مبارک باشه دستگاه خیلی خوبی خریدی
مبارک باشه دستگاه خیلی خوبی خریدی
من مي خوام يه تي وي سوني بخرم ، شهرستانم پنجشنبه مي خوام بيام تهران ، يه فروشگاه درست حسابي كه محصول رو بفرسته درب خونه (ادرس خونه يكي از بستگان در تهران رو بدم همون روز ارسال كنه بياد بدون دردسر ) اگه سراغ داريد بهم بگيد.
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش شما خودت برو خیابون جمهوری
سونی نمایندگی داره چند ببین کدوم به شرایط شما نزدیکتره
اینجا مشخصات تماس وادرس سونی مرکزی هست باهاشون تماس بگیر ببین کاری که میخوای انجام میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بانه دیدم.فکر نکنم توی ال ای دی معمولی بهتر از سونی w700 ویا شارپ le820 گیر بیاری.البته شارپه مدل خیلی خوبیه ولی ایرادشه اینکه مدل 2010 هستش و فکر نکنم پیدا کنی. همون سونیه رو بگیر.قیمت 42 اینچشم مطمئنم زیر 2400هست.
ممنون دوست عزیز
اگه امکانش هست دلیل معرفی این دو محصول رو بگید؟
چرا تو لیست شما از سامسونگ و الجی اسمی نبود؟ البته من نظر خاصی روی این دو برند ندارم فقط میخواستم بدونم دلیل فنی روی معرفی داشتید یا خیر؟
قیمت 670 سونی تو جت خرید 2 میلیون هست در حالیکه سایت چاره 2.400 هست. این اختلاف فاحش برای چی هست؟
در رابطه با اینکه چرا مدل سامسونگ یا الجی نیست ؟
۱- خوب مسلما سامسونگ و الجی توی این رنج قیمت تلویزیون با این کیفیت ندارن
۲- کیفیت ساخت سامسونگ اخیرا خیلی ضعیف شده
۳- کیفیت ساخت الجی خیلی بهتره ولی تصویرش نسبت به ۲ برند دیگه تو این سطح ضعیفتره
در رابطه با تفاوت بین قیمت این ۲ سایت:
فکر کنم چاره کالای بازرگانی ایران رو میفروشه که مونتاژ ایران، ۶٪ مالیات ارزش افزوده داره و ۲ سال گارانتی شرکت بازرگانی ایران
ولی
جت خرید فکر کنم کالاهاشو خودش وارد کرده بدون گارانتی و اگر گارانتی بخوای بکنی پول اضافه میکنه به مبلغ و تلویزیون ساخت مالزی هستش و اون ۶٪ پول اضافی بابت گارانتی و ... روش نیست
برای اینکه دوستان منو متهم نکن که طرفدار سونی هستم
۲ ۳ مدل هم از سامسونگ و الجی معرفی میکنم
سامسونگ F5500 یا F5300
الجی Ln5420 یا LN540 یا LN575
سلام.من میخوام 1 led بگیرم ترجیحا سامسونگ. full hd باشه smart باشه 3d باشه خلاصه جدید باشه.سایز43 تا سقف 3 ملیون.چه مدلی پیشنهاد میدین.مرسی
سلام
من با کمک دوستان به این 4 مدل رسیدم
w700
w670
lg
6610
6210
w700 هیج جا قیمت 42 پیدا نکردم اصلا تو بازار هست : چه فرقی با 670 داره
نظرتون راجب این دو مدل ال جی چیه
سامسونگ 6450 چطوره
و اینکهسرعت حرکت فریم (هرتز) تو ال جی 400 بود و تو سونی 200
تصاویر موقع دیدن یک برنامه سریع مثلا فوتبال عقب نمیمونه و پرش نداره
در مورد پنا هر کدوم پنلش ساخت کجاست ؟
قیمت این مدلها رو برام بذارید ممنون
قیمت 42 w804 سونی هم بذارید برام
دوست خوبم
مدل w700 فقط در ۲ سایز ۴۶ و ۵۰ تولید شده است دنبال سایز دیگه از این مدل نباش و فرقش با w670 فقط ۲ تا پورت اچ دی ام آي فرق میکنه و پایشون با هم متفاوته
در رابطه با هرتز سونی که ۲۰۰ هستش راحت با ۴۰۰ سامسونگ و الجی برابر میکنه
در رابطه با پنلشونم باید بگم که همشون میگن پنل سونی ساخت ژاپن و سامسونگ و الجی ساخت کره ولی شما بشنو باور نکن همشون ساخت چین هستش
سونی مدل w804 سایز ۴۲ بدونش فکر کنم حدود ۲۶۵۰ باشه تو بانه و با گارانتی بازرگانی ایران هم فکر کنم 3500 باشه
دوستان تلويزيون سوني با گارانتي بازرگاني ايران مونتاژ ايرانه ؟! اگه مطمئن هستيد لطفا جواب بديد ، در اين صورت من بايد دنبال يه گارانتي ديگه باشم اخه مالزيش رو مي خوام بگيرم.
از روي جعبه تلويزيون ميشه فهميد كه مونتاژ كجاست؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)