تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 531 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری

میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه

میکنید یا اینکه ویستا رو پاک کنم و 7 رو نصب کنم؟
    سلام

میشه گفت بعضی برنامه ها شاید شاید اجرا نشن.

در کل من با تجربه ای که دارم پاک کردن و نصب کردن 2باره را پیشنهاد میکنم.

موفق باشید

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام.
    دوتا سوال از اساتید داشتم:
    من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
    در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11 سلام

سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری

میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه

میکنید یا اینکه ویستا رو پاک کنم و 7 رو نصب کنم؟
    ویندوز ویستا رو پاک کن بعد 7 نصب کن...

سلام.
    دوتا سوال از اساتید داشتم:
    1)من وقتی که میخوام با یه نام کاربری که رمز هم داره وارد بشم گوشه بالا سمت چپ زبان وارد کردن رمز رو فارسی قرار میده هر کار هم کردم نتونستم بصورت پیش فرض انگلیسیش کنم.کسی میتونه کمک کنه.ممنون
    2)در ضمن من با یوزری که از نوع ادمین هست میتونم به DataBase engine نرم افزار SQLserver2005 کانکت بشم اما با یوزری که از نوع استاندارد هست نمیتونم علت چیه؟
    1) من اون اوایل این مشکل رو داشتم...شما موقع نصب ویندوز نباید هیچ تغییری توی این صفحه بدی...باید زبان پیش فرض همون انگلیسی بمونه و بعد از نصب از controlpanel ... زبان فارسی رو اضافه کنی...

من وقتی این مشکل رو داشتم نتونستم با هیچ تغییری درستش کنم....

اینو یه امتحانی کن شاید درست شد: شما برو توی controlpanel-Region and language تب keyboard and languages روی change keyboards کلیک کن ...توی این صفحه زبان فارسی رو Remove کن بعد همه صفحه ها رو ok کن بعد ریستارت کن....دوباره برو توی همون صفحه و با گزینه Add زبان Persian رو انتخاب کن و همه صفحه ها رو ok کن....

2) بعضی از نرم افزارها به فایل های سیستمی نیاز دارند که در یوزر استاندارد، اجازه دسترسی به بعضی از این فایل ها رو ندارید ....

5. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت yasinknn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید فن !
    متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
    سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
    (مثلا مثل تم مشکی ویستا وقتی رو حالت غیر aero هستش)
    پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم !!!

مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟
    ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
    desktop-->right click-->personalize-->window color
    اگه از این راه شما تونستی رنگ تم رو تغییر بدی منم تونستم !!!!!!!!
    احتمالا" شما به مشکل من دقت نکردی !!!!
    مشکل اینه که window color فقط یه رنگ basic داره که اونم یه آبی خیلی بدرنگ ومرده ای هست !!!!!!

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

چرا تغییراتی که من توی ویندوز می دم ذخیره نمی شه ؟ مثلا به قسمت Sort یک سری آیتم اضافه می کنم. یا باز شدن یک نوع فرمت رو می ذارم برای یک نرم افزار خاص. ولی بعد از ری استارت هیچ کدومون ذخیره نمی شه. اعصاب خورد کنیه. راهی داره؟ نداره می رم همون xp رو می ریزم. اینا هم با این ویندوز ساختنشون. همچیش خوبه فقط نمی دونم چرا تنظیماتی که ما بهشون عادت کردیمو دیگه حذف کردند ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه simorgh_m3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    azərbaycan:/Tabriz

پيش فرض

با سلام من یه مشکل دارم
    چرا بیشتر بازی ها در ویندوز 7 بصورت کامل (با رزولوشن کامل) اجرا نمیشن؟راه حل لطفا!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعد از بستن یه فایل صوتی یا تصویری پیغتم می ده ؟
    error updating db file on disk . this should never happen
    مشکل از کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
    یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    اقایون من build7201 وصل کردم الان میخوام 7600 کنم چی کار باید بکنم.
    یه سوال دیگه کسایی که 7600دارن چندتا اپدیت داره مال من 7تا بیشتر نیست هر روزم چک میکنم ولی میگه ویندوز اپدیت شده؟

من نسخه اورجینال شو دارم برای لپ تاپم

7 تا اصلی و 34 optional که مربوط به زبان هاشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام من چند ماه پیش روی ویندوز xp سون نصب کردم.وقتی ویندوز بالا می اومد 2 تا گزینه داشت یکی برای ورود به xp یکی هم برای سون.
    چند روز پیش خواستم ویندوز xp رو به سرویس پک 3 اپگرید کنم ولی به دلیل اینکه ویندوزم ویروسی بود ستاپش ناقص انجام شد.از اون موقع به بعد وقتی ویندوزم بالا میاد دیگه گزینه مربوط به سون نیست و بجاش گزینه ستاپ اکس پی اومده.چجوری اون گزینه رو برگردونم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •