تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 587 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه z0diac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    آلبوم سال 86 هیچکس!

پيش فرض

بد نیست هدفوناش
    شما به قیمت هم توجه کن اگه یه هدفون خوب میزاشت قیمتش خیلی بالاتر میرفت
    بع نظر من کار خوبی کرده شما میتونید با توجه به نیازتون بگیرید شاید یکی ipod touch بیشتر برای کارای دیگه میخواد تا موزیک پس میتونه پوله الکی و اضافه نده
    توی اینجا میتونید چند نمینه از وسایل جانبی با قیمتاشو ببنید

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

بد نیست هدفوناش
    شما به قیمت هم توجه کن اگه یه هدفون خوب میزاشت قیمتش خیلی بالاتر میرفت
    بع نظر من کار خوبی کرده شما میتونید با توجه به نیازتون بگیرید شاید یکی ipod touch بیشتر برای کارای دیگه میخواد تا موزیک پس میتونه پوله الکی و اضافه نده
    توی اینجا میتونید چند نمینه از وسایل جانبی با قیمتاشو ببنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درود/

سلام. شکی نیست که اگه می خواست یه هدفون مناسب رو اضافه کنه به محصولاتش، قیمتش کهکشانی میشد!!! اون وقت دیگه...
    ولی خوب خود محصولات اپل اون قدر گیرایی دارن که مثلاً هدفون بدش زیاد تو چش نمیزنه
    با تشکر از مهرداد که این نکته رو گوش زد کرد.
    Last edited by z0diac; 31-10-2010 at 00:30.

2. این کاربر از z0diac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

بلــه، کاملا!
    از طریق بلوتوث فکر نمیکنم بشه، گوشی تون چیه!؟
    گوشیم P1 هستش!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

درود/

سلام. شکی نیست که اگه می خواست یه هدفون مناسب رو اضافه کنه به محصولاتش، قیمتش کهکشانی میشد!!! اون وقت دیگه...
    ولی خوب خود محصولات اپل اون قدر گیرایی دارن که مثلاً هدفون بدش زیاد تو چش نمیزنه
    با تشکر از مهرداد که این نکته رو گوش زد کرد.
    اپل که همین طوری قیمتاش بالا هست اگه یه هدفون عالی هم میذاشت چیزی نمیشد! بالاخره هر چی باشه آیپاد یه پلیر حساب میشه!
    از استیو انتظار نداشتم که نقص تو کارش باشه.
    در هر صورت بازم کارش درسته و من آیپاد ۴ رو میخرم.

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

خب پس راهی برای استفاده از اینترنت گوشی روی آیپاد نیست، البته تا جایی که من میدونم!
    اپل که همین طوری قیمتاش بالا هست اگه یه هدفون عالی هم میذاشت چیزی نمیشد! بالاخره هر چی باشه آیپاد یه پلیر حساب میشه!
    از استیو انتظار نداشتم که نقص تو کارش باشه.
    در هر صورت بازم کارش درسته و من آیپاد ۴ رو میخرم.
    این هدفونی که هست، چیز به درد نخوری نیست، فقط به درد کار خیلی حرفه ای نمی خوره! یه پلیر عادی رو کاملا جواب میده، نمیشه یه نقص حسابش کرد!

6. 4 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب پس راهی برای استفاده از اینترنت گوشی روی آیپاد نیست، البته تا جایی که من میدونم!

ا
    ایشون میخواد از gprs گوشی استفاده کنه یا از gps گوشی؟
    البته p1 نمیدونم gps داره یا نه
    اگه gprs میخواد به نظرم یه راه باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

این هدفونی که هست، چیز به درد نخوری نیست، فقط به درد کار خیلی حرفه ای نمی خوره! یه پلیر عادی رو کاملا جواب میده، نمیشه یه نقص حسابش کرد!
    فکر میکنم جایی مطلبی در مورد کانکت شدن با بلوتوث خونده باشم، چون مال خیلی وقت پیشه و یادم نیست سوال کردم که مطمئن بشم. در مورد هدفون هم ممنونم از پاسختون.

ایشون میخواد از gprs گوشی استفاده کنه یا از gps گوشی؟
    البته p1 نمیدونم gps داره یا نه
    اگه gprs میخواد به نظرم یه راه باشه
    بله دوست عزیز من از GPRS ایرانسل میخوام استفاده کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم خوندم میشه احتمالا
    واسید براتون پیدا میکنم

10. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خدمت شما
    ببنید بدرتون میخوره
    استفاده از GPRS گوشی ها بر روی آیپاد تاچ
    خوب این روش یک روش بسیار کاربردی هست که با استفاده از یک گوشی دارای بلوتوث می تونین اینترنت رو روی آیپاد تاچ شیر کنین.
    وسایل لازم:

۱-آیپاد تاچ (نسل اول ، نسل دوم یا سوم )
    ۲- جیلبریک آیپاد.
    ۳- گوشی که قابلیت بلوتوث داشته باشه.
    ۴- نرم افزار iFunBox
    خوب اول از همه نرم افزار cydia رو باز کنین و از سورس BigBoos نرم افزار iBluever demo را نصب کنید.

