بهتره ببرید جایی که این کار رو می کنند چون همین چسب و پین احتمال شکستن شیشه پلاستیکی روی اونو داره و بعد اکه سیل نشه آب وارد شده و خیلی زود خراب میشه در ضمن ریفلکسر پشت او رو هم میشه تمیز کرد و لعاب داد
بهتره ببرید جایی که این کار رو می کنند چون همین چسب و پین احتمال شکستن شیشه پلاستیکی روی اونو داره و بعد اکه سیل نشه آب وارد شده و خیلی زود خراب میشه در ضمن ریفلکسر پشت او رو هم میشه تمیز کرد و لعاب داد
میشه مشکل از فشنگی اب باشه؟
ممنون
ریفلکسر کدومه؟
(ببخشید هی سوالای آماتوری میپرسما)
سلام یه پراید 87 دارم موقع سرعت رفتن مثلا دنده 3 یه صدایی همانند صدای مثل تونل میده میگه هو هوووووووووووووووووووووو دائم میاد قبلا این صدا رو نداشتم از لرستان یه بی شرف از خونه دراومد مستقیم به من زد از طرف باک سمت چپ بنزین از اون به بعد صدا شروع شد البته باک اسیبی ندید خورد به بدنه یکی میگه ممکنه از بلبرینگت باشه اسیب دیده حالا نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟![]()
سلام.بررسي كن ببين اكسل پيچشي عقب اسيب نديده يا اينكه زاويه چرخ عقب از حالت استاندارد خارج نشده باشه حتي ممكنه كه ميل توپي چرخ عقب كج شده باشه.
سلام
دقیقا مثل همین مشکلو رو سرعت تقریبا 90 تا 110 با ماشین قبلیم (پراید) داشتم که بردم نشون دادم از بلبرینگش بود که خورد شده بود و یکم خشک بود.
احتمال خیلی زیاد از همین بلبرینگ باشه.
فقط کافیه یارو چرخو باز کنه،متوجه میشه که از همینه یا نه...
دوستان من ماشینم تو حرکت یدفعه خاموش میشه مشکل از کجاست
دوبار تا حالا برام پیش اومده و دوبارش هم بعد دست انداز بوده که یه کم حرکت کردم خاموش شد
ماشینم پارس هستش
کیلومتر ماشینم هم درست کار نمیکنه مثلان 110 تا 95 تا نشون میده
سنسور كيلومتر ممكنه اشكال پيدا كرده باشه.
بايد چك بشه و در صورت نياز تعويض.
به تعميركار مراجعه كنين، ترجيحا كسي كه بتونه عيب يابي دقيقي با دياك انجام بده
بلبرینگ چرخت مشکل داره از هر سمتی که صدا میاد همون چرخ مشکل داره! تا بدتر نشده و تو راه ضدحال بهت نزده ببرش تعمیر تا خرجش بیشتر نشه...
ممکنه باشه در هر حال ایرور باید مشخص شه حتی با یه دستگاه کامل دیاگ هم چک کنید همه جا دستگاهها مثل هم و کامل نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)