ممنون...فقط یه سوال...این سه تا شرکت، گوشی هارو با همون گارانتی اصلی ( mlw ) میدن؟ چون نوکیا گفته فقط یه گارانتی معتبر داره که همون mlw هست...ببخشید اگه من متوجه نمی شم![]()
ممنون...فقط یه سوال...این سه تا شرکت، گوشی هارو با همون گارانتی اصلی ( mlw ) میدن؟ چون نوکیا گفته فقط یه گارانتی معتبر داره که همون mlw هست...ببخشید اگه من متوجه نمی شم![]()
بله.
ببین اینا تو ایران معتبرن.
یعنی اصلن.
من از یکی این mlw رو پرسیدم گفت اصلا نمیدونم چیه!
Last edited by Mani Sasy; 09-03-2009 at 13:10.
ببخشید یادم رفت.
Lg ks360 بدون گارانتی: 165.000 تومان
lg ks360 گلدیران:200.000 تومان
درسته گرون شده.
16 گیگش با گارانتی ماکروتل 590000 تومن شده در حالی که 575000بود.
سلام دوستان قیمت روز iphone 3g هشت گیگ و 16 گیگ رو می خوام
ممنونم
iphone 3g بدون گارانتی700000 تومان 16 گیگابایت/
iphone 3g بدون گارانتی 650000 تومان 8 گیگابایت.
قیمت آیفون هیچ وقت دقیق نیست.پس اختلاف ممکنه تا 60 _70 تومنم باشه.
روزهاي پاياني سال بهترين زمان خريد گوشي است
موبنا- برخلاف سال هاي گذشته که کارشناسان بازار مخالف خريد گوشي در آخرين روزهاي سال بودند اما آنها در شرايط فعلي ، روزهاي پاياني سال را بهترين زمان براي خريد گوشي تلفن همراه مي دانند.
رئيس اتحاديه فروشندگان دستگاههاي صوتي - تصويري و لوازم يدکي تهران در گفت و گو با خبرنگار موبنا اعلام کرد: رکود اقتصاد جهاني و تاثير آن بر بازار تلفن همراه ، سبب کاهش قيمت اين کالاي ارتباطي شده است.
"ابراهيم درستي" افزود: بر خلاف سالهاي گذشته که در آستانه عيد قيمت گوشي هاي تلفن همراه افزايش پيدا مي کرد ، امسال به دليل رکود اقتصادي و کاهش تقدينگي در ميان مردم ، قيمت اين کالاي ارتباطي در سرازيري قيمت ها قرار گرفته است.
وي تصريح کرد: اين روزها ، بهترين زمان ممکن براي خريد گوشي تلفن همراه است چرا که قيمت گوشي ها به پايين ترين حد خود رسيده است.
درستي با اشاره به کاهش خريد و فروش گوشي تلفن همراه نسبت به سالهاي گذشته افزود: با افزايش عرضه گوشي هاي مختلف با برندهاي متفاوت، همچنين ارزان شدن گوشي هاي تلفن همراه نسبت به ماه هاي گذشته ، بازار گوشي هاي تلفن همراه موجود در تهران شاهد کاهش مراجعه کنندگان بوده است
راستش من دیشب اینا رو خوندم...واسه همینه می پرسم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میاد نیا و اتصالات با همون گارانتی اصلی ( MLW ) بدن...چون تو سایت نوکیا به عنوان مرکز خدمات معرفی شدن...
سلام
مرسي نكته ي خوبي بود
من رفتم سايت نوكيا رو ديدم قسمت فارسي شو
تو اونجا ليست فروشگاه ها هم بود
از كجا ميشه سريال گوشي رو چك كرد كه اصله يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مانی جان
قیمت
htc hd
n95 8gb
n79
5800
ممنون، شاد باشی![]()
قیمت 5800 چنده
بدون گارانتی!!
اصل قاچاق !
Last edited by Tornado2800; 09-03-2009 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)