تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 458 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 4574

نام تاپيک: Travian

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نمیخواستم انقدر تایپ کنم دیگه وقتی دستم میره رو کیبرد خودش تایپ میکنه
    اون مقایسه رو هم در پاسخ اون دوستی گذاشتم که شوالیه گول رو برتر میدونست.
    توی نژاد گول شاید گزینه خوبی باشه ولی درمقایسه با شوالیه سایر نژاد ها قدرت کمتری داره.
    سلام جناب الکس.شما تو سرور فیلیپین چطوری با اونا حرف میزدید؟انگلیسی می گفتید یا اصلا حرف نمی زدید؟
    راستی اینم الآن به ذهنم رسید.دوستان من یک دفعه رفتم جاسوسی از یه دهکده ی 400 تایی که گول بود و عضو هیچ اتحادی نبود.گفتم لابد یارو پاپ بازه.مچم رو گرفت و خبرچینم کشته شد.
    گفتم لابد بی خیال میشه.منم جمعیتم 175 بود اون موقع.یهو نا غافل بهم حمله کرد.با 2 تا رعد و 49 تا شمشیر زن حمله کرد و همشون افتادن تو تله.
    بعدش من خونه نبود نگو این بار حمله عادی زده با 63 تا شمشیر زن حمله کرد منم لشکریان تو دهکده بودن.نامرد زد و 18 تا سرباز پیاده و یک خبر چین و 23 تا شمشیر زن و 3 تا رعد مو کشت
    البته خودش هم 26 تا کشته داد.
    حالا بعد از حدود یه 4 روزمن وضعم خیلی خوب شده.(نسبت به قبل)
    الان میخوام بهش اتک بدم و به اصطلاح باباشو بذارم تو جیبش.
    باید برا کشتن 200 شمشیر زن چندتا سرباز و از چه نوعی درست کنم؟(بین رعد و شمشیر زن)
    Last edited by M A M M U T; 24-08-2010 at 20:46.

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

من بحثم اواخر نبود.

گفتگو سر اوایل بود. اوایلم که نه همری هست، نه کشکیو نه دوغی! . درسته؟
    جدا از این بحث، همر گول رو میشه با یه سری تعویضات به یه سپر قوی تبدیل کرد.
    همچنین سر مقایسه دلاور و رعد

من متاسفم که تو اولین برخوردم با دوستان یکم بحث تند شد. عذر منو بپذیرید...
    دوستان میشه خودشونو معرفی کنن؟
    راستی این دوستمون آرمان هم که فرمودینو کجا میشه پیدا کرد؟

ممنون...
    Last edited by metana; 24-08-2010 at 21:02.

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام جناب الکس.شما تو سرور فیلیپین چطوری با اونا حرف میزدید؟انگلیسی می گفتید یا اصلا حرف نمی زدید؟
    راستی اینم الآن به ذهنم رسید.دوستان من یک دفعه رفتم جاسوسی از یه دهکده ی 400 تایی که گول بود و عضو هیچ اتحادی نبود.گفتم لابد یارو پاپ بازه.مچم رو گرفت و خبرچینم کشته شد.
    گفتم لابد بی خیال میشه.منم جمعیتم 175 بود اون موقع.یهو نا غافل بهم حمله کرد.با 2 تا رعد و 49 تا شمشیر زن حمله کرد و همشون افتادن تو تله.
    بعدش من خونه نبود نگو این بار حمله عادی زده با 63 تا شمشیر زن حمله کرد منم لشکریان تو دهکده بودن.نامرد زد و 18 تا سرباز پیاده و یک خبر چین و 23 تا شمشیر زن و 3 تا رعد مو کشت
    باید برا کشتن 200 شمشیر زن چندتا سرباز و از چه نوعی درست کنم؟(بین رعد و شمشیر زن)

بایددید تله ،دیوار، نیرو دفاعی دیگه و... داره یا نه!

اگه نداشته باشه فک کنم یه بار مشابهش برا هم اتحادیم پیش اومد.
    با حدود 60تا شمشیرزن و 30 تا رعد،  180تا شمشیرزنو کشت. اما خودشم تقریبا همه سربازاش مردن!

