تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 503 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای بابا ... بازم پس تنهام . البته دو تا برادر ایرانی اینجا هستن ولی خب لولشون از من پایین تره هر روز می رم plvl ...

شما pvp 1-15 میاین ؟ اگه میاین که پس اونجا می بینمتون ... نمی دونم سرور دو چجوری بوده ولی اینجا بعضی روزا فوق العادست حدود صد تا لایتی و صد تا فوری می افتن به جون هم ... این روزا هم که برف میاد ... خیلی حال می ده ...
    تازه توی Auction House هم می تونم ببینمتون !
    واسه ما سخته بریم سمت لایت ها اخه دارو ندارمون رو خرج کردیم رو fury ولی تو که چیزی نداری از دست بدی.اون دوتا بردار ایرانی رو هم بردار بیار سمت fury .زره و سلاح هم اگه خاستی تا دلت بخواد واسه تازه کارای مثل شما دارم.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا ... بازم پس تنهام . البته دو تا برادر ایرانی اینجا هستن ولی خب لولشون از من پایین تره هر روز می رم plvl ...

شما pvp 1-15 میاین ؟ اگه میاین که پس اونجا می بینمتون ... نمی دونم سرور دو چجوری بوده ولی اینجا بعضی روزا فوق العادست حدود صد تا لایتی و صد تا فوری می افتن به جون هم ... این روزا هم که برف میاد ... خیلی حال می ده ...
    تازه توی Auction House هم می تونم ببینمتون !

فرقی نداره کدوم طرف هستید ولی بیاید سرور 2 .... اگر پیش من بودید با هم میرفتیم GRB

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فرقی نداره کدوم طرف هستید ولی بیاید سرور 2 .... اگر پیش من بودید با هم میرفتیم GRB
    تا وقتی تو یه guild اسم رسم دار نری تو بازی اصلا به حساب نمیای.تو هنوز کاره ای نشدی رفتی گیلد زدی.برو تو یه گیلدی مثل reborn به هر قیمتی شده وقتی عضو شدی 1 ماهه میشی خدای بازی.وقتی قوی شدی برو یه گیلد بزن همه reborni ها رو به مطیع خودت کن بعدش کلا بازی رو بچرخون طرف ما لایت ها رو حرف گوش کن ما کن.الان IstanBlue نوکر reborn هست و همه افراد خوب رو جمع کرده و هیچ کسی نیست reborn ها رو بکشه به غیر چند تایی که تو pantheon موندن.

کلا istanblue باس d2-3 kimu رو بوسیده گذاشته کنار.اصلا اون طرفا نمیرن یه وقت reborn ازشون دلخور بشه فقط چسبیدن boss های که pvp map نیستن.ما هم هر روز با یه raid میریم مارو جر میدن همه reborn ها لول 60 ما رو هم 3 تا هم نداریم.با aquila هم یکم قاطی هستن ولی بازم دستمال کشی اونا رو میکنن کمتر دیدم با اونا درگیر بشن

امروز غروب dd2 بودیم داشتیم 5 دقیقه قبل از istanblue رسیدیم viper ها رو گرفتیم.بعدش این دختره اسمش شبیه لیدر istanblue هست که کاظم میشناسش اومد گفت کسی اونجاست ما هم گفتیم ما هستم اصلا نفهمیدیم این یارو کجاست بعد از 5 دقیقه یهو یه یه raid reborn اومد همه ما رو جر داد و رفت.2 دقیقه ای برگشتیم دیدم اون دختر داره اونجا grind میکنه گفتیم اینجا مال ماست برو.گفت شما مردید اینجا مال منه گفتیم تو کی دیدی ما مردیم تو ک اینجا نبودی یه چند دقیقه ای گذشت بچه های گیلد رفته بودن kimu رو بکشن گفتن همه reborn ها تو اتاق kimu هستن از جمله nemmy بد جور هم درگیر شده بودن .ما یکم شروع کردیم به کشتن viper ها اونم میومد ما رو ks میکرد .بعد از چند دقیقه دیدم raid که از طرف reborn رفته بود kimu رو بکشه با nemmy اومد مارو کشت دوباره برگشت room kimu رو پس گرفت.من که از تعجب 10 دقیقه خشکم زده بود
    Last edited by DJmoji; 29-12-2009 at 23:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا وقتی تو یه guild اسم رسم دار نری تو بازی اصلا به حساب نمیای.تو هنوز کاره ای نشدی رفتی گیلد زدی.برو تو یه گیلدی مثل reborn به هر قیمتی شده وقتی عضو شدی 1 ماهه میشی خدای بازی.وقتی قوی شدی برو یه گیلد بزن همه reborni ها رو به مطیع خودت کن بعدش کلا بازی رو بچرخون طرف ما لایت ها رو حرف گوش کن ما کن.الان IstanBlue نوکر reborn هست و همه افراد خوب رو جمع کرده و هیچ کسی نیست reborn ها رو بکشه به غیر چند تایی که تو pantheon موندن.

کلا istanblue باس d2-3 kimu رو بوسیده گذاشته کنار.اصلا اون طرفا نمیرن یه وقت reborn ازشون دلخور بشه فقط چسبیدن boss های که pvp map نیستن.ما هم هر روز با یه raid میریم مارو جر میدن همه reborn ها لول 60 ما رو هم 3 تا هم نداریم.با aquila هم یکم قاطی هستن ولی بازم دستمال کشی اونا رو میکنن کمتر دیدم با اونا درگیر بشن

امروز غروب dd2 بودیم داشتیم 5 دقیقه قبل از istanblue رسیدیم viper ها رو گرفتیم.بعدش این دختره اسمش شبیه لیدر istanblue هست که کاظم میشناسش اومد گفت کسی اونجاست ما هم گفتیم ما هستم اصلا نفهمیدیم این یارو کجاست بعد از 5 دقیقه یهو یه یه raid reborn اومد همه ما رو جر داد و رفت.2 دقیقه ای برگشتیم دیدم اون دختر داره اونجا grind میکنه گفتیم اینجا مال ماست برو.گفت شما مردید اینجا مال منه گفتیم تو کی دیدی ما مردیم تو ک اینجا نبودی یه چند دقیقه ای گذشت بچه های گیلد رفته بودن kimu رو بکشن گفتن همه reborn ها تو اتاق kimu هستن از جمله nemmy بد جور هم درگیر شده بودن .ما یکم شروع کردیم به کشتن viper ها اونم میومد ما رو ks میکرد .بعد از چند دقیقه دیدم raid که از طرف reborn رفته بود kimu رو بکشه با nemmy اومد مارو کشت دوباره برگشت room kimu رو پس گرفت.من که از تعجب 10 دقیقه خشکم زده بود

من تو سه تا guild اول عضو بودم و دوست هم زیاد دارم وقتی guild درست کردم همشون تعجب کردن من تا لول 60 بشم 4 تا guild عوض کردم الان هم 6 تا از دوستام که با هم لول 60 شدیم اونجا هستن ... guild که چیزی نداره و من هم نیازی ندارم به guild فقط برای plvl خوبه ...

افرادی که اینجا لول 60 دارن اون طرف هم بازی میکنن هم این طرف امتیاز میگیرن هم اون طرف ...

راستی امروز Nemmy یه کاراکتر لول 15 خفن ساخته و PVP رو بیشتر تعطیل کرده ....

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی امروز Nemmy یه کاراکتر لول 15 خفن ساخته و PVP رو بیشتر تعطیل کرده ....
    به به . چه خبر خوشحال کننده ای !! اسمش چیه ؟! خوشبختانه من دیروز لول کردم و تو 20-30 هستم ! اینجا خیلی با حالتره !؟
    یه دونه نوسر تا حالا ندیدم !! skill ها تقریبا کامل شده و فقط لول 3 اونا رو نداری ! من بیشتر از اینکه Heal کنم دارم ملت رو تبدیل به خوک می کنم تا از جریان بازی چند ثانیه دور باشن ! خفن حال میده ! حیف که کسی نمیاد 20-30
    واقعا لباس های مخصوصش خیلی گرونه و سخته ساختنش ! pvper هایی که armor کامل دارن +2K دمیج میزنن !!؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به . چه خبر خوشحال کننده ای !! اسمش چیه ؟! خوشبختانه من دیروز لول کردم و تو 20-30 هستم ! اینجا خیلی با حالتره !؟
    یه دونه نوسر تا حالا ندیدم !! skill ها تقریبا کامل شده و فقط لول 3 اونا رو نداری ! من بیشتر از اینکه Heal کنم دارم ملت رو تبدیل به خوک می کنم تا از جریان بازی چند ثانیه دور باشن ! خفن حال میده ! حیف که کسی نمیاد 20-30
    واقعا لباس های مخصوصش خیلی گرونه و سخته ساختنش ! pvper هایی که armor کامل دارن +2K دمیج میزنن !!؟

اسم Nemmy تو PVP 1-15 هست -Nemo

من یه کاراکتر UM برای 20-30 دارم Fighter ولی نیاز به Res Rune دارم برای بازی ...
    Last edited by ehsan_rx1; 30-12-2009 at 09:36.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز دیدمش ! این چیه ساخته دیگه !؟ هیولاست !
    خیلی حرفه ای هم بازی می کنه !
    رئیش گیلد Obelix and Company که مخصوص pvper ها هست خودش دست به کار شد تا اینو بکشه !! هر کاری کرد نتونست nemmy رو بکشه ! بعدشم عصبانی شد گفت نمی تونم رفت !! رییسشون همونی بود که DB(PW رو 3 بار پشت سر هم کشت . خیلی هم راحت ولی حریف این نمیشد !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز دیدمش ! این چیه ساخته دیگه !؟ هیولاست !
    خیلی حرفه ای هم بازی می کنه !
    رئیش گیلد Obelix and Company که مخصوص pvper ها هست خودش دست به کار شد تا اینو بکشه !! هر کاری کرد نتونست nemmy رو بکشه ! بعدشم عصبانی شد گفت نمی تونم رفت !! رییسشون همونی بود که DB(PW رو 3 بار پشت سر هم کشت . خیلی هم راحت ولی حریف این نمیشد !؟
    بابا لباس های دو لپیس داره و فکر کنم لول 6 لینک کرده یه نفر هم از طرف شما به اسم someone چقدر noss داشت از BOOM-BOOM هم بیشتر damage می زد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حالا چرا گیر دادی به لایت؟ بیا سمت فوری.
    گیر ندادم دیگه چون اینجا شروع کردم دلبستگی بهش دارم ... بعدم ناسلامتی ما لایتیم و دشمنیم با دارکی ها : دی ...

واسه ما سخته بریم سمت لایت ها اخه دارو ندارمون رو خرج کردیم رو fury ولی تو که چیزی نداری از دست بدی.اون دوتا بردار ایرانی رو هم بردار بیار سمت fury .زره و سلاح هم اگه خاستی تا دلت بخواد واسه تازه کارای مثل شما دارم.
    بهترین چیز توی این بازی یه دوست هم لول هست . دوست لول بالا همش باید بهش اویزون باشی وقتش رو هدر بدی ! ضد حال اساسی می شه آدم براش . سلاح و لباس در حد خودم بد نیستم . قیمت سلاح و ... لپیس شده خوب هم برای لول من بالا نیست .

راستی یه لول 56 ایرانی اینجا دیدم . در حد سلام و اینا .... به نظر اوضاعش رو به راه میومد گیلدشم خوب بود.

رییس گیلدمون گفته باید برم grb فعلا نمی دونم چیه !

این لباسایی که دو تا جا برای لپیس داره ورشیپه دیگه ؟ چجوری می شه گیر آورد (برای 1-15 می خوام) ؟ باید um باشی تا مب دروپ کنه برات ؟ قیمتش که توی شاپینگ سنتر ! در حد صد میل بود من دیدم .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این لباسایی که دو تا جا برای لپیس داره ورشیپه دیگه ؟ چجوری می شه گیر آورد (برای 1-15 می خوام) ؟ باید um باشی تا مب دروپ کنه برات ؟ قیمتش که توی شاپینگ سنتر ! در حد صد میل بود من دیدم .
    ارزو بر جوانان عیب نیست.
    ----------------------------------
    راستی یه لول 56 ایرانی اینجا دیدم . در حد سلام و اینا .... به نظر اوضاعش رو به راه میومد گیلدشم خوب بود.
    مثل اینکه ایرانی تو بازی زیاد شده.امروز منو هادی 2 نفر رو پیدا کردیم.
    همه رو یه جمع کنید دیگه همتون پخشو پلا هستید.از این istanblue یاد بگیرید که حتی از سرور ترکا هم دارن ترک میارن تو سرور ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •