تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 691 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه farzan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Mehrshahr

پيش فرض

ای خدا این چه زبونیه که سیمز من داره ؟؟!!!

من چه جوری اینو انگلیسی کنم ؟!؟

داره خودمونی میشه radar khoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کجاییه؟ اول که نصب میشه یه لیستی از زبونا نداره؟ اگه نداره باید از p30world بخریش. to farzan.b

3. این کاربر از radar khoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه radar khoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من بار اولمه که نواین سایت اومدم و به خاطر بحث داغش عضو شدم سریع
    منخ واستم سیمزم رو update کنم از طریق launcher این کارو کردم به ورزن 1.9.22.004002 ولی بعدش انگار کرک بازیم پرید و میگه سی دی رو بزار تو دستگاه
    و یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم بازی رو به اخرین ورزن update کنم و همیشه جدید ترین امکاناتو داشته باشم

خیلی توی سایت کردم ولی تعداد صفحات فوق العاده زیاد و دارای موضوعات مختلف هست برا همین به چیزه زیادی نرسیدم جز یه فایل از سایت تورنت که تو سایت اپ شده بود برا update
    لطفا راهنمییم کنین
    ببین sims3 va world adventures ro dari age nadari az hamin site begir

داره خودمونی میشه farzan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Mehrshahr

پيش فرض

نمی دونم کجاییه .. مثلا بالا a هاش 2 تا نقطه داره ... به هر حال نمی تونم داخل بازی آپشنی در مورد تغییر زبان پیدا کنم ... اول بازی هم نه متاستفانه نداره
    ممنون واسه جواب

داره خودمونی میشه alireza_gaming's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

to alireza gaming:
    ببین 2 تا اتاق کوچک کنار معبد هست؟ توی یکیشون یه پله رو پایینه می ری پایین ADVENTURE شروع میشه
    ببخشید میشه بگید در کدوم معبد ؟ چون من مشکلم با این ماجرا همین است که نمی دونم کدوم معبد را میگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله sims 3 و world adventures رو دارم اما هیچ کدومشون بالا نمیان اول میگفت باید update کنی ولی بعد update بازم نیومد بالا مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

سلام بچه ها من بار اولمه که نواین سایت اومدم و به خاطر بحث داغش عضو شدم سریع
    منخ واستم سیمزم رو update کنم از طریق launcher این کارو کردم به ورزن 1.9.22.004002 ولی بعدش انگار کرک بازیم پرید و میگه سی دی رو بزار تو دستگاه
    و یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم بازی رو به اخرین ورزن update کنم و همیشه جدید ترین امکاناتو داشته باشم

خیلی توی سایت کردم ولی تعداد صفحات فوق العاده زیاد و دارای موضوعات مختلف هست برا همین به چیزه زیادی نرسیدم جز یه فایل از سایت تورنت که تو سایت اپ شده بود برا update
    لطفا راهنمییم کنین
    سلام به همه
    چه جوری با sims launcher تونستی آپدیت کنی من هر کاری می کنم به سرور سیمز وصل نمیشه.من نسخه ای که دارم world adventure هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راهی برای نصب sims 3 world adventure رو میخواستم!
    Last edited by َalireza; 09-02-2010 at 17:40.

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    راهی برای نصب sims 3 world adventure رو میخواستم!
    هیچ راهی به غیر از آپدیت سیمز 3 نیست که البته خیلی ها از جمله خود من موفق نشدم انجامش بدم فکر کنم بایدیه سیمز 3 ورژن جدیدتر بخریم

داره خودمونی میشه kingali_menelion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ابرشهر

پيش فرض

هیچ راهی به غیر از آپدیت سیمز 3 نیست که البته خیلی ها از جمله خود من موفق نشدم انجامش بدم فکر کنم بایدیه سیمز 3 ورژن جدیدتر بخریم
    اگه قصد خرید داشتید همینی که P30 World میفروشه رو بگیرید، من خریدم و بدون دردسر نصب کردم. هم بازی اصلی ورژن جدید رو داره و هم World Advantures...

=============
    ضمنا تو این سیمز 3 جای یه چیزی خیلی خالیه! تو سیمز 2 یه قسمت داشتیم برا هر سیم بنام Memories که تمام اتفاقاتی که تو زندگی اون بابا می افتاد اونجا ثبت میشد. و گاهی اوقات نگاه مینداختیم یاد گذشته ها زنده میشد! کار اشتباهی کردن با حذف این بخش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •