اون کاری که گفتید رو کردم ولی وقتی که عددها و ایکس رو وارد می کنم نمیره مرحله بعد
اون کاری که گفتید رو کردم ولی وقتی که عددها و ایکس رو وارد می کنم نمیره مرحله بعد
داداش بیا این نسخه را به دانلود.نسخه اینترنت سکیوریتی ورژن 11.0.1.400 را دانلود کن.این هم لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از زحماتتون اما روی ویندوز 7 بنده جواب نداد متاسفانه![]()
خوب شما باید اون ارور را okرا میزدید تا برود مرحله بعدی این کار فقط برای نسخه 11.0.1.400است ان هم قبل اپدیت چون با اپدیت پچ که دانلود شود این مشکل رفع میشود.اگر اپدیت شد وکسپر گفت باید سیستم ریست شود.ریست کنید وبعد از بالا امدن برای دادن کی فقط باید یک سریال نامبر بدید قبل از دادن سریال اینترنت خود را دیسکانکت کنید و یک سریال بدید و بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت بروی اکی کلیک کنید واز طریق browse محل کی را بهش بدید و کسپر را اکتیو کنید.موفق باشید
مجموعه ی 156 کی جدید برای ورژن های 2010 و 2011
AntiVirus and Internet Security
دوستان هیچ کدوم تو بلک لیست نیستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الآن مشکلم با license حل شده
با ارور Obsolete هست که هر چی اپدیت می کنم بازم هست
میشه یک عکس بذارید داداشی از ارورتون.شما باید تاریخ سیستم شما میلادی باشد وتایمزون ان هم تنظیم کنید.سرعت اینترنت شما چند کیلوبیت در ثانیه است واز چه ورژنی از کسپر استفاده میکنید.موفق باشید
این از عکس
سرعت هم از دانشگاه استفاده می کنم و سرعت دانلودم تقریبا 400 هست
خوب شما برید سایتی که بهت معرفی کردم فایل اپدیت را بگیر واز طریق افلاین برای بار اول دانلود کن وبرای دفعات بعدی از طیق انلای میتونی اپدیت کنی.چون دفعه اول اپدیت ها حدود 70 الی 80 مگابایت است وسرعت دانلود 30کیلوبایت است.
سلام کاسپر من ورژنش 11.0.0.232 و کی فایل بهش نمیخوره یا من بلد نیستم.
کسی لایسنس کی نداره برای این ورژن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)