من همین امشب درخواست تغییر از 512 به 1mb رو دادم و حسابم رو هم 82000 تومان شارژ کردم و گفتن که از سر ماه یعنی 5 روزه دیگه سرویسم به 1mb تبدیل میشه
الان تغییر تعرفه بده که از سر ماه نامحدود بشه برات![]()
من همین امشب درخواست تغییر از 512 به 1mb رو دادم و حسابم رو هم 82000 تومان شارژ کردم و گفتن که از سر ماه یعنی 5 روزه دیگه سرویسم به 1mb تبدیل میشه
الان تغییر تعرفه بده که از سر ماه نامحدود بشه برات![]()
بدک نیست ، کار راه اندازه دیگه حداقل مثل دایال آپ نبست![]()
انتندهی مودم wifi با مودم usb به همراه سامانه ی تقویت کننده هیچ تفاوتی نداره شاید حتی ضعیف تر باشه![]()
من دیروز رفتم ثبت نام کردم گفتن 1 ماه دیگه میان وصل میکنن برا شما هم اینجوری بود.![]()
نه اصولیش اینه که 1 هفته ای بیان ثبت نام کنن برای من 6 روزه اومدن
من تا الان 2 تا مودم تحویل گرفتم یکیش یک ماه طول کشید یکی هم 20 روز ...اونایی هم که یک هفته ای براشون اومده شانس داشتن حتما
![]()
نه نمی تونی . این امکان رو نداره برا محدود کردن . با روتر میشه فقط . ولی با روتر هم نمی تونی . چون باید خروجی رو به مودم وصل کنی که امکان پذیر نیست . من الان یه مودم adsl که وایرلس پخش می کنه رو بستم به خروجی روتر . که همه کارو روتر انجام می ده
یا باید access point جدا بگیری . اون خودش می تونه این کارو انجام بده
Last edited by ehsan_296; 18-05-2011 at 16:16.
من درخواست سرعت 512 رو دادم . یارو گفت حتما باید نامه از یه شرکت داشته باشید که مهر و امضا داشته باشه تا بهتون این سرعت رو بدیم. دوستان دیگه چجوری گرفتن؟ بدون نامه و کارت دانشجویی و این چیزا نمیشه؟
میتونم موبایلمو وقتی با wifi کانکت میشم به pc هم وصل کنم و از اینترنت استفاده کنم؟ اگه اره توضیح بدین لطفا مرسی![]()
نه اینکه من میگم یک هفته ای اومدن نصب کردن خود پشتیبانی گفت که مدت زمانی که برای نصب میان 6 تا 8 روز هستش که برای من همون 6 روز اومدن
نه بدون نامه اصلا امکان نداره کسانی هم که گرفتن نامه از شرکت یا از دانشگاه دادن که تونستن سرویس 512 به بالا بگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)