تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 344 از 1081 اولاول ... 244294334340341342343344345346347348354394444844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,431 به 3,440 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

شما مطمئنی پس از آپدیت دستی ، سروری که به کسپرسکی معرفی کردید را پاک کرده

و مجددا سایت کسپرسکی رو بعنوان سرور معرفی کردید؟
    بله من تیک اون رو بر می دارم و حتی حذف اش هم کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره و آپ دیت نمی شه. بعد از یه ریستارت بعد از نصب کسپر اسکی دیگه آپ دیت نمی شه!!! مجبورم هر هفته اونور آن اینستالش کنم و بعد دوباره نصبش کنم و قبل از ریستارت یه آپ دیت بگیرم تا هفته دیگه!!!
    رو چند تا پی سی همین کار رو کردم با همون نتیجه قبلی!!!
    البته از یه فولدر کی استفاده می کردم ولی اصلا ارور کی نداده ها!
    پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

بله من تیک اون رو بر می دارم و حتی حذف اش هم کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره و آپ دیت نمی شه. بعد از یه ریستارت بعد از نصب کسپر اسکی دیگه آپ دیت نمی شه!!! مجبورم هر هفته اونور آن اینستالش کنم و بعد دوباره نصبش کنم و قبل از ریستارت یه آپ دیت بگیرم تا هفته دیگه!!!
    رو چند تا پی سی همین کار رو کردم با همون نتیجه قبلی!!!
    البته از یه فولدر کی استفاده می کردم ولی اصلا ارور کی نداده ها!
    هر کاری می کنم باز هم این تنظیمات به این صورت گزارش می شه!!!

این هم از خود صفحه اصلی که همه تنظیمات رو نرمال نشون میده!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من کاسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2009 نصب کردم.حالا دیگه نمیزاره اینترنت دانلود منیجر کار کنه.کجا باید براش تعریف کنم که بزاره اون کارش را بکنه؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر کاری می کنم باز هم این تنظیمات به این صورت گزارش می شه!!!

این هم از خود صفحه اصلی که همه تنظیمات رو نرمال نشون میده!!!
    دوست عزیز مشخص است که مشکل شما چیست ... اگه به تصویری که گذاشتی دقت کنید

سرور، سایت کسپرسکی نیست و شما داری از پوشه E/Update distribution بعنوان سرور استفاده میکنید

شما پس از آپدیت دستی باید، سرور قبلی را پاک کرده و سرور اصلی کسپرسکی را مجددا تیک دار کنید (همانند تصویر زیر)

سپس تمام پنجره ها رو Ok کنید

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

دوست عزیز مشخص است که مشکل شما چیست ... اگه به تصویری که گذاشتی دقت کنید

سرور، سایت کسپرسکی نیست و شما داری از پوشه E/Update distribution بعنوان سرور استفاده میکنید

شما پس از آپدیت دستی باید، سرور قبلی را پاک کرده و سرور اصلی کسپرسکی را مجددا تیک دار کنید (همانند تصویر زیر)

سپس تمام پنجره ها رو Ok کنید
    من همیشه این کار رو می کنم مجید جان ولی توی گزارش این طوری نوشته می شه و هر کاری هم می کنم مثل کنه ولش نمی کنه!!! تازه از حالت اتو دیتکت هم در آوردمش ولی تاثیری نکرد:

راه داره که اون Kaspersky Lab's Update servers رو ادیتش کرد یا بهش مسیر داد که راحت آپ دیت بشه؟
    نسخه آنتی ویریوس:KAV 7.0.0.119
    Last edited by AABB; 06-09-2008 at 19:14.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا یه بار دیگه هم توی این تایپیک این سوال رو کردم کسی جواب نداد یه بار دیگه میپرسم اگه کسی راهش رو بلده راهنمایی کنه
    توی ورزن جدید کاسپر موقعی که روی یه فایل اجرایی دوبار کلیک میکنیم کاسپر اونو انلیز میکنه بعدش اجازه اجرا میده من میخوام کاسپر این کار رو نکنه چون من زیاد برنامه نصب وانیستال میکنم اینجوری اعصاب ادم خورد میشه حالا باید توی کدوم قیمت از تنظیمات کاسپر رفت و این رو عوض کرد؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من همیشه این کار رو می کنم مجید جان ولی توی گزارش این طوری نوشته می شه و هر کاری هم می کنم مثل کنه ولش نمی کنه!!! تازه از حالت اتو دیتکت هم در آوردمش ولی تاثیری نکرد:

