تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 344 از 1135 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدا رو شکر هنوز زنده ای.

ما گفتیم حبس ابد برات بریدن

مگه چیکار کرم

در پی قطع رانژه کردن غیر قانونی شاتل و شکایت ها ی من تنظیم مقررات که فعلا داره می پچونتمون مدیر کل فناوری اطلاعات هم براشون نامه فرستاد جوابشو ندادن بهم گفت اگه دولتی بودن میکشوندمشون اینجا یقشونو میگیرفتم ولی خصوصی هستن! سفارشم کرد به پارس...

بهشتی گفت اگه بشه 10 میلیون خرج میکنیم دیگه به تو سرویس نمیدیم : دی یعنی سرویسشون کردم...

2. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه چیکار کرم

در پی قطع رانژه کردن غیر قانونی شاتل و شکایت ها ی من تنظیم مقررات که فعلا داره می پچونتمون مدیر کل فناوری اطلاعات هم براشون نامه فرستاد جوابشو ندادن بهم گفت اگه دولتی بودن میکشوندمشون اینجا یقشونو میگیرفتم ولی خصوصی هستن! سفارشم کرد به پارس...

بهشتی گفت اگه بشه 10 میلیون خرج میکنیم دیگه به تو سرویس نمیدیم : دی یعنی سرویسشون کردم...

بازم تو یک حرکتی کردی.

ما هرچی میکشیم، از سوء مدیریت بعضی از مدیران ترسوی نسل اول و دوم هست ولی حرکت خوبی بود از طرف شما.

گرچه میشه جواب مدیر خائف را که سعی کرده با تطمیع شما به قول خودش نه سیخ بسوزه نه کباب ، را داد، تا بفهمه خصوصی و دولتی نداره.

4. 2 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مگه چیکار کرم

دروود
    دمت و گرم و سرت سلامت باد!!!بابا بورو یه سر به همیار بزن.چیز بدی نیست!

6. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟

مشکل وقتی از لینکتون باشه همین میشه. یه همتی بکن سیم کشی خونه رو کامل عوض کن شاید مشکل از داخل خونه هست...

8. این کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Iran.pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

11

با سلام به همه دوستان .... من الان نزدیک به 5 ماهه از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ گرفتم ولی تا حالا خیلی باهاش مشکل داشتم و هر ساعت باید زنگ بزنم پشتیبانیش ... یک بار لینک میره یک بار چراغ اینترنت خاموش میشه و مودمم هم دی لینک 2740 u هست و خیلی هم عالیه از نظر مودم .... و الان نزدیک به 1 ماه هست که قربونش برم اصلا page باز نمیکنه و 1 ساعت اول سرعتش خوبه بعدش خیلی خیلی خیلی افتزا میشه ...من شیراز هستم .... شما هم همین مشکل دارین از 1 ماه جلوتر به اینور ؟؟؟؟
    دقیقا من هم همین مشکل رو باشون دارم همش میگن از سیم کشیه خونست کل سیم کشیه تلفنو عوض کردم بازم مشکل دارم
    یه چند هفته ای هست که چنین مشکلی دارم

10. این کاربر از Iran.pars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دروود
    سلام
    ممنون
    همیار مرکز ما را ساپورت نمیکنه...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دروود
    سلام
    ممنون
    همیار مرکز ما را ساپورت نمیکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام. شما کی چک کردین؟
    من ماهه پیش رفتم دفتر همیار که سرویس بگیرم گفتن فعلا پورت نداریم همون موقع درباره سرعت ها هم سوال کردم .گفت شبانه با روزانه سرعتش فرقی نداره.اگه بخواد کم کنه که 2زار ارزش نداره
    من چند ماهه پيش چك كردم اتفاقا قبلش زنگ زدم به من هم همينطوري گفتن من باور نكردم بعد يكي از دوستان كه هميار داشت زنگ زدم همون موقع چك كرد تازه اكانت راپيدشير هم بهش دادم سرعت بيشتر از 40 يا 45 نرفت
    معلومه كه اونا از خودشون تعريف ميكنن

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

الان بنده هم يك هفته هست اين مشكل رو دارم اگه تاپيك رو بگردي ميبيني كه چندين نفر از مراكز مخابراتي مختلف اين مشكل رو دارن بعد زنگ زدم پشتيباني ميگن اصلا مشكلي نيست دروغ ميگن الان ماتريكس مشكل داره و در مواقع اسفاده از چيز پي ان مشكل بيشتر ميشه و لينك هر چند دقيقه يكبار قطع ميشه اصلا ربطي به سيم كشي نداره خودت رو اذيت نكن

14. 2 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در راستای تایید حرف دوستان بنده هم در یک ماه اخیر بشدت با ماتریکس مشکل داشتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زنگ زدم مخابرات قبل از 13 که رانژه نمیکنن هیچ پورت خالی هم ندارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •