من نمیدونم چرا اینقدر اطلاع رسانی ضعیفه؟؟! خب من چرا باید از تویه تاپیک پی سی ورلد بفهمم یه همچین هدیه ای بوده!
من قبلا شاتل داشتم این موارد رو عالی انجام میداد.
البته الان بجز بعضی موارد جزئی کاملا راضیم از صبا . 128 با 15 گیگ ترافیک دارم.
جا داره یه خسته نباشید هم به شما بگم .لطفا پیام من رو منتقل کنید تا شاید این وضع اطلاع رسانی یکم بهبود پیدا کنه.
موفق باشید.
.gif)
سلام
دوست گرامی غیر از اینجا در صفحه اصلی سایت صبانت نیز این خبر درج شده و اطلاع رسانی لازم انجام شده.
لینک خبر در سایت اصلی صبانت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:49 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
supportجان! حتما امروز گزارش بده ... سرعت شبانه خیلی داغون شده.. الان سرعت حداکثر روی 15 میره .. (یاد ایام 200 کیلوبایتی به خیر! واقعا این صبانت ..............)
بله حتما اطلاع میدم
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
بازم درست نشد! از cd هم استفاده میکنم تو مرحله verfying گیر میکنه! و ارور 020 میده.. میگه تنظیمات WAN رو درست کن!
.gif)
از cd هیچ وقت برای نصب و تنظیم این نوع مودم ها استفاده نکنید چون اغلب با مشکلات زیادی مواجه میشوید.
در ضمن به احتمال زیاد شما قبلا از bridge mode استفاده می کردین و حتما باید مک آدرس شما توسط بخش پشتیبانی ریست بشه تا با pppoe بتوانید کانکت شوید.
بهترین راه اینه که مستقیم از طریق کنسول خود مودم وارد شوید.
ip: 192.168.1.1
user: admin
pass: admin