راه داره که اون Kaspersky Lab's Update servers رو ادیتش کرد یا بهش مسیر داد که راحت آپ دیت بشه؟
    نسخه آنتی ویریوس:KAV 7.0.0.119
    خب اگه شما مطمئن هستید تمام تنظیمات درسته ، پس مجددا کسپرسکی را نصب کرده و بدون تغییر تنظیمات آپدیت کنید

در ضمن نسخه آنتی ویروس شما چندان مناسب نیست...سعی کنید حدالمقدور از دو ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.325 استفاده کنید

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط majid20
    البته نسخه شما 8.0.0.357 است (هر چند به نظر من بهتره که نسخه جدیدتر 8.0.0.454 رو نصب کنید)

آیا پس از اتمام آپدیت ارور خاصی میدهد یا نه ؟ شما یه تصویر از بخش تاریخ دیتابیس بزارید

تنظیمات آپدیت و سرورها رو چک کنید تا مشکلی نباشه

در ضمن مشاهده شده برخی کاربران پس از آپدیت ، سهوا گزینه Rollback را میزنند که این سبب میشود آپدیت ها پاک شود

من به توصیه شما نسخه 8.0.0.357 رو uninstall کردم ( با نرم افزار Your Uninstaller! )
    و Kaspersky Internet Security 2009 که ورژن 8.0.0.454 هست رو نصب کردم و با یک کلید اونو اکتیو کردم و آپدیت رو فعال کردم و به هیچ یک از گزینه های Setting دست نزدم . بعد از گرفتن 9 مگابات فایل , کسپر پیغام ریستارت کامپیوتر رو داد ولی ارور قبلی هم ظاهر شد و بعد از ریستارت هم دوباره به همون صورت که نوار بالا زرد هست و آپدیت نمیشه و در ضمن نه دفع قبل و نه این بار گزینه Rollback رو نزدم .

در جلوی Databases Status به جای update عبارت out of date هست . تا حالا همچین مشکلی پیش نیومده بود

من عکس های تمام ارور ها و تمام قسمت های مربوط به آپدیت رو میزارم :

Last edited by chopolino; 06-09-2008 at 22:52.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من به توصیه شما نسخه 8.0.0.357 رو uninstall کردم ( با نرم افزار Your Uninstaller! )
    و Kaspersky Internet Security 2009 که ورژن 8.0.0.454 هست رو نصب کردم و با یک کلید اونو اکتیو کردم و آپدیت رو فعال کردم و به هیچ یک از گزینه های Setting دست نزدم . بعد از گرفتن 9 مگابات فایل , کسپر پیغام ریستارت کامپیوتر رو داد ولی ارور قبلی هم ظاهر شد و بعد از ریستارت هم دوباره به همون صورت که نوار بالا زرد هست و آپدیت نمیشه و در ضمن نه دفع قبل و نه این بار گزینه Rollback رو نزدم .
    در جلوی Databases Status به جای update عبارت out of date هست . تا حالا همچین مشکلی پیش نیومده بود [/B]

دوست عزیز تاریخ سیستم شما اشتباه است امروز 9/6/2008 است نه 9/8/2008 .تاریخ سیستمتان

را درست کنید مشکل حل می شود.
    Last edited by vtn54; 07-09-2008 at 00:54.

12. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

خب اگه شما مطمئن هستید تمام تنظیمات درسته ، پس مجددا کسپرسکی را نصب کرده و بدون تغییر تنظیمات آپدیت کنید

در ضمن نسخه آنتی ویروس شما چندان مناسب نیست...سعی کنید حدالمقدور از دو ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.325 استفاده کنید
    سلام. تشکر از شما.
    نسخه KAV 7.0.1.321 چه طوره؟ کدومشون بهتره؟
    بازم تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •