اسکیپ نمی کردی می دونتستی داستان رو .....
اسکیپ نمی کردی می دونتستی داستان رو .....
اینو که خودمم می دونم
فقط می خوام بدونم رمیرز چی شد حاا ماکارو مهم نیست
محتوای مخفی: spoiler
البته اگه اشتباه نگفته باشم![]()
سلام
اتباه که نگفتی
فقط می خواستم ببینم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد که انگاری شد!
عجب داستانی داشت این MW2
سلام دوستانن
من دیروز این بازی را خریدم و اولاش هستم
در قسمتی از بازی میگه که کاپیتان را دنبال کن و از کوه یخ بالا برو و وقتی که بالا میری به دره ای میرسی که باید بپری و و تیشه که داری کوه مقابل را بگیری هر کاری میکنم رد نمیشه
راهنماییم کنید
توی هر لحظه باید دستت روی یکی از دکمه های ماوس باشه وقتی کلیک چپ رو نگه داشته به منزله اینه که تیشه چپ رو نگه داشته وقتی برداری دستت رو خوب اونم درمیاره و اگه با تیشه راست خودت رو نگه نداری میافتی یه چیز منطقی هست خودت رو بذار جای اون ببین وقتی از یه دیوار وقتی بالا میری می تونی بدون اینکه دستت رو نگه داری همونجا بمونی؟ قبل اینکه از روی یک کلیک برداری باید کلیک دیگه رو بزنی. کافیه یک لحظه هیچ کدوم از کلیک ها نذاشته باشی. می افتی دیگه
گفته شما کاملا درسته مشکل من بالا رفتا نیست مشکل من پریدن و گرفتن دیوار مقابل هست که 1000 بار به شیوه های مختلف انجامش دادم ولی نشد تیشهاول در دیوار فرو میره وحتی تیشه دوم هم ولی بازم سقوط میکنم
کاری که من میکنم گرفتن شیفت حرکت با سرعت رو به جلو در اخرین لحظه پریدن و همزمان کلیک های متوالی موس
ولی نمیشه![]()
نباید متوالی کلیک کنید
وقتی که کوه های یخ می ریزند اصلا موس رو ول نکنید صبر کنید تا مک تاویش بیاد نجاتتون بده
ولـی خدایی بچه ها Ghost شهید گمنام شد هاااا راستی میدونستید توی Cod 4 هم MacTavish هست؟
"What the hell kind of name is Soap"
این جمله خاطره انگیزی هست که توی ابتدای بازی CoD MW کاپیتان پرایز خطاب به ما می گه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)