اگه کسی انقدر میخواد هزینه کنه بره سرویسایart شاتلو ببینه.خیلی بهتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه کسی انقدر میخواد هزینه کنه بره سرویسایart شاتلو ببینه.خیلی بهتره
هروقت اوضاع بهتر باشه کسی اینجا فعالیت نمیکنه زیاد![]()
دقیقا همینطوره - فعالیت تو این تاپیک معیاری از بد بودن وضع اینترنته ، اما عدم فعالیت هم به معنی خیلی خوب بودن اینترنت، نیست !!
Last edited by behrooz3229; 06-10-2014 at 23:43.
اشتباهه، من یکی الان سرعتم افتضاحه و مشکل کانکت شدن هم دارم اما بیخیالم چون اینجا بیام چی بگم؟ مشکلم که حل نمیشه.
سلام، من چند سال هست از شرکت رزنت اراک (پیشگامان) سرویس می گیرم، قبلا خیلی خوب بود و قیمت هاشون رقابتی بود اما الان با هرجا مقایسه میکنم قیمتشون حداقل 50 درصد تا دو برابر بیشتر هست، خودم مسئول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم و زیاد نت استفاده میکنم، الان سه ماهه از رزنت میگیرم ماهی یک گیگ میشه جمعا 19 تومن، خب این 3 گیگ همون 10 روز اول تموم میشه و مدام مجبورم حجم بخرم برای 80 روز باقیمانده (هر گیگ 4 تومن) . سرویس با حجم بالا هم بخری هیچ تخفیفی نداره یعنی همون گیگی 4 تومن درمیاد! هر جوری حساب میکنم باید منتقل کنم چون واقعا قیمتهاشون 2 برابر جاهای دیگه است... پینگ سایتهای خارجی هم افتضاحه بخصوص با گوگل واقعا مشکل دارم
یک بار هم سرویس یک مگ شارژ کردم که شبها دانلود داشته باشم دیدم سرعت دانلودش در روز و شب هیچ فرقی با سرویس 128 نداره (دقیقا همون بود) زنگ زدم گفتم اینکه سرعتش فرقی نداره چرا پول بیشتری میگیرید گفت شبها کلا روی 64 بستیم و روز هم برای شما اولویت قائل میشیم که اصلا من متوجه نشدم چی میگه! چه 128 شارژ کردم و چه یک مگ روزها روی 4 مگا بیت هست و شبها روی 64 کیلوبایت... خلاصه خیلی ناراضی هستم و میخوام انتقال بدم
الان کجا را پیشنهاد می کنید (هزینه نصب نگیرن چون نیازی به نصاب ندارم در ضمن ساکن ملک هستم)
دوستان این که می گن مخابرات اینترنت نامحدود آورده حقیقت داره؟
من شنیدم باید حضوری بریم دفترشون خیابون مخابرات درخواست بدیم
ساتیا
![]()
به نظرم قیمتاش خوبه
دوستان اطلاع دارن تخلیه خط چه قدر طول میکشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)