سلام دوستان
من بعد از چند دور بازی کردن اصلا نتونسم خودمو با این کندیش وفق بدم خیلی این قسمتش کندهههههههههههههه!!!
واسه ما که عمری فیفا بازی کردیم سخته که با این مشکل پیس بتونیم کنار بیایم یا حداقل من نمیتونم سریعا خسته میشم!!!
سلام دوستان
من بعد از چند دور بازی کردن اصلا نتونسم خودمو با این کندیش وفق بدم خیلی این قسمتش کندهههههههههههههه!!!
واسه ما که عمری فیفا بازی کردیم سخته که با این مشکل پیس بتونیم کنار بیایم یا حداقل من نمیتونم سریعا خسته میشم!!!
سلام
با وجود این که نظر من نسبت به بازی خیلی مثبت تر شده ولی نکته ای هست که واقعا اذیتم می کنه:
به نظر من کونامی سی پی یو رو قوی تر(سخت تر) نکرده بلکه این گیمر و امکاناتشه که ضعیف تر شده دلیل هم دارم براش:
اولین نکته همین response time هست که ظاهرن برطرف شده که مشکل اصلیه گیمره چرا؟ خوب مشخصه دفاع تو این سری چند نفره به یه بازیکن یورش می کنند که اگه response time بهبود پیدا کنه که بعید می دونم با یه پاس ساده موقع یورش چند نفره دفاع می شه همشونو جا گذاشت یه حالت دیگه ای هم هست که دفاع به صورت تقریبا خطی با یورش مهاجم به عقب می ره که طرف اقدام به پاس عمقی کنه که در این صورت هم یا پاس خیلی آهسته داده می شه که نمی شه دیگه اسمشو عمقی گذاشت و یا این که باز کن مورد نظر به دلیل جاگیری نامناسب تو پو نمی تونه بگیره و یا این که با کند کردن سرعتش دوباره توپ رو از دست می ده(من اون چیزی رو که دیدم به نظرم اومد پاس های عمقی رو کونامی داره روش کار می کنه که گاه واقعن این طوری نباشه تمامی زحمات دیگه شونو به هدر دادن) مسئله دیگه چرخش و تغییر جهت بازیکناست که باز به دلیل response time بد باعث ضعیف تر شدن گیمر می شه البته این کند کردن تغییر جهت خوبه به شزطی که به نظر نیاد که خواستن امکانات گیمر رو ازش بگیرن
حالا اگه کونامی بخواد response تایم رو بهبود بده این حالتی که داریم و همه اون چیزایی رو که بالا گفتم به غیر از پاس عمقی(شاید) تحت تاثیر می ذاره به نظرم این قضیه باعث می شه که خیلی بهبود نده این مسئله رو
من واقعن موندم به جای این کارها می تونستن ریباندارو که مثل pes 6 شده رو کمتر کنند واقعن اگه قصدشون سخت کردن گلزنی بود
من فقط امیدوارم که کونامی این روشی رو که برای بهبود cpu در نظر گرفته رو تا نسخه نهایی دستکاری کنه (هر چند که بعید) چون خیلی مسائل دیگه شونو که واقعا روشون وقت گذاشتن رو تحت تاثیر می ذاره و باعث می شه گیمر از بازی زده شده مثل سانتر ها و تجمعی که تو محوطه جریمه ایجاد می شه که واقعن طبیعیه یا مثلن پاس ها , پنالتی ها که واقعن خوب شدند و ...
يك احتمال وجود داره
شايد كونامي خودش نسخه دمو را اينطوري بيرون داده
تا وقتي نسخه نهايي را منتشر كرد اونو بدون باگ پخش كنه
و همگي اساسي حال كنند (سورپرايز مانند)
اما در غير اينصورت تعصب معني نداره و بدرد نميخوره
به هر حال تا نسخه نهايي بايد صبر كنيم
منم موافقم انقدر حساسیت به خرج ندید
البته من دمو را بازی نکردم و تا اونجا که در سایتهای خارجی تا حدودی دنبال کردم همه از این خوشحال بودن که بازی حس PES 5 را به نوعی منتقل میکنه و بازی کندتر و ...........در ضمن من خیلی می ترسم این مشکل توپ از پا جدا شدن توی نسخه نهایی حل نشه آخه اگه اینطور هست چرا برای ما اینطوره و مکث های طولانی در زمان دیرافت توپ یا کنترل توپ و عدم توانایی در کنترل توپ ها برای جلوگیری از خارج شدن کنترلشون از دست فقط برای ما اتفاق می افته نه برای حریف اگه کد وارد نشده پس باید حریف هم این مشکل رو داشته باشه کلا اگه گیم پلی بازی همین باشه بی تعصب می گم بچه ها نمره خوبی نمی تونه بگیره این خط این نشون ببین کی زدم این حرف رو. دریبل ها هم یه حالت رندوم پیدا کرده خیلی راحت می تونست مثل فیفا کل دریبل ها رو به آنالوگ راست انتقال بده. در هر صورت هر چه قدر زور میزنم که گیم پلی رو بپسندم نمی تونم خدا به خیر کنه
حالا شاید شما از PES 5 بدت میومده و حالت فوتبال آرکید را دوست داری مثل PES 2008 , 2009 !,ولی به شخصه بهترین PES به نظر من 6 بود ولی 5 را من بیشتر دوست داشتم به خاطر همین حالتش کنترل توپ سریع از دست خارج میشد پاسها را باید شدید دقت میکردی و ................
حالا اگه دمو بیاد دستم بازی کنم بهتر میتوانم صحبت کنم
از دوستان کسی نیست به داد ما دیال آپی ها برسه و این بازی رو بفروشه
قیمتش هم مهم نیست .
ممنون
بجز مورد پاس عمقی تقریبا با بقیه صحبتهای شما موافقم چون بجاش سانترها دقیق تر شده و میشه بعضی جاها بجای پاس عمقی ازشون استفاده کرد .
اما علیرضا جان من یک چیزیو به شما بگم بطور کل هنوز خیلی کار داره تا هوش مصنوعی بازیهای گروهی اینقدر پیشرفت داشته باشه که بتونه انسانو شکست بده . روی همین حساب طراحان بازی مجبورن از تواناییهای بازیکن تحت کنترل گیمر کم کنن .
در ضمن همونطوریکه بارها توی تاپیک گفتم یکی از کاربران بنام آدام که رابط بین کونامی و گیمرهاست چند شب پیش گفت توی کد ریویوو مساله زمان پاسخ دهی خیلی بهتر شده . من که راستش کم کم به این مساله دارم عادت میکنم و از این خبر آدام نه تنها خوشحال نشدم بلکه مقداری هم نگران شدم چون بازی از این سختیش کاسته میشه . توی این بازی از پایه ها و ارکان گیم پلی pes 5-6 استفاده شده حقیقتا من که دوست ندارم زیاد تغییر بکنه .
Last edited by 4039; 20-09-2009 at 15:27.
جالبه درست برعکس من من هیچ وقت از PES خوشم نیومد فقط PES 2009 بود که گیم پلی اون منو جذب خودش کرد من واقعا شیفته روان بودن PES 2009 شدم واسه همین بیشترین گیمی که من در سال گذشته روش وقت گذاشتم PES 2009 هست برام خیلی سخته که دوباره با گیم پلی PES های قدیمی مواجه بشم چون از مه اونها بدم میاد حتی PES 6 که اینقدر تعریف می کنید ازش
حسین جان بله در جریان هستم..من این تاپیکو تعقیب می کنم فقط زیاد اهل پست زدن نیستم اخیرا هم به خاطر این که احساس کردم کونامی داره با گیمرها بازی می کنه پست دادم
حرفای شما درست الان تمامی گیم ها همین جوریند واقعا هوش مصنوعی مطلوب وجود نداره فقط بینشون خوب و بد وجود داره ولی کونامی هر سال به هر قسمت از بازیش که اشکال می گیرند یا کلن اونو حذف می کنه و یا این که برای بهبود اون قسمت از بخش های دیگه مایه می ذاره که همین باعث می شه یه سیر پله ای به وجود بیاد
من هم رو همین حسابی که ادام گفته رسپانس بهتر شده این حرفا رو زدم چون واقعن اگه خیلی بهینه شده باشه از سی پی یو چیزی نمی مونه..این جوریشم بالاخره عادت می کنیم ولی مسئله اینه که وقتی یه بازی مثلا 20 دقیقه ای بازی می کنی تو یه سیر زمانی احساس می کنی که دیگه خسته شدی خستگی که از بازی کردن نیست و به خاطر نحوه بازیه
تکراری لطفا حذف شود
Last edited by MORTAZA.2FUN; 20-09-2009 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)