سلام
من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)
سلام
من ديروز يه فايل دانلود كردم از اينترنت باز كردم فايل رو دستگاهم كرش كرد حالا هرچي ميخواد بياد تو ويندوز (پسورد رو كه ميزنم) كرش ميكنه!!!
f9 اون ريكاوري خوده دستگاه نمياد!!!!!(با لينوكس چك كردم درايوش هست!!!)
ریکاوری چرا ؟؟ حالا راه های دیگه رو برو بعد ...
میگم سی دی ویندوز سون رو بگذار یک تستی بزن ببین استارت آپ ریپیر کار میکنه یا جواب نمیده؟
مرحله بعدی با سیف مد برو تو ویندوز و اون برنامه آخری و مشتقاتش رو منهدم کن (خشونت به خرج نده زیاد) بعد ببین با مد عادی میره یا نه.
مرحله آخر ... ریکاوری باید بکنی ولی نمیدونم چه برنامه ای استفاده کردی. من از خود برنامه ی ایسوس و مایکروسافت استفاده نمیکنم و نمیتونم توضیح خاصی بدم.
هوم ....
چه بزرگ هم نوشتی دادا !!!
ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.
مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.
Last edited by alireza1411; 13-01-2011 at 13:59.
هوم ....
چه بزرگ هم نوشتی دادا !!!
ببین برای رزولوشن 1360*768 و آخرین تنظیمات حتی 5730 هم عددی نیست. نمونش استار کرافت 2 و کرایسیس.
هر دو مدلی که پرسیدی ضعیفه. من رو همین دستگاه خودم تست کردم برای اینکار کم میاره. البته 5730 که در n61 استفاده شده نسبت به GT335 که تو n82 استفاده شده یه 20 درصدی بهتره ولی هر دو ضعیف هستند.
مدل بهتر فکر کنم سری G برای گیم هستش مثلا فکر کنم g61 یا همچین چیزی بود که اون 20 درصد بهتر از 5730 عمل میکنه. باز هم ضعیفه ها!!!!
میگم صبر کن سری 500 اومده ببین چه قدر بهتر میشه و کم مصرف تر. مدلی هم نمیشناسم ولی دیروز دیدم یه جا گفته بود MSI از 460M استفاده کرده که خیلی کارت خوبی میشه و فکر کنم 40 درصد بهتر از 5730 باشه.
safe mode ادمين بالا نمياد !!!!!
استارت آپ ريپير هم تست كردم نشد !!!!!
فقط نتونستم ريكاوري درايو خود ل1تا1 رو تست كنم لطفا روش استفادش رو بگو(f9 كه ميزنم ميره تو بوت منيجر فقط يه windows 7 دراه كه ميزني ميره تو ويندوز)
والله استفاده نکردم تا حالا.
سیف مد ادمین نمیاد بالا؟؟ یعنی چی خب ؟ با اکانت ادمینیستریتور نمیره داخل یا با اکانت خودت ؟
با اكانت خودم كه ادمينه ديگه(اكانت ادمين رو كه نميشه رفت ديگه)
يه اكانت ديگه هست استاندارد يوزر اون ميره
اون برنامه بعد از لاگین تو اکانت ادمین اجرا میشه و مشکل ایجاد کرده نه؟
خب اگه اینه یه حرکتی کن با این سی دی بوت هایرن و یا چیزای مشابه که میشه بدون ویندوز نصب کردن بری تو هارد و ... اینا برو تو هارد و اون فایل های جدیدی که مربوط به این برنامه ی خائن هست رو منهدم کن که دیگه نتونه تو اکانت ادمین اجرا بشه و دردسر درست کنه.![]()
با لينكوس پاكش كردم ولي ويروسش انگار هنوز هست !!!!!!
چه جوري ميشه تو لينوكس به استارت آپ ويندوز دسترسي داشت؟
Last edited by mhadishirani; 13-01-2011 at 14:43.
خب ... پس اگه ویروسی باشه که دیگه باید بری سراغ Rescue Disk ها. من سی دی بوت ویروسیاب آویرا که سافت گذر با حجم 70 مگ گذاشته رو پیشنهاد میدم چون کم حجمه و دقتش بد نیست.
با این سی دی ها سیستم باید اسکن بشه ... اگه ویروس باشه اون جوری پاک بشه فایده نداه و ممکنه هزار جو اثر این ور اون ور سیستم گذاشته باشه.
ان شاء الله این آنتی ویروس ها جواب بدهند وگرنه بد میشه ...
![]()
rescue disk كسپر ارجينال(2011) اسكن كردم يسري پيدا كرد كشت ولي درست نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)