مربوط میشه به خصوصیات ذاتی بازیکنان. چیزی که در دنیای واقعی فوتبال از اونها می بینیم در بازی به واسطه فعال بودن این کارت ها اکتیو میشن
خیر یکسانه
مربوط میشه به خصوصیات ذاتی بازیکنان. چیزی که در دنیای واقعی فوتبال از اونها می بینیم در بازی به واسطه فعال بودن این کارت ها اکتیو میشن
خیر یکسانه
بازی من از نوع اورجینال نبود با راهنماییهای داخل سایت دارم تبدیلش می کنم به اورجینال تمامی مراحل نصب را طی کرده تا اینکه به این فایل defdat در این مسیر CommonAppData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/download/defdat میگرده مسیر را ایجاد کرد ه ام ولی فایل defdat که حدود 9 بایت هست را ندارم اگر کسی روی سی دی ها یا دی وی دی های بازیش این فایل را داره برام بذاره ممنون می شوم ؟
Last edited by kojaiali1; 26-06-2010 at 07:27.
لینکش ترکیده ...اگه میشه لینک درست بذارید
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلوگو تو پست اول زیاده ، از اونها استفاده کن
Last edited by Mehdi.ss; 26-06-2010 at 23:24.
یه لینک لوگو Hd بذار مهدی جان لازم دارم.
ممنون![]()
HD Emblems for PESEdit.com 2010 Patch 3.4 by pocho_SL
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشید.
راستش من DLC 1.6 رو میخواستم + کرک 1.3
تو پست اول هم سرچیدم چیزی یافت نشد.
سپاسگذارم.
6.DLC 1.
Hotfile
Uploadingکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Crack 1.3
بچه ها ادیت بازیکنای جدید جام جهانی نیییوومده؟ مثلا ترکیب آلمان و بازیکن جدیداش.... ؟؟؟
چرا دیگه همین DLC 1.07 دقیقا تابلو بود که برای همین جام جهانی بود و برای اولین بار بود که ترکیب تیم های ملی تا این اندازه تغییر می کرد. البته مثل همیشه اشکال داره مثلا مولر توی آلمان نیست یا پدرو توی لیست تیم ملی اسپانیا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)