سلام آقا توحید
جالب شد . من که بدون شیلتر شکن نمیتونم یه صفحه را لود کنم . اگر تقصیر مخابراته که میسپاریم به خدا ... اما اگر تقصیر همارا است اون دیگه راه حل داره ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدن دوستان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام آقا توحید
جالب شد . من که بدون شیلتر شکن نمیتونم یه صفحه را لود کنم . اگر تقصیر مخابراته که میسپاریم به خدا ... اما اگر تقصیر همارا است اون دیگه راه حل داره ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدن دوستان
تو کشور همسایمون ترکیه دارن VDSL با سرعت 32 میدن.حالا ما نمیتونیم یه یک مگ یا دو مگ رو جمع و جورش کنیم.![]()
تقصیر تهران...
دیتا سنتر منبع...
ظاهرا برای همه اینطوری هست
البته من میتونم لود کنم.
ولی کامل لود نمیشه
سرویس Cash دوباره فعال شده...
![]()
همارا که cash نداره ؟ خودشون گفتند
نه سرعتی ، نه قیمت مناسبی ، نه کیفیت و پشتیبانی مناسبی !!! دیگه چی بگیم والا ! ... همارا هم میبینی که وسط دانلود 300 مگی از رپید شیر یه لحظه قطع شد و ... ! (البته همه ISP ها همینن !)تو کشور همسایمون ترکیه دارن VDSL با سرعت 32 میدن.حالا ما نمیتونیم یه یک مگ یا دو مگ رو جمع و جورش کنیم.![]()
این که دیگه شده کار هر روزمان اگر فرصت شد لیستی از دانلود های idm را میذارم که ببینید وسط چه فایل هایی همارا قاط زده . نمیدونم گاهی طوری می کنند که دیگه Resume هم نمیشه !!!
به هر حال باید بسوزیم و بسازیم و. امیدوارم به آینده چون دیگه هیچ ندارم فقط امید![]()
یه ساعت اضافه رو میخام چیکار وقتی با سرعت نصف قبلی دانلود میکنه.صفحه هم باز نمیکنه.![]()
برای همارا متاسفم!!!
من خیلی ازش راضی بودم و همیشه مشتاق سیاستهاش.
ولی...
اینکه فکر کنن کاربرهاشون یه عده آماتور هستن که چیزی از نت حالیشون نمی شه جای بسی تعجبه.!
اومدن با یه سیاست زیرکانه با افزایش 1 ساعتی استفاده رایگان فقط ذهنیت مردم رو گول زدن.
در پشت پرده سرعت دانلود به کمتر از نصف معمول (روایت در روز یکشنبه 29 آذر 88 ساعت 2:45 ) یعنی بین 18 تا 29 KB رسوندن. با این اوصاف با یه حساب سر انگشتی می تونید ببینید که نه تنها دانلود شبانتون که معمولا با سرعت قبلی و در شرایط ایده آل چیزی در حدود 900 M بود الان با این افزاشی مضحک 1 ساعته حتی نمی تونید 600 M هم دانلود کنید!!
اکثران شرکتها سیاستهایی رو انتخاب می کنن که کاربرای بیشتری جذب کنن. و صد البته کاربرایی که می دونن چی دارن خریداری می کنن. چون یک فرد با تجربه برابر با چندین مشتری جدید هستش.
با این اوصاف من دیگه از همارا نا امید شدم. ای کاش حتی 1 دقیقه هم اضافه نمی کرد تا اینجوری بخواد به صود بیشتری برسه اونم با عوام فریبی !!!
اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه فکر کنم خیلی ها از همارا کوچ کنن.
تازه داشتیم به یه شرکت بومی و به قول معروف وطنی افتخار می کردیم.حالا باید بازم دست به دامن شرکتای اجنبی و پایتختی بشیم. مثلا پارس آنلاین.
هماراااااا نذار نا امید شیم.
ممنون دوستان
بابا این همارا چش شده.امشب سرعت دانلود خوب بود.یه روز در میون سرعت خوب میشه شب بعدش باز خراب
میشه.امروز با این یه ساعت اضافی حدود 1.1 گیگ دانلود داشتم.
شرکت مالاریا گرفته.هر 48 ساعت یه بار تب میکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)