ای خدا این چه زبونیه که سیمز من داره ؟؟!!!
من چه جوری اینو انگلیسی کنم ؟!؟![]()
ای خدا این چه زبونیه که سیمز من داره ؟؟!!!
من چه جوری اینو انگلیسی کنم ؟!؟![]()
کجاییه؟ اول که نصب میشه یه لیستی از زبونا نداره؟ اگه نداره باید از p30world بخریش. to farzan.b
ببین sims3 va world adventures ro dari age nadari az hamin site begir
نمی دونم کجاییه .. مثلا بالا a هاش 2 تا نقطه داره ... به هر حال نمی تونم داخل بازی آپشنی در مورد تغییر زبان پیدا کنم ... اول بازی هم نه متاستفانه نداره
ممنون واسه جواب![]()
ببخشید میشه بگید در کدوم معبد ؟ چون من مشکلم با این ماجرا همین است که نمی دونم کدوم معبد را میگه
بله sims 3 و world adventures رو دارم اما هیچ کدومشون بالا نمیان اول میگفت باید update کنی ولی بعد update بازم نیومد بالا مشکل چیه؟
سلام به همه
چه جوری با sims launcher تونستی آپدیت کنی من هر کاری می کنم به سرور سیمز وصل نمیشه.من نسخه ای که دارم world adventure هستش.
![]()
سلام
راهی برای نصب sims 3 world adventure رو میخواستم!![]()
Last edited by َalireza; 09-02-2010 at 17:40.
هیچ راهی به غیر از آپدیت سیمز 3 نیست که البته خیلی ها از جمله خود من موفق نشدم انجامش بدم فکر کنم بایدیه سیمز 3 ورژن جدیدتر بخریم
اگه قصد خرید داشتید همینی که P30 World میفروشه رو بگیرید، من خریدم و بدون دردسر نصب کردم. هم بازی اصلی ورژن جدید رو داره و هم World Advantures...هیچ راهی به غیر از آپدیت سیمز 3 نیست که البته خیلی ها از جمله خود من موفق نشدم انجامش بدم فکر کنم بایدیه سیمز 3 ورژن جدیدتر بخریم
=============
ضمنا تو این سیمز 3 جای یه چیزی خیلی خالیه! تو سیمز 2 یه قسمت داشتیم برا هر سیم بنام Memories که تمام اتفاقاتی که تو زندگی اون بابا می افتاد اونجا ثبت میشد. و گاهی اوقات نگاه مینداختیم یاد گذشته ها زنده میشد! کار اشتباهی کردن با حذف این بخش...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)