دیروز بعد از یه هفته امدم وصل بشم اینترنت میبینم چراغ اینترنت مودم قرمزه.هنوزم درست نشده...پشتیبانی که زنگ میزنی میگه شماره به 2020 تغییر کرده.به اونم زنگ میزنی کسی جواب نمیده.کسی میدونه باید چیکار کرد؟!!!
دیروز بعد از یه هفته امدم وصل بشم اینترنت میبینم چراغ اینترنت مودم قرمزه.هنوزم درست نشده...پشتیبانی که زنگ میزنی میگه شماره به 2020 تغییر کرده.به اونم زنگ میزنی کسی جواب نمیده.کسی میدونه باید چیکار کرد؟!!!
مگه صبانت پشتیبانی مخابرات رو به عهده نداره؟ خوب به انجا هم زنگ بزن
به چه شماره ای باید زنگ بزنم؟
پَ نَ پَ منظورم سرعتم بر حسب مگابایته!
اخوی همه دارن راجع به پینگ حرف میزنن!![]()
7211114 تا 6 هستن البته
اینجا جاش نیست...
نه خودت میگی USB کارت شبکه نمیخواد که!
تنظیمات مودم رو دذست انجام دادی؟
آره درستش کردم اومدم پاک کنم پستمو ، دیدم جواب دادین ...دفترچه راهنمای مودم رو خوندم چیزی توش نبود ولی تو pdf سی دی توضیح داده بود چطوری درستش کنم ..
خو چه اشکالی داره ندانستن که عیب نیست اون دانستنه که عیبه ..![]()
Last edited by somaye1988; 25-10-2012 at 22:21.
مژده مژدهمخابرات استان کرمانشاه تجهیزات جدید و پورتهای مورد نیاز رو نصب و ثبت نام جدید برای خط ADSL رو شروع کرد ...
مخابرات آزاد شد !!
این موضوع برای سایر شرکتهای خصوصی هم که با مشکل نداشتن پورت خالی مواجه بودند صادقه و اونا هم به تدریج از هفته های آینده دوباره ثبت نام رو شروع خواهند کرد
میثم حالا اگه ما رفتیم و سرعت نوین نت خراب شده مثل قبل شد چی!!!!!خب اون موقع ما ضرر میکنیم
نمیدونم چی کار کنم![]()
Last edited by behnam-k; 28-10-2012 at 21:10.
والا در مورد خود من که اگه مخابرات پورت میداشت که اصلاً نوین نت نمی اومدم!!
این خبر خوبیه چون فضای رقابتی دوباره بر میگرده به شهر ... از طرفی بار مشترکای با مصرف متوسط از نوین برداشته میشه ...
الان مخابرات پینگش خیلی بهتره ! در همه شبانه روز هم سرعت ثابتی داره...
بعید میدونم حتی با اضافه کردن پهنای باند به مراکز کرمانشاه از طرف نوین خیلی در ساعات رایگان اتفاق خاصی بیفته ... چون الان شهرهای دیگه هم همین روند کاهش سرعت هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)