سلام
میشه گفت بعضی برنامه ها شاید شاید اجرا نشن.
در کل من با تجربه ای که دارم پاک کردن و نصب کردن 2باره را پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
سلام
میشه گفت بعضی برنامه ها شاید شاید اجرا نشن.
در کل من با تجربه ای که دارم پاک کردن و نصب کردن 2باره را پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
سلام.
دوتا سوال از اساتید داشتم:
من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟
ویندوز ویستا رو پاک کن بعد 7 نصب کن...
1) من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...
من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم....
اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....
2) بعضی از نرم افزارها به فایل های سیستمی نیاز دارند که در یوزر استاندارد، اجازه دسترسی به بعضی از این فایل ها رو ندارید ....
اگه از این راه شما تونستی رنگ تم رو تغییر بدی منم تونستم !!!!!!!!
احتمالا" شما به مشکل من دقت نکردی !!!!
مشکل اینه که window color فقط یه رنگ basic داره که اونم یه آبی خیلی بدرنگ ومرده ای هست !!!!!!
سلام.
چرا تغییراتی که من توی ویندوز می دم ذخیره نمی شه ؟ مثلا به قسمت Sort یک سری آیتم اضافه می کنم. یا باز شدن یک نوع فرمت رو می ذارم برای یک نرم افزار خاص. ولی بعد از ری استارت هیچ کدومون ذخیره نمی شه. اعصاب خورد کنیه. راهی داره؟ نداره می رم همون xp رو می ریزم. اینا هم با این ویندوز ساختنشون. همچیش خوبه فقط نمی دونم چرا تنظیماتی که ما بهشون عادت کردیمو دیگه حذف کردند ...![]()
با سلام من یه مشکل دارم
چرا بیشتر بازی ها در ویندوز 7 بصورت کامل (با رزولوشن کامل) اجرا نمیشن؟راه حل لطفا!!!!!!!
بعد از بستن یه فایل صوتی یا تصویری پیغتم می ده ؟
error updating db file on disk . this should never happen
مشکل از کجاست ؟
سلام
اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟
من نسخه اورجینال شو دارم برای لپ تاپم
7 تا اصلی و 34 optional که مربوط به زبان هاشه
سلام من چند ماه پیش روی ویندوز xp سون نصب کردم.وقتی ویندوز بالا می اومد 2 تا گزینه داشت یکی برای ورود به xp یکی هم برای سون.
چند روز پیش خواستم ویندوز xp رو به سرویس پک 3 اپگرید کنم ولی به دلیل اینکه ویندوزم ویروسی بود ستاپش ناقص انجام شد.از اون موقع به بعد وقتی ویندوزم بالا میاد دیگه گزینه مربوط به سون نیست و بجاش گزینه ستاپ اکس پی اومده.چجوری اون گزینه رو برگردونم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)