بله دوست من.......
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
شما شک نکن که اندیشه........
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله دوست من.......
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
شما شک نکن که اندیشه........
مودم رو از خوده اندیشه بگیر خیلی ارزون تره سی هزار تومن، جایه دیگه چهل تا چهل و پنج هزار تومن هم هست
نه دوست من تاثیرنداره..! فقط ه فرق های سخت افزاری می کنن.. همین..
آقا شما بیا اندیشه..
با این توضیحاتی که دوستان در مورد پارس دادن واقعا اندیشه یه سر و گردن بالاتره...بیا..
دوره همیم خوش میگذره...![]()
( از پارس به اندیشه ) چقدر هزینه سرویس گرفتن!؟ با توجه به اینکه از قبل مودم داشتی!من تا پارسال از پارس وی سرویس می گرفتم از 2 ماه مونده به عید اومدم اندیشه فقط کافیه یه سر به مرکز اندیشه و پارس بزنی تا خودت بفهمی کدومش پشتیبانی بهتری داره
یعنی دارم خواب میبینم؟
اینترنت 128 با سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه
بالاخره سرعت من، برای یه بار هم که شده بالا رفت تو سایت Speedtest.ir چک کردم، سرعت منو نوشته 512kbps![]()
گفتم که درست میشه..صبر کن احتمالا بالاتر هم میره...بعضی ها اینجا حتی سرعت 7-8 کیلوبایت هم داشتن ولی بعدش درست شده...البته هنوز هم چند نفر هستن که سرعت لاک پشتی دارن...امیدورام که سرعت اونا هم درست بشه..
تازه یادم اومد اون موقع که من تازه خطمو راه انداخته بودم اومدم اینجا و داشتم اعتراض میکردم که چرا سرعت من از بقیه کمتره..مثل اینکه همه باید اینو تجربه کنن....
اگه بخوایم به این سوال بطور کلی و در شرایط فعلی جواب بدیم که اندیشه بهتره یا پارس وی یا ... به نظرم باید جواب رو 2 بخش کرد:
1) واسه کاربرای رشت : بی شک اندیشه ! چون سرعت تشویقی که داده میشه از سرعت 1 مگا بیت 350 هزار تومنی هم اکثر اوقات بالاتره و فعلا در مقایسه با شرکتای رقیب هم اگه نگیم سرعتش بالاتره پایین تر هم نیست ! در مورد مراکزرشت که هنوز کم و بیش مشکل سرعت دارن باز هم اگه بخوایم منصفانه قضاوت کنیم می بینیم سرعت پارس تو همون مراکز مشکل دار هم نسبت به اندیشه پایین تره ... پس تو شهر رشت اندیشه از نظر سرعت فعلا حرف اول رو می زنه . دوستمون هم که قیمتای اندیشه با پارس و دامون رو مقایسه کردن ... به نظرم مقایسه درستی نیست ... حتی اگه یه شرکت بیاد سرویس 512 1 گیگ رو 10 تومن بده ولی عملا سرعتش استاندارد زیر 64 کیلو بایت باشه باز هم سرویس 11 تومنی 128 اندیشه که سرعت دانلودش بعضی وقتا به 1.5 الی 2 مکابیت میرسه برتری داره !! یعنی فقط اسمش 128 هست اما رسما اون 512 رو میذاره تو جیبش ! در ضمن الان سرعت 128 با 256 تفاوت محسوسی تو ساعات روز نداره ( بجز بعضی ساعات شب که طبق فرمایش دوستمون TIGER ممکنه سرویسهای 256 یا 512 افت کمتری داشته باشن ) اما واسه کسی که بیشتر کارش روزا هست به نظرم خرید سرویس بالاتر از 128 دور ریختن پوله ! همین 128 با ترافیک 8 گیگ می تونه یکی از بهترین انتخابا باشه. وقتی هم که سرعتا همیشه چندین برابره استاندارده و اشتراک 128 به اشتراک 1 مکابیت تنه می زنه ! دیگه بی معنیه که سر 1000 تومن قیمت کمتر یا بیشتر سرویس 256 بین اندیشه و دامون و پارس و ... بحث کنیم ! کاربر بالاترین سرعت رو می خواد با کمترین هزینه ! و این بالاترین سرعت با اشتراک 11 تومنی اندیشه هم در دسترسه ! مهمترین نکته تو رقابت اینها همینه ! یعنی جایی که 90% نبض بازار کاربرا توش می تپه !
2) واسه کاربرای شهرستان : اگه بخوایم منصف باشیم در مورد شهرستانها بجز رشت نمیشه گفت اندیشه قاطعانه بهتر از بقیست ... به چند دلیل ... مهمترینش سرعت استاندارد ... دیگه اینگه در مورد شهرستانها تا جایی که گله های دوستان رو شنیدیم پشتیبانی حرف زیادی واسه گفتن نداره و بدتر از همه اینکه نماینده های شهرستان انگار نه انگار که زیر نظر شعبه اصلی هستن !! واسه خودشون بعضی جاها پول نصب اجباری دریافت می کنن و در برابر کاربر پاسخگو نیستن و ... پس دوستان عزیزی که اینجا گله دارن و از شعبات شهرستان اندیشه سرویس گرفتن نظرشون محترمه و یادشون باشه وقتی دوستان میگن بی چون چرا اندیشه بهتره منظورشون اکثرا تو خود شهر رشته نه شهرستانها ... البته این رو هم بگم با اینکه سرویس اندیشه تو شهرستانها هنوز مشابه رشت نیست اما باید دید شرکتای دیگه تو همون جاها چیکار کردن و چه کیفیتی دارن ارائه میدن ... اگه بخوایم با شرکتای رقیب تو شهریستانهای گیلان مقایسه کنیم باز هم کیفیت خدمات اندیشه قابل قبوله و بالاتر از متوسطه .
این نکته رو هم اضافه کنم که همیشه ممکنه شرایط عوض بشه و یه شرکت دیگه جای اندیشه رو بگیره . پس اگه می گیم اندیشه بهترینه یعنی فعلا بهترینه . امیدوارم شرایط رقابت طوری باشه که برنده واقعی ما کاربرا باشیم .
اندیشه بهتره... اگه قراره کسی هم پولی بخوره بذار همین بچه های اینجا باشن... نه.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)