تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 1024 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من با دیدن ترازای دوستان که شدن 7300 و 7800 و 7100 و....از این قبیل دیگه به کلی نا امید شدم از خودم.......
    دوستان چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کل تستای رو که سر ازمون زدم به 50 تا نمیرسیدن.....(کسی راهکاری نداره بزاره پیش روم؟؟؟)
    چیکار کنم که ترازم بالای 5500 بشه؟؟؟؟
    شما که جواب خودتو دادی
    نا گفته نماند من فقط پنج شنبه قبل ازمون درسا رو مطالعه کردم(سطحی) حتی تست هم نزدم
    ازمون بعدی ایشالا دیگه از این پستا نمیزنی برو یه برنامه درست حسابی بریز ببینیم ازمون بعدی
    با " ناگفته نماند من همه درسها رو خونده بودم و تست زدم" چیکار میکنی
    بدو

2. 4 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میگم بچه ها کسی میدونه برای دانشگاه آزاد چه طوری سهمیه بسیج مدرسه حساب میشه.
    اصلا با سهمیه بسیج مدرسه میشه؟؟
    از بسیجی های مسجد محلمون خوشم نمی یاد.به خاطر همین نمیرم دنبال کارت بسیج مسجد.
    من شرایطم رو میگم ببینید شامل من میشه یا نه؟؟
    دوم راهنمایی بسیج عادی
    اول دبیرستان عادی
    دوم و سوم دبیرستان فعال
    پیش دانشگاهی هم عادی

سال دوم هم اردو آمادگی دفاعی نبردنمون به جاش ازمون امتحان کتبی گرفتن.

شامل من میشه؟؟؟
    برای داشتن سهمیه بسیجی باید 100 امتیاز داشته باشی
    روش حسابش رو دقیق به یاد ندارم اما فکر نکنم امتیاز شما حتی به 50 برسه.
    اگه بری به مسجد و پاچه خواری کنی باز برای امسال نمیتونی امتیازت رو به 100 برسونی شاید برای کنکور 90 تونستی یه جوری به 100 برسی خلاصه درس خوندن بهتر از گرفتن سهمیه است. نکنه مییخوای درس نخونی و با سهمیه بری دانشگاه بعد اونجا به دلیل اینکه پایه درسیت صفره بشینی مثل ... نگاه کنی!!!

از من میشنوی سراغ بسیج و بسیجی جماعت نرو ....

4. 3 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

سلام.
    این یه هفته خیلی بی انگیزه شدم!
    زیاد نخوندم..
    ولی از سه شنبه اینشالا با قدرت دوباره شروع خواهم کرد!

راستی بچه ها...
    یه چیزی رو دوستانه بهتون میگم..
    واقعا تاثیر داره!
    به خودتون سعی کنید روحیه بدید!
    بعد هر از گاهی خودتونو نا امید کنین!
    البته نه افراطی ها..
    مثلا 3 هفته با خودتون بگید که دانشگاه شریف کجایی که دارم میام!
    بعد هفته بعدش با خودتون بگید نه به این آسونی ها هم نیست!
    باید تلاشمو بیشتر کنم.
    حتما میپرسید فایدش چیه؟
    خوب فایدش اینه که وقتی به خودت روحیه میدی بعد از یه مدت مغرور میشی و یه شوک لازمه..
    اگه هم از اول روحیه نداشته باشی که هیچی دیگه

ممنون/

6. 2 کاربر از pedramch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چیکار کنم که ترازم بالای 5500 بشه؟؟؟؟
    (نا گفته نماند من فقط پنج شنبه قبل ازمون درسا رو مطالعه کردم(سطحی) حتی تست هم نزدم )
    فکر کنم شما ریاضی بودین . واسه روحیه گرفتن این آزمون این کارو انجام بدین:
    1_ عمومی روفعلا کاملا تعطیل کنین (فقط برای این آزمون)
    2_ درسای اختصاصیتون رو با تمام قدرت بخونین+ تست بزنین
    3_ صبح کمی زودتر بیدار شین (اگه عادت دارین 10 بیدار شید فردا ساعت 9و نیم بیدار شید نه 7 صبح!)
    4_ صبح با خودتون عهد کنین مثلا تا ساعت 1 باید فلان مبحث رو بخونم و تمریناشو حل کنم
    5_ بعد از ظهر از ساعت 4 دوباره برین سر درس و با خودتون بگید تا ساعت فلان (مثلا 6) مبحث فلان رو میخونم و تمرین یا فعالیتای کتاب رو حل میکنم (درسی که میخونین با درس صبح فرق باید بکنه)
    6_ بخودتون فشار زیاد نیارین. قرار نیست یهو ترازتون بشه 7000. کسی که ترازش یهو میشه 7000 یهو هم میشه 4000!
    7 _ تنوع داشته باشین توی درس خوندن . یعنی هر درس رو 3ساعت بیشتر نخونید. بعضیا از صبح که بیدار میشن تا آخر روز فقط 1درس میخونن اونم 5 ساعت! (این کار توی دراز مدت خودزنیه)
    8 - سعی کنین طوری بخونید که برسین تست بزنین (یکی اینو بخودم بگه!)
    9 - اگه تمرکزتونو بذارین روی اختصاصیا تراز آزمونتون همون تراز درسای اختصاصی میاد. ضمن اینکه با اینکار یاد میگیرین چطوری درس بخونین و روحیه میگیرین ولی یه نصیحت از من این کار رو نهایتا 2تا آزمون انجام بدین (منظورم همینه که فقط اختصاصی بخونین و عمومی سر جلسه نزنید )
    10 - برای اینکار مطلقا حتی یه تست از یه درس عمومی رو سر جلسه نزنید.
    11- من این کارای بالارو سال پیش انجام دادم ترازم از 5200 به 6200 رسید (البته منظورم 6200 اختصاصی و عمومیه یعنی هم عمومی زدم هم اختصاصی و تونستم حتی تا 6300 هم برسونم ترازمو)
    هدف از این روش اینه که تمام وقتتون رو اختصاصی بخونید و فرصت داشته باشید یاد بگیرین اختصاصی رو چطور برای کنکور بخونید چون عمومی روش نمیخواد عمومیا اغلب با تمرکز حل میشه

من تستهای مبتکران رو که همه میگن سخته زده بودم و خیلی خیلی کم غلط زدم ولی نمی دونم تو ازمون چی شد
    و این امر باعث پایین اومدن روحیم شده و حالا نمی دونم چیکار کنم
    شما کجا زندگی میکنین؟ اگه تهرانین که استاد خوب توی ریاضی زیاده . اگه تونستین با اسلامی کلاس بگیرین عالیه. حتما کلاس ریاضی برین از من به شما نصیحت من پارسال به امید اینکه کتاب آموزشی میگیرم نرفتم و بعد عید به گریه افتادم . چون هیچ کلاسی بعد عید نمیشه رفت که مطالب رو خوب توضیح بدن. معلم خصوصیم علاوه بر پول گزافی که میگیرن اغلبشون توی فرق لگاریتم و رادیکالو نمیدونن!
    البته بچه هایی که رشتشون ریاضیه بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
    راستی یادم رفت بگم من منطقه 2 هستم

8. 10 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باهات موافقم.ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه.گفتم اگه قبول نشدم حداقل با سهمیه قبول شم.
    به خاطر همین بسیجی ها هم هست که نمیرم بسیج مسجد بگیرم.گفتم شاید با بسیج مدرسه بشه.
    بسیج مدرسه الکیه هیچ کاری نمی کنی آخرش هم بسیجی فعال میشی ولی بسیجی مسجد باید بری گشت ،آدم فروشی و....تا به یه جایی برسی.
    ولی در کل حرفت را تایید می کنم.
    بسیج ولی خوب ربطی به تاپیک نداره در مرود سوالت والا پارسال یادمه تو مدرسمون یه عده از پاچه خوار های مدرسه رو خودشون معرفی کردن رفتن یه جایی نمیدونم کجا پایگاه مسجد... اونجا بهشون سهمیه دادن حالا خیلی علاقه مند به گرفتن سهمیه هستی همون از طرف مدرسه گیر سه پیچ بشی فکر کنم بشه کاری کرد

10. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فکر کنم شما ریاضی بودین . واسه روحیه گرفتن این آزمون این کارو انجام بدین:
    1_ عمومی روفعلا کاملا تعطیل کنین (فقط برای این آزمون)
    2_ درسای اختصاصیتون رو با تمام قدرت بخونین+ تست بزنین
    3_ صبح کمی زودتر بیدار شین (اگه عادت دارین 10 بیدار شید فردا ساعت 9و نیم بیدار شید نه 7 صبح!)
    4_ صبح با خودتون عهد کنین مثلا تا ساعت 1 باید فلان مبحث رو بخونم و تمریناشو حل کنم
    5_ بعد از ظهر از ساعت 4 دوباره برین سر درس و با خودتون بگید تا ساعت فلان (مثلا 6) مبحث فلان رو میخونم و تمرین یا فعالیتای کتاب رو حل میکنم (درسی که میخونین با درس صبح فرق باید بکنه)
    6_ بخودتون فشار زیاد نیارین. قرار نیست یهو ترازتون بشه 7000. کسی که ترازش یهو میشه 7000 یهو هم میشه 4000!
    7 _ تنوع داشته باشین توی درس خوندن . یعنی هر درس رو 3ساعت بیشتر نخونید. بعضیا از صبح که بیدار میشن تا آخر روز فقط 1درس میخونن اونم 5 ساعت! (این کار توی دراز مدت خودزنیه)
    8 - سعی کنین طوری بخونید که برسین تست بزنین (یکی اینو بخودم بگه!)
    9 - اگه تمرکزتونو بذارین روی اختصاصیا تراز آزمونتون همون تراز درسای اختصاصی میاد. ضمن اینکه با اینکار یاد میگیرین چطوری درس بخونین و روحیه میگیرین ولی یه نصیحت از من این کار رو نهایتا 2تا آزمون انجام بدین (منظورم همینه که فقط اختصاصی بخونین و عمومی سر جلسه نزنید )
    10 - برای اینکار مطلقا حتی یه تست از یه درس عمومی رو سر جلسه نزنید.
    11- من این کارای بالارو سال پیش انجام دادم ترازم از 5200 به 6200 رسید (البته منظورم 6200 اختصاصی و عمومیه یعنی هم عمومی زدم هم اختصاصی و تونستم حتی تا 6300 هم برسونم ترازمو)
    هدف از این روش اینه که تمام وقتتون رو اختصاصی بخونید و فرصت داشته باشید یاد بگیرین اختصاصی رو چطور برای کنکور بخونید چون عمومی روش نمیخواد عمومیا اغلب با تمرکز حل میشه

شما کجا زندگی میکنین؟ اگه تهرانین که استاد خوب توی ریاضی زیاده . اگه تونستین با اسلامی کلاس بگیرین عالیه. حتما کلاس ریاضی برین از من به شما نصیحت من پارسال به امید اینکه کتاب آموزشی میگیرم نرفتم و بعد عید به گریه افتادم . چون هیچ کلاسی بعد عید نمیشه رفت که مطالب رو خوب توضیح بدن. معلم خصوصیم علاوه بر پول گزافی که میگیرن اغلبشون توی فرق لگاریتم و رادیکالو نمیدونن!
    البته بچه هایی که رشتشون ریاضیه بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
    راستی یادم رفت بگم من منطقه 2 هستم
    من هم مثل شما منطقه ی 2 هستم و اینکه من الان 6 سال از دیپلمم گذشته و فکر میکنم دوری از درس و اینا باعث خراب شدن ازمونم شده و باید تلاشمو بیشتر کنم و خوبی این فروم خیلی برای من شفافه چون هیچ دوست و رفیقی ندارم
    از همتون ممنونم

12. 2 کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی بچه هایی که تراز بالا اوردن بیان توضیح بدن که چیکار کردن دیگه چند ساعت در روز خوندن چجوری خوندن پایه قوی داشتن...
    این به بقیه هم کمک میکنه

14. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان . میبینم که چند روز نبودم حسابی ترکوندین و 20-30 صفحه جلو رفتین . به بچه هایی که تو کانون ترکوندن تبریک میگم به اونهایی هم که خراب کردن میگم ایشالله ازمون بعد . فعلا بای

16. 8 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

shabeashegha عزیز مرسی که جواب دادید
    حتما این کارو میکنم و نتیجه اش رو دو هفته دیگه همینجا قرار میدم....
    خیلی ممنون از راهنمایی مفیدت دوست عزیز
    .
    .
    .
    دوستان دیگه هم که ترازشون بالا بود بیانن اینجا ببینیم چیکار کردن اینجوری شده ترازشون...(پیشاپیش متشکرم ازشون)

18. این کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینف صل 1 فیزیک پیش 1 یعنی سینماتیک چجوری میخونید بچه ها؟ اخه ابی قلمچی که میبینم خیلی توش تست داره تست هایی که واقعا با اطلاعات کتاب درسی نمیشه زد و تنها با همون فرمول های تستی عجیب میشه زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •