تاپیک بررسی مشکلات اخیر کندی و محدودیت سرعت پارس انلاین در خوزستان
از همه دوستان خوزستانی میخوام در این تاپیک شرکت کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک بررسی مشکلات اخیر کندی و محدودیت سرعت پارس انلاین در خوزستان
از همه دوستان خوزستانی میخوام در این تاپیک شرکت کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام . دوستان الان داره برای روستاهای تهران و اصفهان و دیگر شهرها مخابرات ADSL نامحدود با قیمت مفت میده در حالی که اهواز یکی از شهرهای مهم کشور مخابرات داره درجا میزنه . اخه چرا اینقدر تفاوت بین شهر ها بشه - همین پایتخت ما ، مخابرات و شرکت ها بهترین قیمت ADSL میدن در حالی که تو اهواز قیمت ها فوق العاده بالاست !!!!![]()
اهواز فقط اسماً کلان شهره ولی در واقع امکاناتش در حد یک روستا هم نیست
پارس یک سرعت روز بالا داشت که به ملکوت اعلی پیوست. امروز برای من افتضاح ترین روز بود
ولی کاری به اینترنت نداریم ، ما کلا مردم این شهر و استان خیلی کوتاه میاییم!!اگه اصفهان یا شیراز یا از این شهرا حتی این مشکلو داشتن میریختن مخابراتو آتیش میزدن!! ما نشستیم گریه میکنیم!!![]()
درست می فرمایید ولی من یکی که دیگه جر خوردم از بس هر روز زنگ زدم بهشون و دعوا راه انداختم
پارس انگار کل کشور این جور شده. اینطور که بوش میاید انگار از بالا بهشون فشار آوردندسرعت کم کنند
بالا بیخود کرده.باید درس عبرتی بهشون بدیم.وضعیت اینترنت اهواز واقعا افتضاحه!!![]()
ولا قبلا بود ...یعنی 140 K میگرفتیم اما الان اوضاع ریخته بهم شده 15 K.....سلام
یعنی عادی 140 دانلود میکنی؟
من میخوام ازماه بعد با پارس قرارداد ببندم الان ازشاتل میگیرم
من الان که 128 دارم 60 دانلود میکنم اگه با پارس سرعت دانلود ثابت بالای 100 بگیرم وگرنه همون شاتل!
یه سوال دیگه پارس آنلاین هم از این طرحهای مناسبتی خوب میده؟
ببخشید زیاد سوال کردم
ممنون
طرح مناسبتی نداره پارس آنلاین اما ساعت 1 تا 6 صبح همیشه مجانیه دانلود...
خیر فقط خوزستان اینجور شده بقیه استانهای اوکی هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)