جناب ریاضیدان sevencity یک مگش سه ماهه 54 بود شده 50
512 هم شده 44
اون چیزی که شما خوندی 90 تومن سه ماهه حجمش 30 گیگه یعنی 24 گیگ بیشتر نه 4 گیگ بیشتر!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جناب ریاضیدان sevencity یک مگش سه ماهه 54 بود شده 50
512 هم شده 44
اون چیزی که شما خوندی 90 تومن سه ماهه حجمش 30 گیگه یعنی 24 گیگ بیشتر نه 4 گیگ بیشتر!
اصلا بحث سر اینه که چرا شبانه رو نیم بها کردن خوبه قیمت هاش ارزون شده ولی بیشتر شبا دانلود میکنن اونا ناراضی هستن که تعدادشون کم نیستجناب ریاضیدان sevencity یک مگش سه ماهه 54 بود شده 50
512 هم شده 44
اون چیزی که شما خوندی 90 تومن سه ماهه حجمش 30 گیگه یعنی 24 گیگ بیشتر نه 4 گیگ بیشتر!![]()
خیر
اشتباه میکنید باید با شبانه ی رایگان مقایسه کنید نه با شبانه نیم بها
در رابطه با حجم اشتباه کردم
کسی که شبانه ی رایگان داره حجم بیشتر میخواد یا اونی که شبانه ی نیم بها!؟
عجب تعرفه های مسخره و جوکی
بازم معتقدی ارزون کردند؟
خلاصه همه دارن میرن شمام زیاد تلاش نکن
یادتونه قرار بود سرعت همه رو شبانه 256 کنند؟
چی شد که منصرف شدند؟ یعنی یوزرا زنگ زدند ترسیدن؟
شاید بازم زنگ بزنیم تعرفه هارو عوض کنند
چی ارزون شده
خوبه تعرفه ها جلو چشمونه
چی رو ازرون کردند من نمیبینم!؟
چرا با نیم بها مقایسه میکنید؟
مگه همتون شبانه ی رایگان نداشتید؟
آسیاتک در عرض یک روز تعرفه هاشو تقریبا دو برابر گرونتر کرده
من دیشب با قراردادی که قدیمی هست دانلود کردم چیزی از حجم بر نداشت
دوستان با قرارداد قدیمی نگران نباشند چیزی ار حجم بر نمی داره
تا پایان قرارداد سر می کنیم و بعدش با به فکر یه جای دیگه باشم
128 مخابرات شرف داره به اینترنت پیزوری آسیاتک که فکر کرده ارث باباشو ما داریم ازش می گیریم
دوستانی که میگن ارزون کردن یه حساب سر انگشتی بکنن می بینن که چه قدر داره میره تو پاچشون واقعا اگه معتقد هستین که ارزون شده با شبانه نیم بها هیچ حرفی واسه گفتن نیست و به گرفتم سرویس از این شرکت درپیت ادامه بدین
Last edited by happyfeat; 21-02-2011 at 08:57.
با 4 سال سابقه در آسیاتک با ترفندهای این شرکت کاملاً آشنا هستیم. کدام شرکت اینقدر تعرفه تغییر داده؟
کاملاً مشخص است که خودشان نمی دانند چه کاری می کنند و مدام در حال تغییر دادن نوع تعرفه ها هستند و جالب اینجاست که دقیقاً قبل از تعطیلات این کارها را انجام می دهند که مشتری قادر به تغییر سرویس و استفاده از خدمات شرکت دیگری نباشد.
متاسفانه اینجا برخلاف کشورهای دیگر که همیشه حق با مشتریست، اصلاً حق با مشتری نیست.
و دیگر هیچ ...
عید همگی مبارک![]()
دقیقا با سیاست این کار را کردند. به کسانی شبانه رایگان دادند که عملا به خاطر حجم بالایی که در روز دارند کمتر امکان داره که به شبانه نیاز پیدا کنند. در واقع آسیاتک شبانه رایگان را برداشته و دیگه شب و صبح نداره. مثلا با این ترفند خیال کردند که سر مردم شیره میمالند
درسته اگه مجدد شارژ نکرده باشین شبا از حجمتون کم نمیکنه.من دیشب با قراردادی که قدیمی هست دانلود کردم چیزی از حجم بر نداشت
جالبه بعضی دوستان فكر میكنند چيزی ارزون شده !
به فرض مثال اگر من شبی 700 مگ دان كنم (كه در حال حاظر بيشتره و به 2 گيگ هم ميرسه) در اينصورت در ماه حدود 20 گيگ فقط از طريق شبانه دان كردم ، حالا در تعرفه جديد دو اتفاق ميفته : 1. سرعت ، سرعت واقعی ميشه و با 128 حتی اگر شبانه رايگان باشه بيشتر از 300 مگ نميتونی دان كنی و حالا كه نيم بها هستش عملا فقط 150 مگ رايگان دان ميكنی . 2. خيلی كمتر از اون نصف حجمی كه از دست دادی بهت پول برميگردونن يعنی بالفرض روزی 150 مگ ازت ميگيرن (كه قبلا رايگان بود) و در ماه ميشه 4500 مگ كه هر گيگ اضافه رو 4500 تومان + ماليات و عوارض زده پس 4.5 گيگ ضربدر 4500 تومان چقدر ميشه ؟
كلا دوستانی كه فكر ميكنن ارزونتر شده احتمالا اصلا نميدونن شبانه يعنی چی ؟ يا اينكه تهرانی نبودن و اصلا شبانه رايگان نداشتن.
این تعرفه های جدید فقط به درد وبگردی میخوره...دانلود دیگه نمیشه کرد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)