آرمین جان منتظر پچ krauser هستیم .
آرمین جان منتظر پچ krauser هستیم .
بچه ها يكي استفاده درست تكنيكارو بگه هر چي دوستان صفحات قبل گفتن من انجام دادم اما اجرا نميشه![]()
پچی هست که فقط نقل و انتقالات رو درست کنه؟لطفا جواب بدید.
سلام
آره وقتی تیم عقبه در اواخر بازی کرنری یا ضربه شروع مجددی بیاد دروازه بان هم میاد جلو چون چیزی برای از دست دادن نیست و این خیلی جالبه
------------------
آرمین جان بابت نقد قشنگت ممنون واقعا گرافیک پی ای اس یک المان قوی محسوب میش حتی با این موتوری که داره با بقیه حرفات هم موافقم فقط به نظرم گیم پلی بازی هم نمره حداقل 85 رو می گیره چون واقعا از اون حالت آرکید به معنای واقعی کلمه عبور کرده و حالا بازی واقعا جلوه طبیعی تری پیدا کرده
مطمئنا در طول یک سال نمیشه به پروژه ای که EA در طول 5 سال شروع کرده رسید اما به قول مسعود این میتونه نقطه شروع خوبی برای کونامی باشه چرا که نسل جدید داره میاد و تمام رقابت دوباره شروع میشن
دوست عزیز باید منتظر پچ ارمین باشی
پچی که ارمین درست میکنه فقط نقل انتقالات و لباس هاس تیم ها درست میکنه و دست تو بازی و قدرت بازیکن ها و ... نمیبره
پچ PESEdit 0.2 اینکارو می کنه که در چند صفحه قبلی لینکش هست
شما برای انجام تکنیک ها نیاز به یک دسته شوک دار دارید
یک سری از تکنیک مثل یه پا دوتا رو میتونید با چرخوندن شوک سمت راست از داخل به خارج و برعکس انجام بدید
برای انجام دادن حرکات دیگه مثلا نگه داشتن و انداختن توپ با پای مخالف میتونید از L2 + جهت عقب + جهت جلو دو بار استفاده کنید
در کل تکنیک های بازی بر اساس شوک و L2 و دکمه های ترکیبی هست
برای انجام دادن Rainbow Flick هم دوبار شوک سمت راست را به داخل فشار بدید سریع
حجمش زیاده در ضمن من نمیخوام اونها تو بازی دست کاری کنن.خودم با کیت سرور درست میکنم بازیو.با تشکر
منم دنبال يه چنين چيزيم پيدا كردي خبر بده![]()
دارم بازی رو نصب میکنم امیدوارم نسخه ی انگیلیسی باشه![]()
اگر با کیبورد بازی میکنی چون جهتهات حالت فشاری داره نمیتونی خوب تنظیم کنی در حالی که با آنالوگ براحتی میتونی به میزان دلخواه به توپ جهت بدی چون به هر میزانی میتونی فشارش رو تنظیم کنی
بنظر من اونایی که بازی رو با کیبورد بازی میکنن نصف جذابیت بازی رو کسب نمیکنن چون بازی کردن با پدهای موجود بدلیل اضافه شدن حالت 360 درجه که فقط با داشتن آنالوگ درک میشه یه حالت خاص و روونی به بازی میده که باکیبورد نمیتونی کسبش کنی!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان کسی نمیدونه چرا حسین جونسر نمیزنه! اصلا خبری ازش نیست
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اینجا میخوام بعضی مشکلاتو که تو بازی خیلی نمود دارنو بیان کنم که میتونم بگم خیلی آزار دهنده ان که امیدوار سال دیگه رفع بشه:
شتاب اولیه:شماهم توجه کردین که شتاب اولیه بازیکنا برای حرکت خیلی کمه و راحت مدافع به شما میرسه و توپو میگیره و همین نکته باعث میشه که رو به پاسکاری بیارید!! درواقع من احساس میکنم که طراحان شرکت کونامی به عمد اینکارو کردن که گیمر بیشتر رو به پاسکاری بیاره که این خیلیم خوب نیست
دریبل های فانتزی: اگر یه حالت انرژی برای حرکات تکنیکی که جدیدا اضافه شده میزاشتن به نحوی که با یکبار انجام دادن این حرکت اون انرژی خالی میشد و باید برای انجام مجدد دریبل تا پر شدن مجدد اون صبر میکردی!آخه الان اگه توجه کنید مبتونید دریبلی رو که رونالدو توی تریلر میزنه( بنظرم بهش میگن رنگین کمان) براحتی و به هر تعداد و با هر بازیکنی و درهر حالت و فضایی هرچقدر محدود انجام بدید که بنظر من زیاد جالب نیست
درگیری روی توپ: چیز دیگه که یخورده تو ذوق میزنه(برای من اینطوره شماها رو نمیدونم)این تنه به تنه شدن بازیکناس که خیلی بنظرم ضایعس اگر یکم بیشتر رو حالت درگیریشون کار میکردن و انیمیشنشو درست میکردن خوب بود!
قدرت بدنی: شاید شماهم دیده باشید که بعضی مواقع مثلا شما حدود دو متر جلوتر از مدافعید ولی وقتی میخواید به حرکتتون ادامه بدید(در حالت گرفتن دکمه سرعت)اون مدافع به شما میرسه و با حالتی قلدرانه شمارو پرت میکنه به سمت دیگه (من اینو با مسی(قدرت بدنی ضعیف)،رونالدو (قدرت بدنی متوسط رو به بالا)و رونی (قدرت بدنی قوی) چک کردم و برای همه یه حالت داشت) و توپو میگره و موقعیت از دست میره!
ودر نهایت شوتها: اگر دقت کرده باشید شوت کردن تو این نسخه به نحوی میتونم بگم وجود نداره و اگر بخوای از این راه به گل برسی اینقدر باید نزدیک دروازه باشی که هرچقدر توپ اوج بگیره بازم راه گریزی نداشته باشه
میتونم بگم این حالت شوت برای بازی یه مزیت داره و یه نکته ظزیف که کونامی تونسته ضعف دروازه بانی رو پشتش قایم کنهدر واقع مزیتش اینه که دیگه نمیشه به راحتی گل زد و حالت یکنواخت و پرگل و غیر عادی بودن بازی حذف میشه و میشه گفت به واقعیت نزدیکتر میشه! ولی خوب بلاخره شوتم جزئی از بازیه ونمیشه انکارش کرد که کونامی نتونسته برا شوت یه حالت بالانس و تعادل برقرار کنه که میشه گفت رو اعصابه
.
ولی در کل میتونم بگم کهتونسته اکثر مخاطباشو(درست نوشتم
) خوشحال کنه و امیدوار نگهشون داره برا سال دیگه که شاید با رفع مشکلات موجود ساکر بهتری رو ارئه بده. انشالا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)