من اینو به روش واشر حل کردم .![]()
من اینو به روش واشر حل کردم .![]()
اگه این سوال سخته بگید سخته اگه هم راحته لطفا جواب بدید
شما حجم حاصل از دوران سطح زرد رنگ رو محاسبه کردید، در حالی که سطح آبی رنگ مورد نظر است.
انتگرال مورد نظر به صورت زیر خواهد بود:
![]()
هر کدام از خطهایی که از نقطه (4,13 ) میگذرد و بر منحنی y=2x^2_1 مماس هستند، بر چه نقاطی از این منحنی مماس هستند؟
برای هر نقطه به طول x=a از منحنی، شیب خط مماس برابر هست با 4a، همچنین شیب خط واصل این نقطه و نقطه (4,13 ) هم برابر است با
.
در نقاط مذکور، این دو عبارت با یکدیگر برابر هستند. پس با حل یک معادله درجه 2، مقدار a به دست آمده و با داشتن دو نقطه از خطوط مورد نظر، میتوان معادلات آنها را نوشت.
ببینید عبارت داخل [ ] ، در اصل تفاضل شعاع داخلی و خارجی هست ، و چون دوران حول محور ایکس برابر 6 هست ، ما باید این مقدار رو از حدود ایکس کم کنیم ، از روش پوسته ی استوانه ای هم به همین جواب رسیدم یعنی گزینه ی الف !
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
یا مثلا به این نمونه سوال توجه کنید با راه حل هست به روش پوسته ی استوانه ای :
![]()
خب آفرین، مثال 12 مشابه تست مورد نظر است و مطابق همان روش:
![]()
Last edited by 1233445566; 31-05-2011 at 18:50.
سپاس از شما پس کلید تست ایراد داشت من هم در مقدار نهایی مشکل داشتم و با صبر و حوصله ای که داشتید کمک بزرگی به من کردید ، یک دنیا سپاسگزارم![]()
Last edited by alem0711; 31-05-2011 at 19:37.
سلام کسی میتونه بگه شکل مختلط اتحاد پارسوال چیه و چطوری بدست میاد؟ (ریاضی فیزیک 2)
من یه سوال دارم
چطوری میشه دوتا ماتریس رو که در اونا از اعداد مختلط استفاده شده رو در هم ضرب کرد
می بخشید یه سوال داشتم ، برای محاسبه ی عرض مرکز هندسی می تونیم به جای x ها با رعایت ضابطه ی اصلی ، y جایگزین کنیم ؟ یا برای محاسبه ی عرض مرکز هندسی فرمول دیگه ای هست ؟
خودم جواب میدم ، :d
باید در صورت قرار بدیم یک دوم انتگرال اف به توان 2 یا اگه دو تابع داشته باشیم و ناحیه بین اونا باشه تفاضل و جمع اونها رو در هم ضرب کنیم![]()
Last edited by alem0711; 03-06-2011 at 18:53.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)