چرا کسی جواب منو نمیده!؟!!!!!!
چرا کسی جواب منو نمیده!؟!!!!!!
نه دوست عزیز ....این طور پچی موجود نیست ................حالا چی شده گیر دادی به فارسی ..خیلی گزارشگری فارسی قشنگهسلام.
من یک سوال داشتم:
پچی هست که گزارش بازی رو به فارسی تغییر بده؟
با گزارش فارسی افتضاح میشه
من قبلا دو نسخه متفاوت با گزارش فارسی گرفتم
مفت نمی ارزید...من که میگم همچین کاری نکنید
دوست عزیز با همون دکمه ای که پاس میدی یعنی دکمه شماره 1 یا روی دسته های 360 دکمه A رو بگیری ، ضمن پرس کردن به طرف توپ میره و سعی میکنه توپ رو بگیره بدون تکلقا کسی به ما نگفت آخر با چه دکمه ای روی گیم پد میشه توپ رو از حریف گرفت البته بدون تکل؟
و دوم اینکه دریبل با چه دکمه هایی است؟؟
ممنون
دریبل هم چند نوع داریم
یکیش همون جهت ها هستش که ساده ترینشه
یکیش سر توپ زدن یا حرکت بدن اومدن که باید دکمه شوت رو بزنی بلافاصله دکمه پاس رو بزنی و در همین حالت جهت بالا یا پایین (بسته به طرفی که میخواهی بری داره) رو بگیری یا اصلا جهت رو نگیری
یکیش هم L1+R1 رو نگه میداری و جهت ها رو میزنی
یکیش هم 4 تا L1 رو میزینی بعدش جهت ها
خیلی هستش که الان حضور ذهن ندارم ، توی لیست حرکت ها و آموزش تکنیک ها توی بازی به اسم command list میتونی پیدا کنی
----------------------
این هم یه پچ برای حرفه ای ها
PES 2009 Edit Beta 0.2 by Jok3r
89.05 Mb
This is PES 2009 Edit Beta 0.2 by Jok3rکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- All team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers and KITS
- FC Porto, Sporting CP & SL Benfica updated Transfers Ages and attributes corrected!
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
- New Balls and Bootpack
- FC Porto and SL Benfica Chants (Sporting CP Chants coming soon)
- New Faces For Some FC Porto Players
- Fixes bugs from previous version
Next Update will have Liga Sagres!
Jok3r Thanks Gaming Access And Juce![]()
پس چرا هر چی پچ میاد این لیگ المانش کامل نیست
همشون نوشته name only
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ببخشيد ها ولي فكر كردي شاهكار كردي . دريپ زيداني تو 2008 هم بود. اونقدر ها هم سخت نيست كه بلدي بخواد. فقط جهت هارو يكم چپ و راست كردن مي خواد همين.
نمي دونم نسخه بازي شما چطوريه. شما ليگ قهرمانان رو برو تموم كن كه زود تموم ميشه. اگه ارور نداد و قهرمان شدي . اونوقت ديگه مشكلت حله.
برای توپ گرفتن میتونی وقتی که به حریف نزدیک میشی R1 رو نگه داری بعد × رو تند تند بزنی
تو دریبل هم L1 رو نگه داری جهت رو یک دور بچرخونی یعنی به ترتیب و سریع بالا - راست - پایین - چپ یا برعکس
R2 رو تند تند بزنی یا R1 رو این دریبل تو بازیکنان تکنیکی با هم فرق میکنه
برای دریبل زدن ریز هم R2 رو نگه داری بعد جهت بدی یا سریع تغییر مسیر بدی
Last edited by Mohammad_Sn2001; 30-10-2008 at 00:54.
فیس اون بازیکنایی که تو تیم ملی هستند درسته ...........مثلا من رفتم بایرن مونیخ فیس toni و چندتای دیگه بود چون تو تیم ملیشون هستند .
منم این حرف دوستمون رو تایید میکنم این بلا سر منم اومده اصلا ارزش نداره چون درست ترجمه نمکنندش مثلا توپ رو
میشوتیدی با اختلاف کم میرفت بیرون میگفت : پاش به توپ درست ضربه نزد یه چیزای چرت و پرت ترجمه میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)