هادي جان كادر خيلي بسته شده و فوكوس هم ضعيفه . در ضمن كنترل نور بهتري هم لازمه . با عكس دوم و اديت اون هم موافق نيستم . موفق باشي .
هادي جان كادر خيلي بسته شده و فوكوس هم ضعيفه . در ضمن كنترل نور بهتري هم لازمه . با عكس دوم و اديت اون هم موافق نيستم . موفق باشي .
عكس قشنگي شده ولي بايد روي كادر بندي دقت بيشتري مي داشتي . اون لكه سياه پايين سمت چپ ( سايه ) زائد به نظر مياد . ضمنا نوردهي رو بايد كمتر مي كردي تا گلها اين قدر سفيد نشن و جزئيات اونها مشخص باشه . موفق باشي .
تيرداد جان حرف شما كاملا درسته ولي اين تاپيك يه محل عموميه و نميشه به كسي گفت كه مثلا شما عكس نذار . عنوان تاپيك هم هست آخرين عكسهايي كه گرفتيم و نبايد روي تكنيك و مسائل فني زياد وسواس به خرج داد چون اگه دقت كني تعدادي از دوستان به طور موقت ميان اينجا ، چند تا عكس آپ مي كنن و نهايتا يا كم كار مي شن يا اينكه ديگه سر نمي زنن . تشكر كردن هم كه كار بدي نيست . بابت تشويق و تشكر براي زحمتي كه كشيده شده . البته قبول دارم كه بعضي از عكسها هيچ تلاشي براش نشده و فقط دكمه شاتر رو فشار دادن . به هر حال اگه شما هم لطف كني و نظرات خودتو درباره عكسها بگي عالي ميشه . اميدوارم دوستان بيشتر رعايت كنن .
Last edited by Samin_System; 28-10-2010 at 17:53.
سلام
مال 3 سال پیشه تخت جمشید:
موفق باشید![]()
داغ داغ 38 دقیقه بامداد
رفتیم پارک نیاوران و اون جا 538 ثانیه عکس گرفتم
25 ثانیه از اون 538 ثانیه
FZ35
f/2.8
25sec.
ISO-80
بدون هیچ گونه Edit
![]()
Last edited by ELSIN; 29-10-2010 at 00:50.
البته من منظورم این نبود که بگیم کسی عکس نزاره
منظورم این هست که اگر کسی عکسی میگذاره و ما به تشکر بسنده کنیم نوعی درجا زدن هست اما با نظر دادن بهتر میشه ایراد ها رو فهمید و اصلاح کرد
حتی او کسی که الکی شات میزنه میفهمه که عکاسی فقط واسه یادگاری نیست
![]()
سلام
من مدت هاست دارم این تاپیک رو دنبال میکنم و این نکته به نظر من هم اومده....
بعضی عکس ها کاملا مناظر و موضوعات عادی دارن....به نظرم عکسی جالبه که غیر عادی باشه...یعنی موضوعی رو به ما نشون بده که تا حالا خودمون ندیدیم....عکسی قشنگه که دلت بخواد حداقل دو دقیقه نگاش کنی...
دقت داشته باشین که ماکروگرافی خودش یه هنره...و فقط با یه لنز ماکرو آدم نمیتونه یه عکس منحصر به فرد بندازه...
ببخشید که یه دفعه پریدم وسط ولی به نظرم این تاپیک میتونه خیلی بهتر از این بشه![]()
سلام
اینجا مازندران - بهشهر - سنگ نو هست.
سلام
تو این دو عکست میشه کمه افزایش رنگ مشکی رو داشت یا کمی کانتراست رو اضافه کرد.
کادر عکس دوم هم یکم کجه و میشه درستش کرد.
موفق و عکاس باشید![]()
سلام
My Uni
ساختمان خوارزمی (ساختمان آزمایشگاه) دانشگاه علی اباد
اینو از سه تا عکس پانوراما درست کردم.
جالبه من مجبور شدم از این فاصله سه تا عکس عمودی بگیرم تا ساختمون کامل توش بشه. رفیقمم که G11 همراش بود عکس میگرفت این ساختمون کامل بود. اینجا بود که فهمیدم فرق لنز 38mm و 28mm چقدر زیاده!
این دوتا عکس هم با هلی کوپر از دانشگاه گرفته شده! من نگرفتما،فقط گزاشتم ببینید
محتوای مخفی: عکس هوایی 1
محتوای مخفی: عکس هوایی 2
Last edited by AliSub; 29-10-2010 at 12:06.
کاخ گلستان - تهران
دوربین :
Panasonic Lumix DMC-FX65
[/URL]
[l][/URL
[l][/URL
Last edited by Mig33; 29-10-2010 at 17:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)