تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 344 از 352 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم برای همین گفتم برنامه های خوب رو بگیم. که ماهایی که هنوز این گوشی رو داریم، بتونیم بهترین استفاده رو ازش کنیم...
    من خودم این برنامه ها ای هست که هر فرمویری بریزم اینا رو هم می ریزم:
    spb shell : ببی برو برگرد. اصلا نمی تونم با ظاهر خود سیمبیان کنار بیام. برای همین، همیشه اولین برنامه ای که می ریزم اینه.
    free i sms: از بهترین اس ام اس منیجر هایی که کلا دیدم. تو همه ی سیتم عامل ها. مسیج ها رو به صورت چت نشون می ده، ازشون با فایل تکست بکاپ می گیره، خیلی هم روون و سبک اجرا می شه. فقط اولش باید یه اکانت بسازی، تنها مشکلش همینه...
    resco photo manager :اینم بهترین فوتو منیجر، که همیشه به جای گالری گوشی از این استفاده می کنم. اینم یه ایراد داره، عکس های مموری خارجی رو برای من نشون نمی ده.
    اپرا موبایل و اپرا مینی: نیاز به توضیح ندارن.
    xplore: یه فایل منیجر خوب و روون. حیلی کارم رو راه می ندازه. البته، اگر کار های سنگین داشته باشم، از file browser استفاده می کنم که از برنامه های سیمبیان دو ی خودابیامرز بود. خیلی قابلیت هایی داره که خیلی از فایل منیجر دیگه ای تو هیچ سیستم عامل دیگه ای ( حتی سیستم های کامپیوتر.) یه جا نداره...
    picsel smart office: این یه افیس خیلی خوبه. البته با فارسی مشکل داره. اا چون من فقط پی دی اف باهاش می خونم، به مشکلی بر نمی خورم. بهترین برنامه ی پی دی اف ریدریه که تا الان دیدم رو این گوشی کار کنه. خیلی سریعه. از ادوب ریدر خود گوشی خیلی خیلی بهتره. تازه، نوشته ها رو یه مقدار سه بعدی ( اناگلیف ) هم می کنه.
    برای موزیک پلیر، اگه بتونم از TTpod استفاده می کنم که خیلی خوب و کامله. اما اگر کار نکنه ( که رو اکثر فرمویر هام هم کار نکرده.) از tune wiki استفاده می کنم یا power mp3. این پاور هم خیلی برنامه ی خوبیه، ولی هم باگ داره، هم این که قیافه اش رو اصلا دوست ندارم. ولی از نظر امکانات حرف اول رو می زنه....

بازی خوبی گیر نیاوردم برای این گوشی. بازی ای که کنترلش ساده باشه و برای بازی کردن لازم نباشه حتما مولتی تاچ باشه تا لذت ببره ادم. گرافیک ها هم مسخره اس. معمولا.

حالا، کسی برنامه ی دیگه ای هست که به نظر ش واجب باشه؟
    از ویدو پلیر خود گوشی استفاده می کنم. smart note, sound hond, recordoid google map هم برنامه های دیگه ای هستن که استفاده می کنم...

2. 4 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینایی که میخوام بگم شاید واجب نباشند ولی به درد بخور هستن :
    4shared: که میشه راحت باهاش هر فایلی رو توی 4shared آپلود کرد در حالی که همین کار از طریق بروزر خود گوشی خیلی مکافات داره.

Bambuser: اول باید توی سایتش یه اکانت ساخت،بعدش هر فیلمی رو که با این نرم افزار بگیرید خود به خود به اکانتتون نوی این سایت آپلود میشه و میتونید از طریق پی سی مشاهده کنیدش.

Batunist: نرم افزارهایی که میخواید آنیستال بشه رو همه رو با هم انتخاب می کنید و این نرم افزار همه رو آنیستال می کنه.برای صرفه خویی در وقت خیلی خوبه.

Fitness builder: حرکات و تمرینات ورزشی با دمبل و هالترو همراه با شکل آموزش داده،یه تقویمی هم داره که هر روز که تمرین کردید می تونید نوع حرکات و تعداد تکرار ها و ست ها رو توش یادداشت کنید.

