تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 451 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام
    من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
    f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)

2. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
    f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)
    ریکاوری چرا ؟؟ حالا راه های دیگه رو برو بعد ...

میگم سی دی ویندوز سون رو بگذار یک تستی بزن ببین استارت آپ ریپیر کار میکنه یا جواب نمیده؟

مرحله بعدی با سیف مد برو تو ویندوز و اون برنامه آخری و مشتقاتش رو منهدم کن (خشونت به خرج نده زیاد) بعد ببین با مد عادی میره یا نه.

مرحله آخر ... ریکاوری باید بکنی ولی نمیدونم چه برنامه ای استفاده کردی. من از خود برنامه ی ایسوس و مایکروسافت استفاده نمیکنم و نمیتونم توضیح خاصی بدم.

لطفا سريع كمكم كنيد كدوم لپ تاپ بازي ها رو روي آخرين رزوليشن ميتونم بياره در ضمن براي حركت دادن خوب؟ اگه مدل ديگه از شركت asusميدونيد معرفي كنيد؟
    هوم ....

چه بزرگ هم نوشتی دادا !!!

ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
    هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.

مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
    میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.
    Last edited by alireza1411; 13-01-2011 at 13:59.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لطفا سريع كمكم كنيد كدوم لپ تاپ بازي ها رو روي آخرين رزوليشن ميتونم بياره در ضمن براي حركت دادن خوب؟ اگه مدل ديگه از شركت asusميدونيد معرفي كنيد؟
    هوم ....

ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
    هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.

مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
    میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.

6. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

ریکاوری چرا ؟؟ حالا راه های دیگه رو برو بعد ...

میگم سی دی ویندوز سون رو بگذار یک تستی بزن ببین استارت آپ ریپیر کار میکنه یا جواب نمیده؟

مرحله بعدی با سیف مد برو تو ویندوز و اون برنامه آخری و مشتقاتش رو منهدم کن (خشونت به خرج نده زیاد) بعد ببین با مد عادی میره یا نه.

مرحله آخر ... ریکاوری باید بکنی ولی نمیدونم چه برنامه ای استفاده کردی. من از خود برنامه ی ایسوس و مایکروسافت استفاده نمیکنم و نمیتونم توضیح خاصی بدم.

هوم ....

safe mode ادمين بالا نمياد !!!!!
    استارت آپ ريپير هم تست كردم نشد !!!!!
    فقط نتونستم ريكاوري درايو خود ل1تا1 رو تست كنم لطفا روش استفادش رو بگو(f9 كه ميزنم ميره تو بوت منيجر فقط يه windows 7 دراه كه ميزني ميره تو ويندوز)

8. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

safe mode ادمين بالا نمياد !!!!!
    استارت آپ ريپير هم تست كردم نشد !!!!!
    فقط نتونستم ريكاوري درايو خود ل1تا1 رو تست كنم لطفا روش استفادش رو بگو(f9 كه ميزنم ميره تو بوت منيجر فقط يه windows 7 دراه كه ميزني ميره تو ويندوز)
    والله استفاده نکردم تا حالا.

سیف مد ادمین نمیاد بالا؟؟ یعنی چی خب ؟ با اکانت ادمینیستریتور نمیره داخل یا با اکانت خودت ؟

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

والله استفاده نکردم تا حالا.

سیف مد ادمین نمیاد بالا؟؟ یعنی چی خب ؟ با اکانت ادمینیستریتور نمیره داخل یا با اکانت خودت ؟
    با اكانت خودم كه ادمينه ديگه(اكانت ادمين رو كه نميشه رفت ديگه)
    يه اكانت ديگه هست استاندارد يوزر اون ميره

12. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با اكانت خودم كه ادمينه ديگه(اكانت ادمين رو كه نميشه رفت ديگه)
    يه اكانت ديگه هست استاندارد يوزر اون ميره
    اون برنامه بعد از لاگین تو اکانت ادمین اجرا میشه و مشکل ایجاد کرده نه؟

خب اگه اینه یه حرکتی کن با این سی دی بوت هایرن و یا چیزای مشابه که میشه بدون ویندوز نصب کردن بری تو هارد و ... اینا برو تو هارد و اون فایل های جدیدی که مربوط به این برنامه ی خائن هست رو منهدم کن که دیگه نتونه تو اکانت ادمین اجرا بشه و دردسر درست کنه.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اون برنامه بعد از لاگین تو اکانت ادمین اجرا میشه و مشکل ایجاد کرده نه؟

خب اگه اینه یه حرکتی کن با این سی دی بوت هایرن و یا چیزای مشابه که میشه بدون ویندوز نصب کردن بری تو هارد و ... اینا برو تو هارد و اون فایل های جدیدی که مربوط به این برنامه ی خائن هست رو منهدم کن که دیگه نتونه تو اکانت ادمین اجرا بشه و دردسر درست کنه.
    با لينكوس پاكش كردم ولي ويروسش انگار هنوز هست !!!!!!
    چه جوري ميشه تو لينوكس به استارت آپ ويندوز دسترسي داشت؟
    Last edited by mhadishirani; 13-01-2011 at 14:43.

16. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با لينكوس پاكش كردم ولي ويروسش انگار هنوز هست !!!!!!
    چه جوري ميشه تو لينوكس به استارت آپ ويندوز دسترسي داشت؟
    خب ... پس اگه ویروسی باشه که دیگه باید بری سراغ Rescue Disk ها. من سی دی بوت ویروسیاب آویرا که سافت گذر با حجم 70 مگ گذاشته رو پیشنهاد میدم چون کم حجمه و دقتش بد نیست.
    با این سی دی ها سیستم باید اسکن بشه ... اگه ویروس باشه اون جوری پاک بشه فایده نداه و ممکنه هزار جو اثر این ور اون ور سیستم گذاشته باشه.

ان شاء الله این آنتی ویروس ها جواب بدهند وگرنه بد میشه ...

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

خب ... پس اگه ویروسی باشه که دیگه باید بری سراغ Rescue Disk ها. من سی دی بوت ویروسیاب آویرا که سافت گذر با حجم 70 مگ گذاشته رو پیشنهاد میدم چون کم حجمه و دقتش بد نیست.
    با این سی دی ها سیستم باید اسکن بشه ... اگه ویروس باشه اون جوری پاک بشه فایده نداه و ممکنه هزار جو اثر این ور اون ور سیستم گذاشته باشه.

ان شاء الله این آنتی ویروس ها جواب بدهند وگرنه بد میشه ...

rescue disk كسپر ارجينال(2011) اسكن كردم يسري پيدا كرد كشت ولي درست نشد

20. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •