منم برای همین گفتم برنامه های خوب رو بگیم. که ماهایی که هنوز این گوشی رو داریم، بتونیم بهترین استفاده رو ازش کنیم...
من خودم این برنامه ها ای هست که هر فرمویری بریزم اینا رو هم می ریزم:
spb shell : ببی برو برگرد. اصلا نمی تونم با ظاهر خود سیمبیان کنار بیام. برای همین، همیشه اولین برنامه ای که می ریزم اینه.
free i sms: از بهترین اس ام اس منیجر هایی که کلا دیدم. تو همه ی سیتم عامل ها. مسیج ها رو به صورت چت نشون می ده، ازشون با فایل تکست بکاپ می گیره، خیلی هم روون و سبک اجرا می شه. فقط اولش باید یه اکانت بسازی، تنها مشکلش همینه...
resco photo manager :اینم بهترین فوتو منیجر، که همیشه به جای گالری گوشی از این استفاده می کنم. اینم یه ایراد داره، عکس های مموری خارجی رو برای من نشون نمی ده.
اپرا موبایل و اپرا مینی: نیاز به توضیح ندارن.
xplore: یه فایل منیجر خوب و روون. حیلی کارم رو راه می ندازه. البته، اگر کار های سنگین داشته باشم، از file browser استفاده می کنم که از برنامه های سیمبیان دو ی خودابیامرز بود. خیلی قابلیت هایی داره که خیلی از فایل منیجر دیگه ای تو هیچ سیستم عامل دیگه ای ( حتی سیستم های کامپیوتر.) یه جا نداره...
picsel smart office: این یه افیس خیلی خوبه. البته با فارسی مشکل داره. اا چون من فقط پی دی اف باهاش می خونم، به مشکلی بر نمی خورم. بهترین برنامه ی پی دی اف ریدریه که تا الان دیدم رو این گوشی کار کنه. خیلی سریعه. از ادوب ریدر خود گوشی خیلی خیلی بهتره. تازه، نوشته ها رو یه مقدار سه بعدی ( اناگلیف ) هم می کنه.
برای موزیک پلیر، اگه بتونم از TTpod استفاده می کنم که خیلی خوب و کامله. اما اگر کار نکنه ( که رو اکثر فرمویر هام هم کار نکرده.) از tune wiki استفاده می کنم یا power mp3. این پاور هم خیلی برنامه ی خوبیه، ولی هم باگ داره، هم این که قیافه اش رو اصلا دوست ندارم. ولی از نظر امکانات حرف اول رو می زنه....
بازی خوبی گیر نیاوردم برای این گوشی. بازی ای که کنترلش ساده باشه و برای بازی کردن لازم نباشه حتما مولتی تاچ باشه تا لذت ببره ادم. گرافیک ها هم مسخره اس. معمولا.
حالا، کسی برنامه ی دیگه ای هست که به نظر ش واجب باشه؟
از ویدو پلیر خود گوشی استفاده می کنم. smart note, sound hond, recordoid google map هم برنامه های دیگه ای هستن که استفاده می کنم...