Google maps: همون google earth هست منتها روی گوشی.واسه جاهایی که اوی مپس نقشه شونو نداره خیلی به درد می خوره.

Phone gaurdian: باهاش میشه از طریق اسمس گوشی رو قفل کرد.نکته جالبش اینه که حتی اگه باتریو در بیاری وگوشی خاموش بشه دوباره که گوشیو روشن کنی باز گوشی خود به خود قفل میشه.یه سری امکانات دیگه هم داره مثلا می تونه از طریق gps موقعیت جغرافیایی گوشی رو به هر خطی که بخوای اسمس کنه.

SoundHound: چند ثانیه از هر آهنگی که اسمشو نمی دونی رو براش بخش می کنی،این نرم افزار اسمشو بهت میگه،البته اگه سرعت اینترنت گوشی پایین بشه خوب کار نمی کنه.

Snap me: اینم خیلی باحاله.هر وقت فعالش کنی،هر کاری که با گوشی انجام بشه رو مانیتور میکنه و هر وقت که بخوای مثل یه فیلم واست پخشش می کنه.به عنوان فزول یاب خیلی خوبه!می تونی برنامه رو اجرا کنی و گوشیتو بذاری یه گوشه بری،بعد بیای ببینی کسی اومده سر گوشیت یا نه!
    Smartcam :برای تبدیل گوشی به وب کم استفاده میشه.خوبه،بدک نیست.
    یه سری دیگم هست که بعدا معرفی می کنم.
    Last edited by Lord007; 19-04-2011 at 12:16.

4. 4 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بقیه اش رو هم بگو لطفا
    Last edited by shahab_f; 26-04-2011 at 20:03.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی از دستم افتاده زمین
    فلشش مشکل پیدا کرده
    فلش میزنه
    اما چند صدم ثانیه بعد از اینکه عکس رو میگیره
    چیکار باید کرد ؟
    سخت افزاریه ؟

7. این کاربر از Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فکر کنم کسی بلد نیست، بردیش تعمیر گاه ؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی از دستم افتاده زمین
    فلشش مشکل پیدا کرده
    فلش میزنه
    اما چند صدم ثانیه بعد از اینکه عکس رو میگیره
    چیکار باید کرد ؟
    سخت افزاریه ؟
    گوشی شما چه تیتش مامانیه .. توی دانشگاه بودم گوشیم در حال ریکوردینگ صدای استاد بود کیفمو که جابجا کردم خورد به گوشیم افتاد زمین .در باتریش پرت شد ولی خداییش هیچیش نشد حتی ریکوردینگ هم قطع نشد ... فقط یه صدای مهیبی توی ضبط افتاد ....

داره خودمونی میشه malos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    میخوام گوشیمو اپدیت کنم لطف میکنید بصورت تصویری توضیح بدید چکار کنم!!
    فریمور فارسیشم بزارید ممنون

داره خودمونی میشه malos1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جواب بدید لطفا!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این هم 2000 امین پست ما توی این انجمن! که مصادف شد با این تاپیک که از همه بیشتر هم توش پست دارم.
    malos1@:
    برای آپدیت فرمور، بهتره به سایت موبایلستان برین، اونجا هرچی فرمور هست رو پیدا میکنین. نصب فرمور هم قبلا ها آموزش میخواست، الان در حد یه فایل exe است. فقط باید موبایل رو خاموش کرده، دکمه ی افزایش صدا، دکمه ی قفل و دکمه ی روشن کردن را نگه دارین تا صفحه ی آبی بوت بیاد. اونوقت گوشی رو با کابل وصل کنید به پی سی و روی exe کلیک کنید.
    به نظرم بهترین فرمور برای شما آخرین فرمور احسان، کوکر ایرانیه. تاپیکش اینجاست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

با نصب برنامه سامسونگ روی کامپیوتر وقتی سیمکارت ایرانسل میذارم تو گوشی که به اینترنت وصل بشم رو قسمت مودم گوشی علامت ضربدر میزنه و میگه مودم گوشی رو نمیشناسه در حالی که خود گوشی رو میشناسه و تو برنامه از همه امکاناتش استفاده میکنم به جز اینترنت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •