سلام به همه دوستان.میخواستم بپرسم برای خرید رکوردر تو تهران کجا باید برم؟جمهوری یا پاساژ رضا؟یا اینکه جای دیگه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام به همه دوستان.میخواستم بپرسم برای خرید رکوردر تو تهران کجا باید برم؟جمهوری یا پاساژ رضا؟یا اینکه جای دیگه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
می تونید یا بهتر بگم می تونستید دsandisk sansa clip plus تهیه کنید ولی خیلی خیلی کم گیر میاد
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام
بستگی به برندی که میخواهید خرید کنید
مثلا رکوردر های سونی رو نمایندگی های سونی تو جمهوری دارند.
البته من چون خودم اونجا دیدم میگم احتمالا دوستان تهرانی بهتر میتونند کمک کنند.
واقعا کیفیت پخشش به i9 می رسه ؟ تا به حال داشتید ؟
سلام.ممنون که جواب دادین.قصد دارم یا سونی بگیرم یا zoom H1 البته از H1 هیچ اطلاعاتی ندارم حتی نمیدونم چه شکلیه ولی تو نت تعریفشو شنیدم.حالا فردا میخوام برم بخرم نمیدونم کجا برم بهتر کارم راه میافته و قیمتها مناسب تره.
درضمن دوستان اگه کسی از zoom H1 لینک مشخصات داره محبت کنه بده هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.رکوردر رو برای ضبط صدای کلاس درس میخوام.بین مدلهای ICD-AX412F و ICD-UX523F از سونی و zoom H1 موندم.
سلام
منم برای کلاس در می خوام
من AX412 رو انتخاب کردم چون Zoom گرون بود ! و UX512 و هم اسپیکر خوبی نداشت.
یک مدل ریفر با بسته بندی و ... از آمازون خریدم. فقط حدود 100 هزار تومان برام تموم شد و اگه خدا بخواد 4-5 هفته دیگه میرسه دستم
اگه از این مدل یا مدل دیگه ای خواستی می تونم برای شما هم بخرم چون هنوز از آمریکا پست نکردید !
اینم لینک مدلی که خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله در هر حال رکوردر خوبی بخری![]()
ممنون از لطفت ولی من به امید خدا فردا میرم بخرم که پنج شنبه اول صبح سر کلاس استفاده کنم.این zoom h1 چنده چطوریاس؟ فقط یه چیزی چطوری از آمازون خرید کردین؟مگه از اونجا پست میکنند اینجا؟بعد گمرکی بهش نمیخوره؟بعد تا چه حد اعتماد دارین که پولو پرداخت کردین؟شرمنده که زیاد شد. انشاء که بدون هیچ مشکلی به دستتون برسه.
کلاس های ما از مهر شروع میشه ... حیف شد !
راستش از یکی از شرکت های وارد کننده خریدم که 25 درصد کارمزد می گیرند و برام میارند . اسمشو نمی تونم بگم چون تبلیغ میشه
این چهارمین خریدم هست توی این چند ماه. هیچ کدام هم گمرک نخوردند. ماوس و کتابخوان و فلش و ... خریدم
با این 25 درصد کارمزد و دلار خیلی گرون بازم خیلی به صرفه شد
ببخشید ... من فقط قیمت اون طرف رو دارم
Zoom H1 اون طرف 100 دلاره که به پول ما میشه حدود 200 تومن !
دوستان کسی نمیدونه برای خرید رکوردر کجا مناسبتره؟هم از لحاظ قیمت هم تنوع.فردا باید برم خرید لطفا راهنمایی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)