردن سیستم توی کانکت شدن مشکل پیدا میکنه و ارور 691 (گزارش اشکال از مودم)میده بردم پیش فروشنده عوضش کردم بازم همون وضعه گاهی تا نیم ساعت و یا بیشتر همین اش و کاسه هست باید هی مودم رو خاموش و روشن کنم یا آداپتور لن سیستم رو disable - enable کنم و خلاصه هر کار عجیب غریبی که فکرش رو بکنین انجام بدم تا دوباره کانکت شه. در طول زمانیکه اینجوری موجی میشه وارد تنظیمات مودم هم نمیشه.

در آغاز فعالیت go to hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه
    بنده صبا نت دارم و اصفهانم
    نمیدونم چرا ترافیکم این جوری تموم میشه ؟
    قبلا شاتل داشتم این جوری نبود ؟؟!؟!؟!؟!
    در 3 ماه 27 گیگ مصرف شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

supportجان! حتما امروز گزارش بده ... سرعت شبانه خیلی داغون شده.. الان سرعت حداکثر روی 15 میره .. (یاد ایام 200 کیلوبایتی به خیر! واقعا این صبانت ..............)
    سلام شما کجایی؟
    تو قم سرعت اصلا خوب نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام مودم من چراغ link گاهي اوقات روشن ميشه و كانكت ميشه ولي 15 دقيقه طول نميكشه كه قطع ميشه بيشتر اوقات هم چراغ خاموشه به پشتيباني هم تلفن زدم ميگه اشكال از خط هست خط ضعيفه بايد چيكار كنم كه درست بشه خواهش ميكنم كمكم كنيد به ADSL خيلي نياز دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام مودم من چراغ link گاهي اوقات روشن ميشه و كانكت ميشه ولي 15 دقيقه طول نميكشه كه قطع ميشه بيشتر اوقات هم چراغ خاموشه به پشتيباني هم تلفن زدم ميگه اشكال از خط هست خط ضعيفه بايد چيكار كنم كه درست بشه خواهش ميكنم كمكم كنيد به ADSL خيلي نياز دارم
    شما تهران هستین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شما تهران هستین ؟
    نه
    يكي از شهرستاناي خوزستان اين مشكلو جاهاي ديگه مطرح كردم ولي جواب درستي نگرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه
    يكي از شهرستاناي خوزستان اين مشكلو جاهاي ديگه مطرح كردم ولي جواب درستي نگرفتم
    این مشکل به دلیل نویز بیش از حد روی خط یا فاصله بیش از حد مشترک تا مرکز مخابراتی مربوطه است.
    شما باید مودم را ببرید و مستقیم به سیم اصلی که از کوچه وارد منزل شما شده بزنید و امتحان کنید که آیا باز هم این مشکل به وجود میاد یا نه

10. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام شما کجایی؟
    تو قم سرعت اصلا خوب نیست
    مشهد!
    چند روزی سرعت خیلی خوب بود.
    ولی الان ... (شاید هم من رو محدود کردن!)

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مشهد!
    چند روزی سرعت خیلی خوب بود.
    ولی الان ... (شاید هم من رو محدود کردن!)
    مال من هم پایینه.امشب دانلود دارم.ببینم چی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •