سلام......
چه طور میشه تو Yahoo 360یکی رو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه ID طرف رو دارم نمیدونم چه جوری صفحه Yahoo 360 رو ببینم؟؟؟؟؟؟؟
سلام......
چه طور میشه تو Yahoo 360یکی رو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه ID طرف رو دارم نمیدونم چه جوری صفحه Yahoo 360 رو ببینم؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by faramoosh shode; 27-07-2007 at 13:40.
من فقط از اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 6 استفاد همکنم
دااشمم روی همین سیستم کار میکنه ولی به یه اکانت دیگه..
اون مشکلی نداره
ولی من فقط نمیتونستم ساین این بشم
سلام.......من همه این کارا رو کردم ولی بوت نکرد لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
شما دوتا آیدی بساز یکیشو توی بوتر لاگین کن یکی دیگه رو با یاهو مسنجر....... بعد خودتون رو بوت کنید......... ببینید میشه یا نه!
موفق باشید![]()
:
جوابم رو بدید..........خواهشن.
دوست عزیز من بااین مسنجر نمیتونم ایدی بسایزم لطفا یه ایدی ساز میدین لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
سلام مجدد
البته با نصب مجدد ویندوز مشکلم فعلا حل شده
ولی میخوام بدونم که آیا راه حل مناسب دیگری هم وجود داره که بدون نصب ویندوز بتونم مشکلمو حل کنم
چون بازم ممکنه این اتفاق برام بیافته؟
جوابم رو بدیییییییییییییدددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددد![]()
آقا من چنین کاری رو کردم وتونستم با 4 تا ID که میخواستم On بشم ولی یک مشکلی بود فقط چراغ ID اولیم برای طرف مقابل روشن میشد و 3 تا دیگه بکل خاموش بود.
به نظر شما مشکل کجاست؟
با تشکر
اتفاقا من همین امروز ویندوز عوض کردم..ولی دوباره این مشکل برام پیش اومد..
سلام...........
نمیدونم متاسفانه!
اتفاقا من همین امروز ویندوز عوض کردم..ولی دوباره این مشکل برام پیش اومد..منم احتمال میدم یاهو مسنجر از طرف فایروالی چیزی بلاک شده باشه........ شما دوستان از نرم چه نرم افزارای امنیتی ای استفاده میکنید؟سلام مجدد
البته با نصب مجدد ویندوز مشکلم فعلا حل شده
ولی میخوام بدونم که آیا راه حل مناسب دیگری هم وجود داره که بدون نصب ویندوز بتونم مشکلمو حل کنم
چون بازم ممکنه این اتفاق برام بیافته؟
عزیز احتیاجی نیست که حتما با برنامه ی مسنجر آیدی بسازید! به سایت یاهو برید و از طریق سایت اقدام کنید! بعد از ساخت آیدی یه امتحان کنید........ امیدوارم این بار کارتون راه بیفته!دوست عزیز من بااین مسنجر نمیتونم ایدی بسایزم لطفا یه ایدی ساز میدین لطفا میگید کدام دکمه بوت قربانی رو آفلاین میکنه
شب همگی بخیر![]()
Last edited by amintnt; 28-07-2007 at 01:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)