امروز افتضاح شده. دیروز بهتر از امروز بود.
تست های امروز.
به تست دوم دقت کنید. متاسفانه با سرعت دانلود 24.8 و آپلود 85.9 کیلوبایت و پینگ 354 میلی ثانیه نوشته سرعت من از 99% ایرانی ها بیشتره.
امروز افتضاح شده. دیروز بهتر از امروز بود.
تست های امروز.
به تست دوم دقت کنید. متاسفانه با سرعت دانلود 24.8 و آپلود 85.9 کیلوبایت و پینگ 354 میلی ثانیه نوشته سرعت من از 99% ایرانی ها بیشتره.
امروز خیلی سرعت بد شده
امروز خیلی سرعت بد شده
امروز برای من هم بد شده،
سرعت 1 مگ دارم و تهران هستم.
بخدا روم نمیشه اسپید تست رو براتون اینجا لینک کنم، بخدا شرمندم، والاه روم نمیشه بگم اینترنتم 1 مگه.
بچه ها شرمنده
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
امروز برای من هم بد شده،
سرعت 1 مگ دارم و تهران هستم.
بخدا روم نمیشه اسپید تست رو براتون اینجا لینک کنم، بخدا شرمندم، والاه روم نمیشه بگم اینترنتم 1 مگه.
بچه ها شرمنده
بجز تورنت بقیه سایت ها خوب هستن
دوستان سلام.
مودم من وای فای ix350 یا dx350 شرکت greenpacket هست. تو قسمت status و جاهای دیگه وضعیت مدولاسیون رو نشون نمیده.
دوستان دیگه که از این مدل دارند همینطوریه؟
فریمور شو میشه اپگرید کرد ؟
امروز یکم مشکل داشت موقع وصل شدن. الان بدک نیست.
جالبه با برداشتن ساعات رایگان جمعه عملا مبین نت صورت مساله رو پاک کرد. یعنی به جای افزایش ظرفیت و پهنای باند شبکه اومد و امتیازی که به مشترکین داده بود ازشون گرفت. البته مبین نت داره ثابت میکنه که شرکت رو به رشدی نیست. سایت شرکت گویای همه چیز است
واقعا هم واقعا مسخره است من خودم بخاطر همین جمعه ها رایگان مبین گرفتم وقتی گرفتم دیدم جمعه هاش به درد خوودشون می خوره حلا هم که برداشتنش
ولی این کارشون بر خلاف قرارداد و قانونن حق چنین کاری ندارن
چــــــــــــــــــــــــ ـــــی مـــــــــــــــــیگی؟!!
یعنی جمعه ها دانلود رایگان بی دانلود رایگان؟؟
همینطوری کشکی!!! مگه صاحاب نداره هر کی هر کاری خواست بکنه؟
من هنوز حدود چهار ماه از اعتبارم مونده اگه اینطوری باشه می رم اونجا رو بر روی سر مبارکشان خراب می کنم.
برای طرح های با حجم محدود استفاده در ساعات دو الی هشت صبح و جمعه ها دو صبح الی دو بعد از ظهر رایگان می باشد (حجم اطلاعات ارسالی و دریافتی در این محدوده های زمانی محاسبه نخواهد گشت.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)