4. این کاربر از metana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    انگلیسی
    اتحاد های درست حسابی خارجی کاملا باید با هم همانگ بود بخاطر همین پیغام زیاد رد و بدل میشد و خوبی اون اتحادی که من بودم این بود که لیدر اصلی انلیسی زبان بود همه هم مجبور بودن انگلیسی صحبت کنن.
    یه موردی رو هم تو اتحاد های ایرانی الان یادم اومد.

سازنده اتحاد معمولا دو تا یوزر داره که هر دوش تو اتحاد عضون یکیش فقط سفارت رو میده بالا و دیگری هم که کار خودش رو میکنه.
    و این یه اشتباهه محضه.
    و بهتره همون یکی یوزر رو داشت و با همون سفارت رو ارتقا داد.
    لیدر اتحاد ما که سازنده اتحاد بود خودش رنک 5 بود.اینطوری خیلی بهتره و منسجم تر هم هست.

نگاه کنید برای زدن یکی که جمعیتش ازتون بالاتره زیاد عجله نکنید
    سعی کنید این موارد رو انجام بدید

1-تایمی که طرف انلاینه رو تشخیص بدید
    2- رنک هاش رو چک کنید.ببینید شاید اصلا دفاعش خیلی عالی باشه و اصلا نیازی نباشه بهش اتک بدید فعلا
    (ممکنه دیوار قوی داشته باشه و احتمالا اقامتگاه بالایی داره چون این جمعت نشون میده که ممکنه در صدد ساخت ده بعدی باشه.)
    4-چنتا فیک با تیک نرمال بدید بعد حمله رو بزنید.
    5 برای زدن شمشیر زن هم فقط رعد بفرستید و برای زدن رعد شمشیر زن بفرستید.
    شمشیر زن خیلی در مقابل سواره ضعیفه
    البته ممکنه سرباز ساده هم داشته باشه و یا رعد هاش هم تو ده باشن که در اون صورت
    بهتره شمشیر زن هم بفرستید

برای زدن 200 تا شمشیر زن حداقل باید 100 تا رعد بفرستید که تلفات کمتری هم بدید.
    البته اگر نیروی دیگه ای نداشته باشه که بعید میدونم و احتمالا داره.
    قهرمانتون رو هم بفرستید(اگر رعده) شکار خوبیه.

6. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بحثم اواخر نبود.

گفتگو سر اوایل بود. اوایلم که نه همری هست، نه کشکیو نه دوغی! . درسته؟
    جدا از این بحث، همر گول رو میشه با یه سری تعویضات به یه سپر قوی تبدیل کرد.
    همچنین سر مقایسه دلاور و رعد

من متاسفم که تو اولین برخوردم با دوستان یکم بحث تند شد. عذر منو بپذیرید...
    دوستان میشه خودشونو معرفی کنن؟

ممنون...
    درسته ولی اوایل هم ساخت شوالیه گول روی تعداد کار صحیحی نیست و همون رعد بهتره.
    اگه منظورتون از سپر همون دفاعه این کار اشتباه.مگر اینکه تغییرات خیلی زیاد باشه!چون معمولا در همر گول شوالیه گول و شمشیر زن و گاهی رعد موجوده.
    شمشیر زن که در مقابله سواره خیلی ضعیفه
    رعد هم در مقابل پیاده ضعیفه
    فقط شوالیه هست که در مقابل سواره قویه و در مقابل پیاده مانند یک محافظ رومن عمل میکنه
    اگر دقت کنید میبینید یک سوم همر هارو معمولا پیاده تشکیل میده پس نتیجه میگیریم این شوالیه گول هم ساختش برای دفاع مناسب نیست.

ولی چون نیروی دفاعی گول(مثلا شوالیه گول ) نیروی هجومی هم هست بهتره به عنوان همر استفاده بشه نه دفاع.
    مگر اینکه از اکانت شخص دیگه ای قراره دفاع ارسال بشه! اینطوری با خیال راحت میتونید به عنوان دفاع استفاده کنید چون کارایی دیگه ای نداره. (البته فقط شوالیه گول رو بقیه اصلا بدرد دفاع نمیخورن)

آرمان هم کم و بیش سر میزنه اینجا aran_khan

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

درسته ولی اوایل هم ساخت شوالیه گول روی تعداد کار صحیحی نیست و همون رعد بهتره.
    اگه منظورتون از سپر همون دفاعه این کار اشتباه.مگر اینکه تغییرات خیلی زیاد باشه!چون معمولا در همر گول شوالیه گول و شمشیر زن و گاهی رعد موجوده.
    شمشیر زن که در مقابله سواره خیلی ضعیفه
    رعد هم در مقابل پیاده ضعیفه
    فقط شوالیه هست که در مقابل سواره قویه و در مقابل پیاده مانند یک محافظ رومن عمل میکنه
    اگر دقت کنید میبینید یک سوم همر هارو معمولا پیاده تشکیل میده پس نتیجه میگیریم این شوالیه گول هم ساختش برای دفاع مناسب نیست.

ولی چون نیروی دفاعی گول(مثلا شوالیه گول ) نیروی هجومی هم هست بهتره به عنوان همر استفاده بشه نه دفاع.
    مگر اینکه از اکانت شخص دیگه ای قراره دفاع ارسال بشه! اینطوری با خیال راحت میتونید به عنوان دفاع استفاده کنید چون کارایی دیگه ای نداره. (البته فقط شوالیه گول رو بقیه اصلا بدرد دفاع نمیخورن)

آرمان هم کم و بیش سر میزنه اینجا aran_khan

من کاملا از ترکیب سپر و همر اشنام. منم نگفتم از شوالیه خالی یا از همر واسه سپر استفاده شه.گفتم یه تعویض انجام بدیم.

منظورم اینه.:
    تو یه ده هم سپر بسازی هم همر(هردو تو داشتر شوالیه مشترکن). نیرو های سپر غیر مشترک که فعلا مفت خورنو میفرستیم ده دیگه. پس شد همر. معمولا هم من دیدم که دوتا ده کنار هم میسازن برا اینکار. برا تبدیل همر به سپر هم تعویض بین دو ده با حد اقل زمان(خیلی بکشه تا برسن 30 دقیقه) انجام میشه.

اوایل برا حمله ترکیب شوالیه و رعدو شمشیر زن عالی ترین ترکیبه. (بیشترشو شوالیه تشکیل بده.).
    راستی بهتر نیست بگیم نیرو هجومی گول(مثل شوالیه) دفاعی هم هست؟

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

گول هم که ارمان متخصصه میتونید ازش بپرسید با یه مقداری پوشینگ از طرف acc اصلی ظرف 2_3 روز 20 تا رعد ساخت و از اول با 2 رعد شروع به غارت کرد.
    قربان لطفت،متخصص نیستم،با این حال بدون پوشم تو سه روز بالا اوردم جدیدا
    قهرمان گولم فقط و فقط باید رعد باشه که سرعت رعدهات که همراشون قهرمان می فرستی پایین نیاد،به علاوه قدرت حملش همچینم کم نیست و این که زمانی شما بخوای شوالیه گول بگیری دیگه نیاز به قدرت اتک قهرمان رعدت نداری!
    عزیز 4 ساعت تایپ کردی
    منم که از اول همینو میگم !
    شوالیه ی توتن بهترین گزینس !
    هرچند شوالیه ی سزار خیلی قویتره !
    اما رومی ها خیلی دیر پا میگیرن ! اما اگه راه افتادن دیگه کسی جلو دارشون نیست !
    چه دیر و چه زود توتن بهترینه
    شما اگه می خوای همرو مقایسه کنی یه همر با گرزدار و شوالیه رو با همر رومی مقایسه کن
    +
    همر رومی رو با سزار نمی سازن
    همر روم رو با شوالیه عادی می سازن
    تنها تنها بازی میکنی : دی
    اره...ولی یکی از هم کلاسیامم هست
    یه اکانت دیگه ی توتن زد تو 3 روز 250تا سرباز ساختیم(روز اول غارت ندادیم)
    همش سر افطار خورد
    الان صد تا ناقابل داریم
    آخرش نگفتین اقتصادی رو انتخاب کنم یا جنگی؟
    در کل از من می شنوی همونطور که دوستان گفتن نری بهتره
    ولی اگه می خوای بری اقتصادی رو بزن به این علت که اگه نمی خوای بجنگی که سربازخونه نمی خوای و این نیازه
    اگرم بخوای بجنگی واسه ساخت سرباز اول بازی با داشتن یه بازار می تونی تعدیل کنی و سرباز بیشتری بسازی
    1 - اگه اواسط بازی اکانتت فارم شد ... دوباره میتونی شروع کنی ! چون ارزونترین و تهاجمی ترین سرباز های بازی رو داره !
    اکانتی که وسط بازی فارم بشه اونقدر عقب می مونه که حذفش کنی سنگین تری چه توتن و چه غیر اون
    1 - بی هیچ عنوان توی دفاع قوی نیستن ! به خصوص اول بازی ! این تجربه ی شخصیه منه ! من خودم بارها و بارها به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده و نتونستم آن بشم اکانتم فارم شده ، پس باید اول های بازی حسابی به اکانتت برسی و شب و روزت رو یکی کنی !
    بهترین دفاع در مقابل سواره رو داره و دلاور هم برای پیاده نظام کم چیزی نیست
    قصد بی احترامی ندارم اما باید بدونید که نژاد گول برای تازه کارها و کسانی که زیاد آنلاین نمیشن خوبه !
    اینکه هم مهاجم خوبیه هم مدافع ! بستگی به شرایط اطراف ( همسایه ها ) و شرایط بازی داره !
    اما شما زمانی که توی سرور اسپید بازی میکنید میتونید از گول یه مهاجم قوی بسازید !
    اینو اصلا قبول ندارم
    من و همون هم کلاسیم تو اس=پید 3 ایکس و 2 ایکس تو شرایطی که کلی توتن غارتگر دورمون بودن رعدو ساختیم از دو راه مختلف
    تو اسپید 3-4روز طول کشید
    و 2ایکس 9 روز(چون اشتباها شمشیرزن تحقیق شد)

10. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    برای زدن 200 تا شمشیر زن حداقل باید 100 تا رعد بفرستید که تلفات کمتری هم بدید.
    البته اگر نیروی دیگه ای نداشته باشه که بعید میدونم و احتمالا داره.
    قهرمانتون رو هم بفرستید(اگر رعده) شکار خوبیه.
    بعید میدونم.چون اون زمانی نیروهاش تو تله هام بود قاعدتا باید با همه ی نیروهاش حمله می کرد که اون زمان 63 تا بود.فرض می کنیم 200 تا داشته باشه.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    1-یه چیز دیگه.رییس اتحادم قبول کرده که همگی به این یارو اتک بدیم.(اتحادمون بد نیست)(چون فارم خوبی میشه.)
    حالا یه مشکلی هست.آیا میشه که همه ی اعضای اتحاد نیرو هاشون رو به یک نفر بدن تا اون به جای همه حمله کنه؟اونجوری هماهنگی بیشتری داره.میشه؟
    2-من تو یه سرور خارجی یه اکانت ساختم.و وقتی بهم گفت که وظایف رو انجام میدی یا نه گزینه ی "نه" رو زدم.اما یهو دیدم برا این که منابع رو بهم بده باید 7 تا 10 ساعت صبر کنم یعنی حالت عادیش همین طوریه؟(این اکانت دست گرمیه زیاد نگران نشید)
    3-میشه یه جایی که بهترین آموزش رو برا توتن گذاشته بهم معرفی کنین؟
    4-بازی کردن تو سرور آمریکا می ارزه؟یعنی بدون گلد میشه جز تاپ 10 شد؟یا تو همین ایران وایسیم سنگین تریم؟

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی بهتر نیست بگیم نیرو هجومی گول(مثل شوالیه) دفاعی هم هست؟
    اره اینطوری بهتره
    و.لی خوب چون بحث در مورد دفاع کردن شوالیه گول بود اینطوری گفتم.
    چون در واقع کار اصلیش حمله است و میتونه دفاع هم بکنه ولی پیشنهاد نمیشه.بالاخره توی دفاع باید تلفات بده دیگه
    اینطوری همر ناقص میشه.

اره...ولی یکی از هم کلاسیامم هست
    یه اکانت دیگه ی توتن زد تو 3 روز 250تا سرباز ساختیم(روز اول غارت ندادیم)
    همش سر افطار خورد
    الان صد تا ناقابل داریم
    کدوم سرور؟
    خوب اگه برای استراحت میرید میتونید سربازار رو بفرستید مرخصی یه ده با فاصله زمانی مورد نیاز.

بهترین دفاع در مقابل سواره رو داره و دلاور هم برای پیاده نظام کم چیزی نیست
    اوایل دلاور فوق العاده میتونه موثر باشه تو دفاع خصوصا زمانی که اکثریت پیاده نظام دارن.

بعید میدونم.چون اون زمانی نیروهاش تو تله هام بود قاعدتا باید با همه ی نیروهاش حمله می کرد که اون زمان 63 تا بود.فرض می کنیم 200 تا داشته باشه.
    اون موقع که گرفتار شد قهرمان هم همراهش بود؟اگه بوده ممکنه با 80 تا 100 درصد نیرو هاش حمله کرده باشه ولی خوب کسی که پاپ بازه و جاسوسی ازش میکننی خیلی کم پیش میاد همون موقع اتک بده ، ممکنه نیروی بیشتری داشته باشه.

1-یه چیز دیگه.رییس اتحادم قبول کرده که همگی به این یارو اتک بدیم.(اتحادمون بد نیست)(چون فارم خوبی میشه.)
    اگر با بچه ها اتحاد میخواین بزنیدش که اینطوری عالیه فقط باید لیدرتون درست هماهنگ کنه با این تعداد جمعیت حداقل ساعتی 5000 منابع میده احتمالا.
    یکی تو اتحادرو پیدا کنید که کاتا داشته باشه وقتی پاک سازی کردین با کاتا برید روش
    ساختمان اصلی
    سرباز خانه
    اصطبل
    رو بزنید خیلی راحت هم میتونید چیفش کنید.با اتحاد هماهنگ کنید ببینید کسی رئیس/ سناتور داره یا نه.

آیا میشه که همه ی اعضای اتحاد نیرو هاشون رو به یک نفر بدن تا اون به جای همه حمله کنه؟اونجوری هماهنگی بیشتری داره.میشه؟
    نه
    هر نیرویی که برای شما ارسال بشه به عنوان نیروی کمکی شناخته میشه و فقط تو دفاع کمک میکنه.

-من تو یه سرور خارجی یه اکانت ساختم.و وقتی بهم گفت که وظایف رو انجام میدی یا نه گزینه ی "نه" رو زدم.اما یهو دیدم برا این که منابع رو بهم بده باید 7 تا 10 ساعت صبر کنم یعنی حالت عادیش همین طوریه؟(این اکانت دست گرمیه زیاد نگران نشید)
    مشکلی نداره هر چند ساعت یبار بهتون منابع میده.

3-میشه یه جایی که بهترین آموزش رو برا توتن گذاشته بهم معرفی کنین؟
    اینجا رو ببین مطالب خوبی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4-بازی کردن تو سرور آمریکا می ارزه؟یعنی بدون گلد میشه جز تاپ 10 شد؟یا تو همین ایران وایسیم سنگین تریم؟
    آره بالای 2 نفر باشین خوبه بد نیست.ولی در هر صورت سرور امریکا رو حذف میکنی!
    گلد هم میتونید بگیرید از طریق بعضی افرادی که خرید میتونن بکنن. تو بعضی فروم ها میتونیدپیداشون کنید.

14. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بنده هستم،امرتون؟
    اره اینطوری بهتره
    و.لی خوب چون بحث در مورد دفاع کردن شوالیه گول بود اینطوری گفتم.
    چون در واقع کار اصلیش حمله است و میتونه دفاع هم بکنه ولی پیشنهاد نمیشه.بالاخره توی دفاع باید تلفات بده دیگه
    اینطوری همر ناقص میشه.
    همر که قبل از استفاده ی اصلی نه باید حمله کنه و نه دفاع
    در هر حال استفاده از شوالیه ی گول برا دفاع خسارتش از نظر منبع بالاست و نمی ارزه
    کدوم سرور؟
    خوب اگه برای استراحت میرید میتونید سربازار رو بفرستید مرخصی یه ده با فاصله زمانی مورد نیاز.
    بوسنی
    اره،ولی تو غارت بودن

16. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •