چرا آیدی خودم هم در لیست friends نشون میده؟
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
چطوری یک پیام رو برای تمامی افراد چه آنلاین و چه آفلاین همزمان بفرستم؟
چرا آیدی خودم هم در لیست friends نشون میده؟
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
چطوری یک پیام رو برای تمامی افراد چه آنلاین و چه آفلاین همزمان بفرستم؟
چون خودتون رو هم اد کردید
همه افرادی رو که میخواهدی به اونها پی ام بزنید رو انتخاب کنید و کلیک راست کنید روی یکی از اون ها و گزینه Instant Message رو بزنید و در پنجره ای که باز میشه میتونید هرچی خواستید برای همه افراد انتخاب شده ارسال داشته باشید
جواب بدین بد نیستا ...![]()
سلام
ممنون بابت جواب اینکارارو قبلاً انجام دادم ولی نمیشه
مشکل اینجاست که خودم عکس عوض شده رو میبینم ولی طرف مقابل همون عکس قبلی رو میبینه
حتی خودم که تو ADD لیست خودم هستم عکس عوض شده رو میبینم
میخوام بدونم این عکسهای بقل ID یاهوو کجا تو کامپیوتر ذخیره میشه یا کش میشه و با چه فرمتی
که بشه اونجوری پاکش کرد
![]()
سلام
شما برو تو مسيري كه مسنجر رو نصب كردي..
فك كنم همه چي لو بره..
بد نيست يه بارم مسنجر رو حذف كني..
اینکار رو هم قبلاً انجام دادم حتی تو پوشه تمپ خود ویندوز هم رفتم اونجا هم هیچ عکسی ذخیره نشده نمیخوام مسنجر رو پاک کنم واسه خاطر یه عکس
میگم چرا بعضی وقتا چیزایی که طرف مقابلم داره تایپ میکنه نشون داده نمیشه؟
سلام..
ممكنه از سرعت پايين باشه كه set نميشه نحوه تايپ كردن و يا اين كه طرف مقابل با موب داره چت مي كنه..!
تا جائی که میدونم و حتی در انجمن های خارجی هم خوندم این مشکل نرسیدن پی ام ها در یاهو مسنجر که سفید نشون میده به نصب آخرین ورژن اینترنت اکسپلورر برمیگرده... بعد از نصب اینترنت اکسپلورر 9 یاهو مسنجر هم به این مشکل دچار میشه... اینجا هم یکی پست زده که با نصب یک آنتی کرم خاصی و اسکن سیستم با اون این مشکل مرتفع میشه.. حالا من موندم بلخره این مشکل کاره کرم اینترنتی هست یا نصب آ ای یا هر دو؟
منظورتون اینه که صفحه گفتگو سفید هست و هیچی توش دیده نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)