خوب این روش یک روش بسیار کاربردی که در این انجمن صحبت های از این نرم افزار شده ولی آموزشی به طور کامل ارائه نشده ، در اینجا به آموزش کامل این نرم افزار می پردازیم.
    وسایل لازم:۱-آیپاد تاچ (نسل اول ، نسل دوم یا سوم )۲- جیلبریک آیپاد.۳- گوشی که قابلیت بلوتوث داشته باشه.۴- نرم افزار iFunBox
    خوب اول از همه نرم افزار cydia رو باز کنین و از سورس BigBoos نرم افزار iBluever demo را نصب کنید.

نکته مهم : حتما نسخه دمو ورژن ۱٫۰٫۱۵ را نصب کنید چون تنها این ورژن به صورت کامل بر روی IOS 4 کار می کند.

خوب بعد از نصب ، فایل لینک زیر را دانلود نمایید و پس از خارج کردن از حالت فشرده توسط iFunBox در مسیر زیر کپی نمایید:

Application/Blueverdemo.app

کد:

حالا آی پاد خود را ریسپرینگ کنید.

قبل از باز کردن نرم افزار به Wi-Fi وصل شوید و گزینه اکتیو بالای صفحه رو بزنید تا نرم افزار اکتیو شود.

بعد از انجام مراحل بالا و اکتیو شدن نرم افزار گزینه iBluever را در حالت on قرار دهید و و بلوتوث یک گوشی را روشن کنید بعد از پیدا کردن نام بلوتوث بر روی آن کلیک کنید تا صفحه ای مانند صفحه زیر باز شود:

خوب به ترتیب مقادیر زیر را وارد کنید:

PIN:این یک رمز هست که شما می تونید به صورت دلخواه وارد کنید تا هنگام ارتباط بلوتوث شما با گوشی از شما پرسید می شود ، به طور مثال: ۱۲۳۴۵۶

APN: این کد اتصال هست که اگه وارد هم نکردین زیاد مهم نیست ولی اگه می خواین بزنین واسه ایرانسل باید باشه mtnirancell و همراه اول باید باشه irtci.

Dial Number: این شماره ارتباط شماست که باید حتما این شماره رو وارد کنید:

۱#***۹۹*

خوب دیگه به تنظیمات دیگه کار نداریم فقط حتما script بروی Default قرار دهید.حالا بعد از وارد کردن مقادیر دکمه iBluever بالای گوشی را لمس کنید تا به صفحه قبل برگردید ، مطابق عکس زیر:

خوب حالا روی اسم بلوتوث رو لمس کنید تا نرم افزار شروع به کانکت شدن بکنه ، حالا نرم افزار اون رمز PIN که اول انتخاب کردیم برای گوشی مورد نظر می فرسته و باید اون رمز بزنیم و بعد از اون یک سئوال می پرسه از گوشی که باید yes رو بزنیم بعد iBulever شروع به کانکت شدن می کنه و اگه تمام مراحل را درست پیش رفته باشین باید یک علامت تیک سبز رنگ بقل بلوتوث شما ظاهر می شه که نشانگر کانکت شدن شما هست .

حالا دکمه Home رو بزنید و به سافاری برید و از دنیای شیرین اینترنت در همه جا لذت ببرید.

چند نکته که همیشه باید رعایت کرد:

۱-هیچ گاه بلوتوث خود را از منوی آیپاد روشن نکنید.

۲-وقتی نرم افزار روشن است اگر به منوی بلوتوث بروید می بینید گزینه بلوتوث غیر فعال شه است که هیچ جای نگرانی نیست وبعد از دیسکانکت شدن به حالت اولیه بر می گردد.

۳- در فریم ور ۴ هنگامی که این نرم افزار روشن هست هیچ علامت بلوتوث در گوشه تصویر دیده نمی شود.
    کپی از اپلستان

12. 9 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

خدمت شما
    ببنید بدرتون میخوره
    استفاده از GPRS گوشی ها بر روی آیپاد تاچ
    خوب این روش یک روش بسیار کاربردی هست که با استفاده از یک گوشی دارای بلوتوث می تونین اینترنت رو روی آیپاد تاچ شیر کنین.
    وسایل لازم:

۱-آیپاد تاچ (نسل اول ، نسل دوم یا سوم )
    ۲- جیلبریک آیپاد.
    ۳- گوشی که قابلیت بلوتوث داشته باشه.
    ۴- نرم افزار iFunBox

خوب این روش یک روش بسیار کاربردی که در این انجمن صحبت های از این نرم افزار شده ولی آموزشی به طور کامل ارائه نشده ، در اینجا به آموزش کامل این نرم افزار می پردازیم.
    وسایل لازم:۱-آیپاد تاچ (نسل اول ، نسل دوم یا سوم )۲- جیلبریک آیپاد.۳- گوشی که قابلیت بلوتوث داشته باشه.۴- نرم افزار iFunBox

نکته مهم : حتما نسخه دمو ورژن ۱٫۰٫۱۵ را نصب کنید چون تنها این ورژن به صورت کامل بر روی IOS 4 کار می کند.

خوب بعد از نصب ، فایل لینک زیر را دانلود نمایید و پس از خارج کردن از حالت فشرده توسط iFunBox در مسیر زیر کپی نمایید:

Application/Blueverdemo.app

کد:

حالا آی پاد خود را ریسپرینگ کنید.

قبل از باز کردن نرم افزار به Wi-Fi وصل شوید و گزینه اکتیو بالای صفحه رو بزنید تا نرم افزار اکتیو شود.

بعد از انجام مراحل بالا و اکتیو شدن نرم افزار گزینه iBluever را در حالت on قرار دهید و و بلوتوث یک گوشی را روشن کنید بعد از پیدا کردن نام بلوتوث بر روی آن کلیک کنید تا صفحه ای مانند صفحه زیر باز شود:

خوب به ترتیب مقادیر زیر را وارد کنید:

PIN:این یک رمز هست که شما می تونید به صورت دلخواه وارد کنید تا هنگام ارتباط بلوتوث شما با گوشی از شما پرسید می شود ، به طور مثال: ۱۲۳۴۵۶

APN: این کد اتصال هست که اگه وارد هم نکردین زیاد مهم نیست ولی اگه می خواین بزنین واسه ایرانسل باید باشه mtnirancell و همراه اول باید باشه irtci.

Dial Number: این شماره ارتباط شماست که باید حتما این شماره رو وارد کنید:

۱#***۹۹*

خوب دیگه به تنظیمات دیگه کار نداریم فقط حتما script بروی Default قرار دهید.حالا بعد از وارد کردن مقادیر دکمه iBluever بالای گوشی را لمس کنید تا به صفحه قبل برگردید ، مطابق عکس زیر:

خوب حالا روی اسم بلوتوث رو لمس کنید تا نرم افزار شروع به کانکت شدن بکنه ، حالا نرم افزار اون رمز PIN که اول انتخاب کردیم برای گوشی مورد نظر می فرسته و باید اون رمز بزنیم و بعد از اون یک سئوال می پرسه از گوشی که باید yes رو بزنیم بعد iBulever شروع به کانکت شدن می کنه و اگه تمام مراحل را درست پیش رفته باشین باید یک علامت تیک سبز رنگ بقل بلوتوث شما ظاهر می شه که نشانگر کانکت شدن شما هست .

حالا دکمه Home رو بزنید و به سافاری برید و از دنیای شیرین اینترنت در همه جا لذت ببرید.

چند نکته که همیشه باید رعایت کرد:

۱-هیچ گاه بلوتوث خود را از منوی آیپاد روشن نکنید.

۲-وقتی نرم افزار روشن است اگر به منوی بلوتوث بروید می بینید گزینه بلوتوث غیر فعال شه است که هیچ جای نگرانی نیست وبعد از دیسکانکت شدن به حالت اولیه بر می گردد.

۳- در فریم ور ۴ هنگامی که این نرم افزار روشن هست هیچ علامت بلوتوث در گوشه تصویر دیده نمی شود.
    کپی از اپلستان

بد نبود منبعتون رو هم می نوشتین !!!

جهت اطلاع عرض میکنم که منبع مطلب شما سایت i - p h o n e. i r هستش!!!

این کار یعنی دزدی!!! ببخشیدا ولی اسمش همینه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

HELP HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اقا من ایپاد نسل 4 رو جیل میکنم و تو کامپیوتر میزنه کامپیلیتد GREENPOISEN ) و یا با LIMERA میزنه DONE و کار تمام میشه بعد باید چیکار کنم؟
    اخه از طریق ITUNES نمیشه چیزی توش نصب کرد!!!
    در ضمن برنامه سیدیا هم نصب نمیشه با GREEN POISEON
    اگه میدونستم قراره دمارم دراد هیچ وقت نمیخریدمش!!!!!
    حالا ممنون میشم بگید چیکار کنم
    الان ورژن گوشیم 8B117) 4.1 هست
    ممنون

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

بد نبود منبعتون رو هم می نوشتین !!!

جهت اطلاع عرض میکنم که منبع مطلب شما سایت i - p h o n e. i r هستش!!!

این کار یعنی دزدی!!! ببخشیدا ولی اسمش همینه!!!!
    فکر کنم دوستمون اخرش نوشته کپی از اپلستان!

15. 2 کاربر از almamor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •